Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aja92 děkuju já vím, kontryhelový čaj piju už asi týden,, uvidíme,, no já se snažit chci začít co nejdříve,, ale dřív bych chtěla zjistit zda to nebylo něčím jiným víš,, jdeme za měsíc do caru,, tak uvidíme jak dopadneme tam,, jak málem po třetí poratila? to jsem moc nepochopila,, promin že se tak hloupě ptám
No když jsme začla špinit když jsme založila tuhle stranku tak jsem pak rano i krvácela a měla jsem počatek potratu Dr. řikala ještě chvilku tak by se to rozjelo ale ja mela to štěti že me vzali do špitalu. A tobě budou dělat vyšetřeni hned? me ho nechtěli delat ani kuli 2 potratu prej se vše dela až po třetim ale ja si to vydupala že prostě chci an genetiku tak nas tam poslali ale nic se u nas stejně nenašlo. tak se modlim aby bylo vše ted v pořadku a už jsem nepotratila každej den se bojim co bude
a ty si byla těhotna prvne?
@Aja92 no nevím jestli nám budou dělat vyčetření hned,, ale chci se nechat vyšetřit na vše co půjde,, no tak ti držím palce, at se mimísku daří,, a ty bud v klidu, at ho taky nestresuješ ![]()
ne já byla těhu po 3,, poprvé porod ve 28 tt 2006 mimoděožní 2008 a ted potrat,, tak jen doufám, že se to další těhu už rozhodne být bezproblému ![]()
Ježiši
koukam taky toho maš za sebooú hodne tak to tě už na vyšetřeni poslat musí, a bejt tebou tak si vyžadam genetiku a imunologii.no snažim se nestresovat ale mame strašně nepřijemneho primaře v nemocnici a ten me furt straši že do 12tt muže přestat tukat srdičko atd takže jsme spiš na nervy z nej.ale moje Dr.me uklidnuje že je vše v pořadku tak snad už to donosim ![]()
@Aja92 no snad se to už nějak rozjede a konečně se to pohne k lepšímu, jj ty doktoři jsou občas na ránu nebo na pořádnej kopanec do zadku,, budu ti moc držet palce atjste s mimískem ok,, a určitě budete
![]()
Jj děkuju i ja tobě budu držet palce a určo se pruběžně ozivej co vyšetřeni atd.
@katkalaila no,jestli ti můžu radit, tak spíš zkus jen nějaký čaj na uklidnění…mě po prvním potratu dr řekla, že mi napíše neurol…tak jsem ho přijala…ale byla jsem totálně otupělá, bylo mi všechno jedno…ale když jsem ho pak cca po 2měsících vysadila(brala jsem hodně nízkou dávku)tak se mi všechen bol vrátil ještě v silnější dávce…ty prášky to jen oddalovaly a bolest kumulovaly…tu bolest si prostě musíš prožít, musíš se s tím smířit…na to ti žádný lék nepomůže, jen to oddálí…proto ti doporučuju nějaký koníček..co ruční práce? a když ne pejsek, co třeba nějaké menší zvířátko? křeček, morče, králík???
@gatubela mám tady nějaký bylinkový čaj na spaní,, ten je docela dobrý,, víš králíčka jsme měli ale manžel měl alergii,, takže to asi nevýjde,, a popravdě, že by mě nějak rozptýlil,, to taky ne,, kašle na mě,, to bude stejné is křečkem,, víš potřebovala bych někoho kdo je rád,, že jsem doma a vítá tě,, ale kočku bych nechtěla kvůli těhu,, teda případnému otěhotnění,, spousta kamarádek co znám měla problémy,, ach jo,, už aby to bylo za mnou,,
@katkalaila pro alergiky je dobrá činčila…a co potkánek? my měli varietu fuzz…to je něco jako nunu poktan (bez srsti) jen je ochmýřený, to by podle mě tak nedráždilo…navíc potkan je strašně inteligentní zvíře… i u psů jsou rasy pro alergiky, nemyslím vyloženě naháče, ale je i rasa, která nealergizuje, jen teď nevím jaká to je, zjistím to… proč měly ty kamarádky problémy s kočkou když byly těhotný? nemyslíš spíš, že se jí radši zbavily kvůli riziku nákazy toxoplazmózou???takovéhle „paničky“ miluju…několikrát jsem zažila, že nám na veterinu přinesly z tohoto důvodu kočku a chtěly jí utratit(jsem původně vet. sestra)…nakazit se můžeš, ale i ze špatně umyté zeleniny…nebo když se budeš venku hrabat v kytkách a špatně si umyješ ruce a pak budeš něco jíst…pokud se dodržuje hygiena, tak se toxoplazmózou nakazit nemůžeš…čistit kočičí záchod by mohl v těhu parter…nebo i ty v rukavicích a pak by jsi si pořádně umyla ruce…navíc je možné, že už jsi toxopl. chytila…má ji 35% lidí…na to se dělá test z krve…dá se testovat i ta kočka…není to takový strašák…mrkni ještě sem… http://www.abctehotenstvi.cz/…nych-maminek
@gatubela no to jsi hodná že jsi mi to tak napsala,, ale fakt dnesk ajsem četla různé články,, ohledně toxoplasmozy,,a musím říct že jsem o tom spoustu věcí nevěděla,, no což já bych brala klidně skinny potkánka ale manžel má z těchto zvířat fakt panickou hrůzu i činčilase mu nelíbí.-)) pes neprošel,, to mi hned zamítl,, tak jsem koukal ana kotata,, no apak jsem si říkala že si nechám u dr udělat test na toxo,, a kdybych jí už měla za sebou tak jí přece nemůžu dostat ani v těhu ne,, když mám protilátky,, ale nevím co manžel,, nejdříve jsem se rozhodla pro chameleonky,, ale ty moc na mazlení nejsou.-)) tak uvidím co stou kočkou,, jinak to asi budou ty chameleonci,, jsu moc krásný se mi líbí od malička.-) tak uvidím.-)
@katkalaila chámíka chci taky…někteří jsou mazlíci…jasně není to jako pes nebo kočka, ale také (někteří) vyžadují kontakt…dělala jsem ve zverimexu…a jeden byl super..klepal na mě na okýnko terárka abych si ho vzala na ruku, fakt ![]()
už nebudu plevelit tuto diskuzi zvířátkama… když budeš chtít něco vědět, tak mi písni zprávu, pa
Ahojte děvčata, z plného gest. vacku, prázdný, pro mě jasný konec. Dr. ale chce mít jistotu, tak mi vzala krev na hcg. Dle mě zbytečně. Takže revize mě asi nemine. ![]()
@Mochomurka83 jéé to je mi moc líto,,, já to mám za sebou od minulé neděle,, držím ti palečky at to co nejdřív přejde