Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Janicka 22 píše:
Ja bych tomu i verila, ale je mi divny, ze to trva tak dlouho
no zuby rostou dlouho - ono jich roste ted treba i vic naraz..a pockej si na stolicky..to je teprva zazivny
zkus mu v noci kdyz se budi mazat ty dasne nejakym tim gelem a treba bude spat lip.
Hezky den, chtela bych se zeptat. Syn ma 7,5mesice. Mesic spatne spinkal pres noc..vlastne celou noc proplakal. Tak jsem mu zmenila hodinu vecerniho spani(ridime se letnim casem). Tyden a par dni to byla parada. Ale vcera od znova. Place a place, neni k utiseni. Nechce spat ani se mnou a ani na rukach ho to neuklidni. Kdyz chce spinkat, tak v polospanku zacne past koniky a zase nanovo. Muzou to byt i zoubky? Predvcery mel cely den teploty k 39°, vcera nic a dnes rano trochu zvysenou…dasne jsou v klidu, jsem z toho zblbla ![]()
@Anonymní píše:
Hezky den, chtela bych se zeptat. Syn ma 7,5mesice. Mesic spatne spinkal pres noc..vlastne celou noc proplakal. Tak jsem mu zmenila hodinu vecerniho spani(ridime se letnim casem). Tyden a par dni to byla parada. Ale vcera od znova. Place a place, neni k utiseni. Nechce spat ani se mnou a ani na rukach ho to neuklidni. Kdyz chce spinkat, tak v polospanku zacne past koniky a zase nanovo. Muzou to byt i zoubky? Predvcery mel cely den teploty k 39°, vcera nic a dnes rano trochu zvysenou…dasne jsou v klidu, jsem z toho zblbla
Bych skocila k Dr, zkontroluje mu usi, krk. Nerada neco hned svadim na zuby. Jinak spani se mu bude mejit jeste mnohokrat, nekdy lepsi nekdy horsi, zpracovava dojmy ze dne. Nenaucil se nejalou novou dovednost? Az se nauci stat, bude Ti ze spani stoupat a podobne.
Davala jsem Nurofen, ale jen jednou a pak jsem srazela zabaly. No zkousi lezt, mozna to bude tim. Jestli budou jeste teploty, tak s nim skocim. Dekuji za rady ![]()