Špatné dýchání ve 13. týdnu těhotenství

Sarrule
14.3.18 20:13

Spatne dychani ve 13tt

Ahoj cca tyden mam problem s dychanim. Vylezu schody do druheho patra a nemohu popadnout dech, nebo kdyz sem se rozcilila na pritele dejchala se u toho jak pes. Obcas i kdyz sem v klidu tak sem si vsimla ze se mi hur dycha. Mam s tim zajit k doktoru nebo je to normalni a pokud mam tak ke komu gynekologovi nebo obvodakovi? Vcera sme byly na screeningu a vse je s malickym v poradku, jen sem se na tohle zapomnela zeptat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2236
14.3.18 20:36

Já jsem v 9tt a mám to samé, mám dojem že i v prvním těhotenství jsem měla takové potíže… Tak snad je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
14.3.18 20:37

U prvního jsem se začala zadýchávat ve 20tt, teď u druhého už v 10tt, nejčastější příčina je jak se děloha zvětšuje tak orgány tlačí na bránici a pak se hůř dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarrule
14.3.18 20:54

No je pravda ze bricho mam teda velky a cekam druhe miminko

• Citovat
  • Upravit
5550
14.3.18 20:54

@Sarrule taky to tak mám 12tt říkám si že jsem jak lokomotiva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
14.3.18 21:33

Já měla v druhém těhotenství problém s dýcháním snad od začátku. Měla jsem období cca dva týdny, že jsem mela problém i vydýchat mazání chleba ke snídani… Několikrát jsem si musela sednout a odpočinout si. Cca po čtvrtém měsíci to přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.3.18 00:06

Začni si pravidelně měřit tep v klidu. Já takhle přišla na to, že mám tachykardii. Chce to pak klidový režim.

• Citovat
  • Upravit
382
15.3.18 08:46

Taky se víc zadýchávám. Nevím sice přesně od kdy ale pár týdnů už to je. Teď jsem 16TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
15.3.18 09:08

Taky to mam a navic celkem natekle sliznice v nose, dosta casto mi pro smrkani tece krev. Uz se tesim az zacnou kvest kytky, to bude teprve legrace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky