"Špíček" po porodu

Anonymní
11.10.16 20:08

,,Špíček"po porodu

Cauky, raději anonymně prosím. Jsem po porodu 13 měsíců. předtím hubená 50 kg. Teď 50 kg, ale to břicho.. :lol: nevim jestli to je,, převis" a nebo špek? Nebo přebytečná kůže? Achjo :? Chtěla bych to nějak dat dolů. Nemáte nějaký domácí tip? Domácí cvičení? Podotýkám, že to není nějak moc, ale když mám uple kalhoty, tak mam fakt dobrou krásnou, hubenou postavu, zadek taky pěkný :P ale k tomu si dám tričko, a to břicho je vidět. jak kdybych byla ve 3 měsíci. prosím, rady, tipy :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
11.10.16 20:14
@Anonymní píše:
Cauky, raději anonymně prosím. Jsem po porodu 13 měsíců. předtím hubená 50 kg. Teď 50 kg, ale to břicho.. :lol: nevim jestli to je,, převis" a nebo špek? Nebo přebytečná kůže? Achjo :? Chtěla bych to nějak dat dolů. Nemáte nějaký domácí tip? Domácí cvičení? Podotýkám, že to není nějak moc, ale když mám uple kalhoty, tak mam fakt dobrou krásnou, hubenou postavu, zadek taky pěkný :P ale k tomu si dám tričko, a to břicho je vidět. jak kdybych byla ve 3 měsíci. prosím, rady, tipy :jazyk:

:mrgreen: To mi něco říká, teď po druhém úplně masakr. No po prvním jsem to vyřešila prostě posilování, šlo to docela dobře. Dala jsem si 30 denní výzvu na břicho, akorát ji prodloužila na dva měsíce a břicho se fakt viditelně zpevnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
11.10.16 20:25

@Akivasha Nemáš ji někde uloženou? Já 9m. po porodu a břicho taky stále mám :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.10.16 20:28

Bricho je 90% strava. Jen cvicenim to nepujde dolu. Zmenit stravu, fakt se na to zamerit a pujde dolu hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
11.10.16 20:43

Vahu po i pred mame stejnou, cvicim na brichno 6m, uz tam mam i pidi buchticky ale kdyz si vezmu uply jeany/leginy a tricko, je tam presne ten pidi spek, je to takova uvolnena kuze proste ktera se nakrabati nad ty kalhoty :poblion: hruza. Muzu nosit akorat volny vrsky a taky uz nevim co zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
11.10.16 21:04

Já tedy s tímto taky bojuji. Nikterak se nepřežírám a vypadám, že čekám, což mě štve. A ono mít kočárek s miminečkem a břicho jak v pátym je docela trapas:D Začala jsem cvičit 150 sedůlehů 3krát denně vždy po těch padesáti. tak nevim, ale už mě to břichu taky štve. I když svůj účel to splnilo, mám krásné miminko a to i tohle za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
11.10.16 21:05

@cucik14 Dej si „30 denní výzva břicho“ do googlu a přepni se na obrázky, je tam toho hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
11.10.16 21:10

Cvicim jillian michaels 6weeks a je to znat doporucuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.10.16 21:13

Dobře, byla jsem jako anonymní.. To jsem já. Koukám, že nejsem jediná kdo má takové problémy :mrgreen: mě to dneska nedalo, když mi přítel řekl "co to tam maaaaaaaaaas? " no měla jsem dost, pokaždé když mám třeba uple tričko, tak trošku zatinam.. A dneska sem nějak zapomela :lol: myslíte, že stačí obyc sklapovacky? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.10.16 21:14

Jsem zakladatelka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
12.10.16 08:57

Jako bych to psala já :lol: 50 kilo, nikde nic, jen to břicho :zed: dokonce mi nedávno přítel donesl letacek, ze nám u baráku oteviraji novou posilku 8o :lol: ne, ze bych se mu nelíbila, on je sám takový méďa :srdce: ale pořád si na telo ztezuju :lol: dáme tedy tu výzvu? ;) jde někdo do toho se mnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
12.10.16 10:07
@Terezxx píše:
Jako bych to psala já :lol: 50 kilo, nikde nic, jen to břicho :zed: dokonce mi nedávno přítel donesl letacek, ze nám u baráku oteviraji novou posilku 8o :lol: ne, ze bych se mu nelíbila, on je sám takový méďa :srdce: ale pořád si na telo ztezuju :lol: dáme tedy tu výzvu? ;) jde někdo do toho se mnou?

Já já já já :mrgreen: já minulý měsíc zkoušela sklapovacky, skončila jsem u druhého dne, všechno mě bolelo :mrgreen: Achjo, a před porodem takové krásné bříško, kde jsou ty časy :mrgreen: dva roky zpátky :lol: a s tím přítelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
12.10.16 10:07
@Terezxx píše:
Jako bych to psala já :lol: 50 kilo, nikde nic, jen to břicho :zed: dokonce mi nedávno přítel donesl letacek, ze nám u baráku oteviraji novou posilku 8o :lol: ne, ze bych se mu nelíbila, on je sám takový méďa :srdce: ale pořád si na telo ztezuju :lol: dáme tedy tu výzvu? ;) jde někdo do toho se mnou?

Já já já já :mrgreen: já minulý měsíc zkoušela sklapovacky, skončila jsem u druhého dne, všechno mě bolelo :mrgreen: Achjo, a před porodem takové krásné bříško, kde jsou ty časy :mrgreen: dva roky zpátky :lol: a s tím přítelem, taky má takové kecičky, a když se ho zeptám jestli se mu nelíbím, tak říká že líbím, i když mi občas přijde, proč by mi vlastně říkal ze mam to břicho :D.. Pardon, blbne mi telefon, tak se to nějak 3 X poslali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
12.10.16 12:54

@Dojcanis Přesně! :lol: měla jsem ploché bříško, ať jsem se cpala od rana do vecera sladkym a teď :zed: když se vyvalim vecer na sedacku a na brichu si vsimnu nahromadenyho čehosi :roll: :lol: chce se mi brečet. No, já posilovat vydržela 1 den! Dělali jsme výpady, sedy lehy a kliky…přesněji, já klik :lol: a pak jsem 2 týdny nemohla chodit. Schody byly horor :lol: kdy začneme? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
12.10.16 14:13

@Dojcanis @Terezxx Holky jdu do toho s váma :D :kytka: Jsem zvědavá, jak dlouho to tentokrát vydržím… :P Většinou dám jeden den :mrgreen: Ale když se podpoříme… :palec: Kdy máte na cvičení čas? Já to budu nejspíš páchat večer až drobek usne místo čtení, přes den to nedávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková