Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakkoli píše:do česka jedem v letě asi červenec..tak nějake kamarády tady máme, aji spolubydlici, ale muj nějak není na to chodit ven a pokecat nebo se pobavit..prej na to nema čas. že radši bude vydělávat peníze..že ma moc práce..
No, uprime, zkus na nejakou dobu odjet za rodinou, za nekym blizkym, vybrecet se, sverit se… to ze mas pocit, ze ho zajima jen prace muze byt pravda, ale taky hodne z toho muze byt hormonama, a on si to proste jeste nestihl uvedomit, ze ted na tebe musi brat zvlastni ohledy. Otazka taky je, jestli ti thle vsechno rekl jako svuj nazor po zrale uvaze, nebo jestli to vypalil pri nejake rozepri… ja bych asi od nej potrebovala na chvili klid, mozna mate taky ponorku, jestli tam nematw pratele a travite cas prevazne spolu…
@Freetibet píše:
@maciček82 ve kterem jsi tt?
10tt no už mi pujde na 11tyden
@renyx Kdo tu mluvi o potratech??? Ja bych byla radsi sama s ditetem, nez s chlapem bez ditete.
@maciček82 a nechces to rict rodicum? Aspon v tom nebudes sama
@Freetibet píše:
@maciček82 a nechces to rict rodicum? Aspon v tom nebudes sama
rodicum to reknu az tak pristi tyden..ze cekam miminko, a to mezi mnou a pritelem s nema resit nechcu…naši spolu nežijí a nechcu je zatěžovats mojim problemem. ![]()
@maciček82 no jasne, myslela jsem jen to, ze jsi tehotna… Nevim, asi si by sis mela s pritelem promluvit. Takhle te to jen stresuje a nevis na cem jsi
@Freetibet píše:
@maciček82 no jasne, myslela jsem jen to, ze jsi tehotna… Nevim, asi si by sis mela s pritelem promluvit. Takhle te to jen stresuje a nevis na cem jsi
on se o tom nedovede bavit, nedá se s ním skoro nic řešit je na spoustu věci flegmatik..jedine o čem se dovede bavit je jeho práce a mě to fakt stresuje.. ![]()
Holky, ty chlapi to mají prostě jinak
a trvá jim dlouho, než se začnou těšit na takovou životní změnu a na svoje miminko. Nevzdávejte to, promluvte si o tom s nimi, dejte jim čas si na všechno pomalu zvyknout a nakonec budou naprosto zamilovaní do svého prcka, uvidíte! ![]()
@hrmhh píše:
Holky, ty chlapi to mají prostě jinaka trvá jim dlouho, než se začnou těšit na takovou životní změnu a na svoje miminko. Nevzdávejte to, promluvte si o tom s nimi, dejte jim čas si na všechno pomalu zvyknout a nakonec budou naprosto zamilovaní do svého prcka, uvidíte!
to jsem už taky slyšela hodněkrat, ale ona je kolikrat hodně duležita první reakce toho chlapa pak si ženská myslí že přítel dítě nechce a cele těhotenstvi je v otaznikach ![]()
První reakce je důležitá, ale taky ne poslední a nikdy neříkej nikdy
. Já měla taky na začátku pár „nežádoucích“ reakcí, na které asi nezapomenu
, ale nestavím na nich, protože čas ukázal pravý opak.
. Držím palce!!!
@hrmhh píše:
První reakce je důležitá, ale taky ne poslední a nikdy neříkej nikdy. Já měla taky na začátku pár „nežádoucích“ reakcí, na které asi nezapomenu
, ale nestavím na nich, protože čas ukázal pravý opak.
. Držím palce!!!
no tak uvidime jak to dopadne..diky za podporu ![]()
@ncc1701 píše:
@renyx Kdo tu mluvi o potratech??? Ja bych byla radsi sama s ditetem, nez s chlapem bez ditete.
Co je? Vzdyt to tu pisu!! Ze bych na potrat nesla - v zakladatelky pripade a ani nikdy jindy…
@ncc1701 Aha ahaaa - promin!! Uz to chapu. Spatne jsem Te pochopila, nezlob se.. Myslela jsem, ze tim ‚zaridit se‘ jsi myslela potrat…
@Marky88 Ahoj, co jsem tak četla tak jsme stejný ročník. Já jsem měla také menší trable s přítelem, nebyl z toho slušně řečeno nadšený a řekl mi spoustu ošklivých věcí, až jsem si říkala, že bych klidně zůstala jako samoživitelka. Miminko jsem si přála vždy a co si budeme nalhávat, máme ideální věk. Přehoupla jsem se do druhého trimestru (jsem 21+4) a zrovna jsme zjistili že čekáme chlapečka. Určitě mu to řeknua dej mu čas…já ho tomu svému taky dala. Schválně uvidíš jak brzičko otočí a bude Tě na rukou nosit ![]()
Také se svěřím…přítel byl zprvu hrozně šťastný, protože mimi chtěl už dlouho, ale postupem času se začal chovat jinak, má trable v práci, to chápu, ale chtěla bych být taky trochu rozmazlovaná a milovaná…nutno říct, že jsem otěhotněla po měsíci vztahu
já vím…brzo ![]()