Špinění v 6.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4545
6.6.13 17:14

@katkalaila Děkuji. Už to chci mít celý za sebou. A začít plánovat dovolenou. Kdyby aspoň svítilo sluníčko, ale to zamračený počasí je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
6.6.13 18:40

@Mochomurka83 já vím jak se cítíš,, já musela k dr pro prášky na nervy,, po nich jsem utlumená,, a není to tak hrozné, a pořídila jsem si kotě,,takže ted mám o zábavu postaráno..
a kdy jdeš na revizi,, já jsem šla hned druhý den,, bylo by pro mě hrozný čekat víc dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
6.6.13 21:28

@katkalaila To já právě nevím. Myslím že až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.6.13 08:16

@Mochomurka83 aha tak to je mi líto že budeš muset tak dlouho čekat,, doufám, že to bude vše v pořádku,, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
7.6.13 12:30

Tak v pondělí si jdu pro zadanku a domluvit se do nemocnice. Myslíte, že si tam mám zavolat dopředu, nebo mám počkat až na to pondělí? A nechali si vás tam hned, nebo jste šli doma a přišli pak až na zákrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.6.13 12:59

@Mochomurka83 já přišla na ambulanci v sobotu večer,, chtěli mi to udělat hned ale nechala jsem to na druhý den,, a ještě ten večer po zákroku který byl v jednu odpoledne,, jsem šla domu
nevím jak se tam máš domluvit ale jo zavolej si tam a oni ti řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.16 06:43

Ahoj musim přidat svoje zazitky zpetne. Spinila jsem od zacatku tehotenstvi az do konce 6tt. Vzdy to bylo spise do hneda a bolelo me v podbrisku jak pri menzes. V 5tt jsem rano vstala sla na malou a do zachodu jsem krvacela jak pri silne menzes byla sobota a tak sup do porodnice. Mudr. rekla ze krvacim jak pri menzes a zalezi na mimi jak bude silne. A dnes uz jsem v 31tt. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
10.6.16 21:51

Ahoj holky, asi budu za hysterku, ale…
Nejspis jsem podruhe tehotna. V pondeli jsem si delala prvni test, ten byl slabej, ale vcera uz dalnice. Podle ms jsem 5+1, podle ovu 4+3. Ted na vecer jsem zacala spinit, zatim je to spis nahnedle, ale obcas je tam trochu krve. S prvorozenou jsem brala prvni trimestr Utrogestan. Jely byste na pohotovost? Nejbliz mam Podoli, ale bojim se, ze na me budou koukat jak na blazna.Ke sve dr mam jit az za tyden.

diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.18 21:48

Ahoj maminky a snazilky chtela bych trochu uklidnit dne 4.2. Jsem byla na pohotovosti v nemocnici kvuli spineni udelali mi ultrazvuk byl tak gestacni vacek a byla jsem 5+3 rekli mi ze je vse v poradku to spineni mi stale nedalo a zasla jsem si v utery 6.2 na gyndu tam me doktorka prohlidla a viděla take spineni a tentokrat zmerila vacek a 7.2 bych. měla byt v 6tydnu mam strach zkrz spineni nechci nic zanedbat a nic jineho tam nevidela a ani zadne prasky mi nedala pristi kontrolu mam 16.2 a to jdu na ultrazvuk kdyz mi doktorka rekla ze buud začínat 6 tyden tak si myslim ze to roste mam hrozny strach a. doufam ze to prestane newim jestli je to dobre napsane a jestli to pochopite predem moc dekuji a preji hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.6.18 08:25

Spineni

Ahoj, ve stredu 6.6.2018 jsem byla po zjištění spineni, u sve dr. ta me prohlidla rekla ze podle ms jsem 7+4 podle uz 6tt, rekla ze vidi jen zloutkovy vacek a ze delohu mam v paradku a na uz taky zadni zakrvaceni nevidi. Napsala mi utrogestan, jenze ja stale spini jedno vice a jednou míň, mam strach ze to bude spise zamlkle těhotenství na kontrolu jdu az za tyden. Měla jste některá to sami jako ja?? Strasne se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.18 08:31

@ruzulinka Jsem ve 13tt a spinim s přestávkami snad od pátého týdne.

• Citovat
  • Upravit
1663
8.6.18 08:37
@ruzulinka píše:
Ahoj, ve stredu 6.6.2018 jsem byla po zjištění spineni, u sve dr. ta me prohlidla rekla ze podle ms jsem 7+4 podle uz 6tt, rekla ze vidi jen zloutkovy vacek a ze delohu mam v paradku a na uz taky zadni zakrvaceni nevidi. Napsala mi utrogestan, jenze ja stale spini jedno vice a jednou míň, mam strach ze to bude spise zamlkle těhotenství na kontrolu jdu az za tyden. Měla jste některá to sami jako ja?? Strasne se bojim.

Ja na zacatku take spinila a ted uz jsem 32tt neboj urcite to bude dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.6.18 08:42

Doktorka mi prave jeste rekla ze se mohlo stat ze se mimi prestalo vyvíjet. Tak kvuli tomu se hodne bojim. A vy jste taky mela v 6 tt jen zloutkovy vacek?? Promin te ze se tak ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28845
8.6.18 08:44

@ruzulinka já jsem špinila od početí do 16-17tt v kuse, ted občas trošku zašpiním a miminko je úplně v pořádku, 22tt. A podle poslední MS to taky nesedělo ani omylem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.6.18 08:46

Tak snad, to budu mit taky dobré uvidim ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí