Špatně psychicky v těhotenství kvůli přítelovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3801
10.5.13 15:04
@Kaculkis píše:
Také se svěřím…přítel byl zprvu hrozně šťastný, protože mimi chtěl už dlouho, ale postupem času se začal chovat jinak, má trable v práci, to chápu, ale chtěla bych být taky trochu rozmazlovaná a milovaná…nutno říct, že jsem otěhotněla po měsíci vztahu :zed: já vím…brzo :(

tak to hodne brzo, jak dlouho ste teda spolu? ja jsem otehotnela po skoro sestiletem vztahu s pritelem..ale uz je to ok…hladi mi pupik, rika, ze mi to pasuje atd..ale tvalo mu to to skoro 2mesice, co to rozdychal. :lol: tak urcite se to zmeni neboj..taky jsem z toho byla ze zacatku smutna, hadali jsme se, byl nerovzni..ale uz ok jak rikam.fakt potrbuji hodne dlouhy cas..ale jako po mesici vztahu otehonet..klobouk dolu :kytka: ale drzim pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
21.5.13 14:38

@maciček82 no jo to víš :,( ale když se to stalo…ať si říkám jak chci že jsem to podcenila, tak bych stejně na potrat nešla, i kdybych měla zůstat sama… mimčo chci a moooc sena něj těším, s přítelem už se to taky tak nějak dává dohromady, více komunikujem a aspoń víme co nás štve takže taky maže pupík, dává na něj pusinky a povídá prckovi ;) snad to vše dopadne ok no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
21.5.13 14:54
@Kaculkis píše:
@maciček82 no jo to víš :,( ale když se to stalo…ať si říkám jak chci že jsem to podcenila, tak bych stejně na potrat nešla, i kdybych měla zůstat sama… mimčo chci a moooc sena něj těším, s přítelem už se to taky tak nějak dává dohromady, více komunikujem a aspoń víme co nás štve takže taky maže pupík, dává na něj pusinky a povídá prckovi ;) snad to vše dopadne ok no :)

tak to je dobre, uz se do toho asi dostava, tak vidis ze vse dobre dopadlo, a bude lip..a kdy ze to cekas? v kolikatem si? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
21.5.13 20:45

Holky chlap se stim srovna a nebo ne a stresovat se nema cenu ja od odce ditete odesla a nelitu ju, ted mam chvilku nove ho pritele je je to pohoda, a to uz mam pekny brisko a nevadimu ze sny neni jeho jen se kvuli chlapovi nezesipejte chlapy nekdy potrebuji cas a vy nepotrebujete stres ublizi vam i vasim miminkum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
24.5.13 12:59

@maciček82 dneska jsem 18+0 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
24.5.13 13:31
@Kaculkis píše:
@maciček82 dneska jsem 18+0 :andel:

kousek ode me ja jsem 18+5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
25.5.13 11:53

@maciček82 supeer, alespon někdo tak nějak nastejno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí