Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Cauky, raději anonymně prosím. Jsem po porodu 13 měsíců. předtím hubená 50 kg. Teď 50 kg, ale to břicho..nevim jestli to je,, převis" a nebo špek? Nebo přebytečná kůže? Achjo
Chtěla bych to nějak dat dolů. Nemáte nějaký domácí tip? Domácí cvičení? Podotýkám, že to není nějak moc, ale když mám uple kalhoty, tak mam fakt dobrou krásnou, hubenou postavu, zadek taky pěkný
ale k tomu si dám tričko, a to břicho je vidět. jak kdybych byla ve 3 měsíci. prosím, rady, tipy
To mi něco říká, teď po druhém úplně masakr. No po prvním jsem to vyřešila prostě posilování, šlo to docela dobře. Dala jsem si 30 denní výzvu na břicho, akorát ji prodloužila na dva měsíce a břicho se fakt viditelně zpevnilo.
@Akivasha Nemáš ji někde uloženou? Já 9m. po porodu a břicho taky stále mám :/
Bricho je 90% strava. Jen cvicenim to nepujde dolu. Zmenit stravu, fakt se na to zamerit a pujde dolu hned.
Vahu po i pred mame stejnou, cvicim na brichno 6m, uz tam mam i pidi buchticky ale kdyz si vezmu uply jeany/leginy a tricko, je tam presne ten pidi spek, je to takova uvolnena kuze proste ktera se nakrabati nad ty kalhoty
hruza. Muzu nosit akorat volny vrsky a taky uz nevim co zkusit
Já tedy s tímto taky bojuji. Nikterak se nepřežírám a vypadám, že čekám, což mě štve. A ono mít kočárek s miminečkem a břicho jak v pátym je docela trapas:D Začala jsem cvičit 150 sedůlehů 3krát denně vždy po těch padesáti. tak nevim, ale už mě to břichu taky štve. I když svůj účel to splnilo, mám krásné miminko a to i tohle za to stoji.
@cucik14 Dej si „30 denní výzva břicho“ do googlu a přepni se na obrázky, je tam toho hodně.
Dobře, byla jsem jako anonymní.. To jsem já. Koukám, že nejsem jediná kdo má takové problémy
mě to dneska nedalo, když mi přítel řekl "co to tam maaaaaaaaaas? " no měla jsem dost, pokaždé když mám třeba uple tričko, tak trošku zatinam.. A dneska sem nějak zapomela
myslíte, že stačí obyc sklapovacky? ![]()
Jako bych to psala já
50 kilo, nikde nic, jen to břicho
dokonce mi nedávno přítel donesl letacek, ze nám u baráku oteviraji novou posilku
ne, ze bych se mu nelíbila, on je sám takový méďa
ale pořád si na telo ztezuju
dáme tedy tu výzvu?
jde někdo do toho se mnou?
@Terezxx píše:
Jako bych to psala já50 kilo, nikde nic, jen to břicho
dokonce mi nedávno přítel donesl letacek, ze nám u baráku oteviraji novou posilku
![]()
dáme tedy tu výzvu?
Já já já já
já minulý měsíc zkoušela sklapovacky, skončila jsem u druhého dne, všechno mě bolelo
Achjo, a před porodem takové krásné bříško, kde jsou ty časy
dva roky zpátky
a s tím přítelem
@Terezxx píše:
Jako bych to psala já50 kilo, nikde nic, jen to břicho
![]()
dáme tedy tu výzvu?
Já já já já
já minulý měsíc zkoušela sklapovacky, skončila jsem u druhého dne, všechno mě bolelo
Achjo, a před porodem takové krásné bříško, kde jsou ty časy
dva roky zpátky
a s tím přítelem, taky má takové kecičky, a když se ho zeptám jestli se mu nelíbím, tak říká že líbím, i když mi občas přijde, proč by mi vlastně říkal ze mam to břicho
.. Pardon, blbne mi telefon, tak se to nějak 3 X poslali ![]()
@Dojcanis Přesně!
měla jsem ploché bříško, ať jsem se cpala od rana do vecera sladkym a teď
když se vyvalim vecer na sedacku a na brichu si vsimnu nahromadenyho čehosi
chce se mi brečet. No, já posilovat vydržela 1 den! Dělali jsme výpady, sedy lehy a kliky…přesněji, já klik
a pak jsem 2 týdny nemohla chodit. Schody byly horor
kdy začneme? ![]()
@Dojcanis @Terezxx Holky jdu do toho s váma
Jsem zvědavá, jak dlouho to tentokrát vydržím…
Většinou dám jeden den
Ale když se podpoříme…
Kdy máte na cvičení čas? Já to budu nejspíš páchat večer až drobek usne místo čtení, přes den to nedávám ![]()
Cauky, raději anonymně prosím. Jsem po porodu 13 měsíců. předtím hubená 50 kg. Teď 50 kg, ale to břicho..
nevim jestli to je,, převis" a nebo špek? Nebo přebytečná kůže? Achjo
Chtěla bych to nějak dat dolů. Nemáte nějaký domácí tip? Domácí cvičení? Podotýkám, že to není nějak moc, ale když mám uple kalhoty, tak mam fakt dobrou krásnou, hubenou postavu, zadek taky pěkný
ale k tomu si dám tričko, a to břicho je vidět. jak kdybych byla ve 3 měsíci. prosím, rady, tipy