Špinění a pozitvní testík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
9.2.10 21:49

To ti věřím, však já jsem taky jak na trní. Už aby to bylo viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.2.10 16:38

Holky,tak budu držet příští týden moc palečky,až půjdete na UTZ,já jdu až toho 1.3.ach jo to je ještě tak strašně dlouho,to už bych měla být 8tt+2,takže to už určitě bude bít i srdíčko,už se fakt strašně těším :lol: :lol: Určitě si zas nechám udělat fotečku,jak moje malá tečička roste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.2.10 16:39

Jani,ty jak jsi teď byla na UTZ v 7.týdnu,tak mimískovi už bilo srdíčko nebo ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.2.10 19:42

Ano bilo, ale fotečku nemám. Více méně to byla jen kontrola a vyšetření jestli je vše jak má být a jestli to není náhodou mimoděložní, popř. odkud krvácím. Tak snad v út 16.2. to už uvidím. Moc se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.2.10 10:40

Ahoj Jani,budu na 16. mooc držet palečky,aby všechno dopadlo dobře :palec: :palec: Jéé,tak mimískovi už bilo srdíčko?Nám v pondělí ještě ne,ale bylo to strašně brzo,podle UTZ jsem byla teprve 2+5tt,ale 1.3.už mu určitě bude bít,ale bojím se,to víš,taky mám strach,aby bylo vše OK,naštěstí nekrvácím,to vůbec jen 2× strašně slaboulince,naposledy v pátek večer,už skoro ani nešpiním a když ano,tak je to fakt droboulinký,takže by to mělo být v pohodě :-)
Uděláš si pak metřík?Já jsem si ho musela změnit,tamten mi nějak blbl a vůbec se mi neposouvaly dny,tak snad už tento bude dobrej,z něj jsem měla dřív i metřík na mentruaci a fungoval bez problémů.
Tak já už budu v sobotu 6tt,to je paráda,ty už seš asi 8tt,viď a nevíš,kdy dostaneš průkazku?Neříkal doktor(doktorka)kdy ji asi tak dostaneš?Mně rovnou doktor řekl,že až přijdu příště(toho 1.3.)že mi ji vystaví,tak už se děsně těším,hlavně aby bylo všecho OK,měla jsem ten malinký hematon 6mm,ale prý se nemám bát,že vznikl z toho,jak jsem špinila,mám pořád brát ty prášky,ale to víš,kdo by se nebál,když po miminku moc toužím,já pevně doufám,že vše bude OK a tobě taky mooc držím palečky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.2.10 07:54

Jenny, tak já bych se divila, kdyby existovala nějaká ženská, která by se nebála. O průkazce mi dr. nic neříkal, tak jsem se radši ani neptala, nechci radši ničemu předcházet. Radši budu jen čekat ;-) No a v pondělí mi začíná podle doktora 9 tt, ty dva týdny od té minulé kontroly na jednu stranu strašně utíkají a na druhou se strašně vlečou. Hlavně bych to chtěla mít už za sebou. Právě v úterý se chci zeptat na ty krevní testy co se za ně platí. Nevím jak se to přesně jmenuje a na co to přesně je, ale doporučila mi to sestra, že by snad s těchto testů mohli takhle brzo poznat nějaké vývojové vady a tak. Ségra za to platila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.2.10 07:57

platila asi přes tisíc korun, ale nelitovala toho. Právě jak jsem ti tenkrát psala, tak její první miminko co čekala tak mělo downův syndrom, tak jí to museli přerušit. A já tomu chci taky předejít. Radši půjdu i na plodovku i když to nebude nutné. Uvidíme, snad bude všechno tak jak má být a budu se jen radovat :wink:
Jinak jsem se včera zase výletila :-D já v tom baráku nemůžu vydržet, je to pro mě utrpení nikam nemoct jít. Ještě že krámy máme tak daleko a já tam musím jet autem :-D Jinak bych tady skejsla a nehla se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
13.2.10 15:31

Ahojky Jani :-D
Jasně to tě chápu,že je radši lepší jít na nejrůznější vyšetření a vědět,že je cipísek v pořádku.Já jdu na gyndu teď v pondělí,ale jen pro ty prášky,co beru,už mi dochází,tak aby mi další předepsal a zmenšil dávkování,teď už zase 2dny nešpiním,prve jo,ale strašně slaboulince,takže skoro vůbec,ten Utrogestan bych chtěla brát dál,když je na udržení,tak snad mi ho doktor ještě znovu předepíše.Co ty,ještě špiníš a bereš ten Ascorutin a Utrogestan anebo už ne?
Tak jsem zvědavá na úterý,musíš mi pak poreferovat,ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.2.10 16:24

Hezký den přeji :-D
Jenny, jak ascorutin, tak utrogestan stále beru, sama jsem si říkala, že jen co přestanu krvácet a i špinit, tak ten ascorutin vysadím, ale nějak to nejde. Už nešpiním skoro pět dnů, ale nějaké vnitřní já mi říká ať to radši beru. Na štěstí už jdu k dr. v úterý, tak se ho zeptám, zda-li je to ještě nutné. Uvidíme. Určitě pak po kontrole napíšu jak jsem dopadala, už to chci mít za sebou ;-)
Mějte se všechny moc hezky a držte se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
13.2.10 18:24

Jani,určitě je lepší,že ty prášky stále bereš,já taky a to už taky 2dny vůbec nešpiním,prve třeba jeden den jo a pak zase 2-3dny ne,ale radši to taky poctivě zobu :wink: Uděláš si pak metřík a řekneš v úterý doktorovi o fotečku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.2.10 18:53

O fotečku si určitě řeknu, moc se na ni těším. Ale metřík nevím jak se dělá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
13.2.10 19:23

Tak až si ten metřík budeš chtít udělat,tak já ti poradím,ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.2.10 19:30

O.K. děkuju. Alá já si počkám až budu na 100% si jistá. Ale pak ho hned jdeme dělat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.2.10 13:52

Ahoj Jani,tak co,jak dopadla dnešní kontrola,je vše v pořádku?Máš už průkazku? :-D
Já si ještě musím počkat pár dní do toho 1.3.už aby to bylo,nemůžu se dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.2.10 23:09

Ahojky Jenny, nedostala jsem se na net dřív než teď, ale je vše o.k. Viděla jsem našeho bobíska :-D Má 1,7 cm a srdíčko mu bilo o sto šest ;-) Průkazku jsem nedostala, ta mě čeká až po tripl testech na které jdu 5.3. Jinak beru dál Utrogestan a Femibion. Hrozně se mi ulevilo a kor když jsem to mimísko viděla. Bylo to moc krásný. Teď se musím ještě opatrovat a odpočívat, tak snad to bude dobré. A co ty, jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí