Špatná nálada i při AD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
26.2.21 16:23
@reny14 píše:
Tak vidíš, úplný introvert nebudeš :D Potřebuješ nějakou tu dobrou kamarádku na pokec. Tak teď máš takový výhled, tak to zkoušet. Určitě se někdo objeví. Ono, že přítel odjede za kamarády a tebe nechá samotnou, taky není úplně ok. Ano, kdyby jsi měla taky nějakou náplň, tak neřeknu. A změna práce je určitě dobrý nápad :pankac:

No oni o mě už párkrát prohodili že je můj přítel podpantoflák když s nima párkrát nešel. Takže nechci zase aby to o něm říkali a mysleli si že s nima nechce být. Proto mu třeba řeknu že nechci aby jel ale zase na druhou stranu nechci být nějaká hysterka. Mě jde jenom o to, že jsem celý dny v práci sama a vidíme se jenom večer tak víkend je takovej kdy se vidíme nejvíc. A navíc já nemám nikoho kdo by se za mnou třeba stavil apod. Tak proto mě to asi štve. Kdybych měla nějakou partu i já, tak mi to je jedno.
Jinak práci je teď těžký najít, posílám životopisy všude možně a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
26.2.21 16:35

Tak tady bude zakopaný pes. Proto jsi tak nespokojená i přes brání AD. Protože to tvůj problém neřeší. Nemáš nikoho blízkého krom přítele. Ale to nejde se upnout jen na jednu osobu. To víš sama. On samozřejmě potřebuje vypadnout. Vy oba. Opravdu nezbývá než prostě si postupně ty sociální kontakty vytvořit. Ať už obnovit stare nebo pracovat na nových. Jinak budeš furt nešťastná a žádná AD té nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.2.21 16:41
@reny14 píše:
Tak tady bude zakopaný pes. Proto jsi tak nespokojená i přes brání AD. Protože to tvůj problém neřeší. Nemáš nikoho blízkého krom přítele. Ale to nejde se upnout jen na jednu osobu. To víš sama. On samozřejmě potřebuje vypadnout. Vy oba. Opravdu nezbývá než prostě si postupně ty sociální kontakty vytvořit. Ať už obnovit stare nebo pracovat na nových. Jinak budeš furt nešťastná a žádná AD té nezachrání.

To bohužel vím. A vím že bych na tom měla zapracovat. Už ale ani nemám žádnou motivaci a emergii se s někým seznamovat apod. Já nevím, ta samota mě tak nějak odřízla od sociálního života nebo nevim. Každopádně se budu snažit na tom zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
26.2.21 16:51

To je dobře. Ono se něco objeví nějaké kamarádství. Spíš se zameř na to co by tě teď mohlo bavit a zaplnit ti čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
26.2.21 16:53

A třeba ta parta přítele není zas tak příšerná, ono to někdy ze začátku tak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.21 19:20

Ahoj, koukni na VZP jestli si u nich. Maji ted do kvetna ze proplati 10 sezeni. Zrovna mam 5 za sebou, mam online terapii. Zkus se na to podivat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex