Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem v 9tt a mám to samé, mám dojem že i v prvním těhotenství jsem měla takové potíže… Tak snad je to normální ![]()
U prvního jsem se začala zadýchávat ve 20tt, teď u druhého už v 10tt, nejčastější příčina je jak se děloha zvětšuje tak orgány tlačí na bránici a pak se hůř dýchá.
No je pravda ze bricho mam teda velky a cekam druhe miminko
@Sarrule taky to tak mám 12tt říkám si že jsem jak lokomotiva ![]()
Já měla v druhém těhotenství problém s dýcháním snad od začátku. Měla jsem období cca dva týdny, že jsem mela problém i vydýchat mazání chleba ke snídani… Několikrát jsem si musela sednout a odpočinout si. Cca po čtvrtém měsíci to přestalo.
Začni si pravidelně měřit tep v klidu. Já takhle přišla na to, že mám tachykardii. Chce to pak klidový režim.
Taky se víc zadýchávám. Nevím sice přesně od kdy ale pár týdnů už to je. Teď jsem 16TT.
Taky to mam a navic celkem natekle sliznice v nose, dosta casto mi pro smrkani tece krev. Uz se tesim az zacnou kvest kytky, to bude teprve legrace.
Ahoj cca tyden mam problem s dychanim. Vylezu schody do druheho patra a nemohu popadnout dech, nebo kdyz sem se rozcilila na pritele dejchala se u toho jak pes. Obcas i kdyz sem v klidu tak sem si vsimla ze se mi hur dycha. Mam s tim zajit k doktoru nebo je to normalni a pokud mam tak ke komu gynekologovi nebo obvodakovi? Vcera sme byly na screeningu a vse je s malickym v poradku, jen sem se na tohle zapomnela zeptat