Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaculkis píše:
Také se svěřím…přítel byl zprvu hrozně šťastný, protože mimi chtěl už dlouho, ale postupem času se začal chovat jinak, má trable v práci, to chápu, ale chtěla bych být taky trochu rozmazlovaná a milovaná…nutno říct, že jsem otěhotněla po měsíci vztahujá vím…brzo
tak to hodne brzo, jak dlouho ste teda spolu? ja jsem otehotnela po skoro sestiletem vztahu s pritelem..ale uz je to ok…hladi mi pupik, rika, ze mi to pasuje atd..ale tvalo mu to to skoro 2mesice, co to rozdychal.
tak urcite se to zmeni neboj..taky jsem z toho byla ze zacatku smutna, hadali jsme se, byl nerovzni..ale uz ok jak rikam.fakt potrbuji hodne dlouhy cas..ale jako po mesici vztahu otehonet..klobouk dolu
ale drzim pesticky
@maciček82 no jo to víš
ale když se to stalo…ať si říkám jak chci že jsem to podcenila, tak bych stejně na potrat nešla, i kdybych měla zůstat sama… mimčo chci a moooc sena něj těším, s přítelem už se to taky tak nějak dává dohromady, více komunikujem a aspoń víme co nás štve takže taky maže pupík, dává na něj pusinky a povídá prckovi
snad to vše dopadne ok no ![]()
@Kaculkis píše:
@maciček82 no jo to víšale když se to stalo…ať si říkám jak chci že jsem to podcenila, tak bych stejně na potrat nešla, i kdybych měla zůstat sama… mimčo chci a moooc sena něj těším, s přítelem už se to taky tak nějak dává dohromady, více komunikujem a aspoń víme co nás štve takže taky maže pupík, dává na něj pusinky a povídá prckovi
snad to vše dopadne ok no
tak to je dobre, uz se do toho asi dostava, tak vidis ze vse dobre dopadlo, a bude lip..a kdy ze to cekas? v kolikatem si? ![]()
Holky chlap se stim srovna a nebo ne a stresovat se nema cenu ja od odce ditete odesla a nelitu ju, ted mam chvilku nove ho pritele je je to pohoda, a to uz mam pekny brisko a nevadimu ze sny neni jeho jen se kvuli chlapovi nezesipejte chlapy nekdy potrebuji cas a vy nepotrebujete stres ublizi vam i vasim miminkum
@Kaculkis píše:
@maciček82 dneska jsem 18+0
kousek ode me ja jsem 18+5 ![]()