Špinění v 6.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
22.5.13 19:38

@Aja92 ahojky tak super, že jsi v pořádku i maličké,, já jsem doma,, odpočívám, špiním stále,, občas mě píchne v podbříšku,, ale jde to,, snad už to bude jen lepší,, a nevíš jak se jmenovala ta injekce??
a do jaké nemocnice jsi šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
22.5.13 19:42

Mě Dr. řikala hlavně ležet to je duležite a zvedat se jen na wc.ta injekce byla jen na zastaveni krvaceni a davaj ji i nato špiněni. Bala jsem se, sem jet ale jsem rada že jsem jela, špinila jsem opravdu hodne a Dr říkala že ještě tak jeden den a bylo pozdě. Jinak ležim v nemocnici Prachatice

• Citovat
  • Upravit
14927
22.5.13 19:45

@Aja92 aha, dobře,, děkuju ti,, já se taky snažím jen ležet,, chodit max na wc,, ale nechápu proč jsem taky nedostala takovou injekci,, držím palce at je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
22.5.13 19:50

A kde jsi byla v nemocnici? Tak tam zkus zajet znova a říct si o ni ale budeš tam muset asi ležet tak dva dny na pozorovani po te injekci.to je dobře že ležíš tak snad to bude vše už dobré

• Citovat
  • Upravit
14927
22.5.13 19:53

@Aja92 v Praze u apolináře,, no dr mi řekl že je malé v pořádku a mám se šetřit ležet atd atd a přijít kdyby se to zhoršilo,, bolesti a krvácení,,, šla jsem tam i druhý den a řekli mi to samé,, tak předpokládám, že vědí co dělají,, tobě se na utz ukazovala děloha jako klidná nebo jsi měla nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
22.5.13 19:56

Aha, to je divný že si tě tam nenechali.No děloha ma bejt kulata a ja ji mam takovou podlouhlou proto prej hrozil potrat ale snad už to bude v patek dobrý :)

• Citovat
  • Upravit
14927
22.5.13 20:05

ak ti držím moc palce at jste oba v pořádku ,,

@Aja92 tak ti držím moc palce at jste oba v pořádku,, já se asi nedočkám manýela jak jsem unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
22.5.13 20:09

Taky vám budu držet palce a dej o sobě zase vědět jak to s tebou vypada jo? A ty máš nějaky problémy s dělohou? jo ještě jsem se chtěla optat když si zavadiš utrogestan nahmataš si čípek? ja totiž vůbec ne a to je další problém :(strachu se nezbavim docela se bojim jit i domu tady nemam nervy a vim že se o mě postaraj :)

• Citovat
  • Upravit
14927
22.5.13 20:12

@Aja92 no čípek ani ne, zavádím si je ve stoje a tak hluboko nedošáhnu :-))))) no problémy s dělohou mám jí lehce zakloněnou,, jinak nic,, určitě se ozvu,, a ty dej taky vědět jak se vám daří,,, měj se krásně papa :mavam: :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
22.5.13 20:22

@Aja92 Ahojky, chtěla jsem se jen zeptat, jak jsi tady psala, že jsi spinila opravdu hodně, co jsi tím myslela? Že jsi toho měla hodně i na slipovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
22.5.13 23:12

@Aja92 @katkalaila : holky to je skvělá zpráva! Teď už bude všechno v pořádku, budu na vás myslet :srdce: :* :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.5.13 08:30

@verca.d děkuju ti,,, taky doufám, že už bude vše v pořádku,, jen mě pořád trápí to špinění,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
23.5.13 09:53

Ahojky k dotazu na špinění: Špinila jsem tmavoou krev nebo spiš hnědou ale bylo toho hodně když jsem ležela tak ani ne ale jak jsem vstala tak jsem pokaždé citila jak to teče. no a byl to hrozici potrat.tim vás nechci strašit ja to měla možna kuli tem 2 potratum ale ted vim že nenecham jen tak ani špineni a radši pojedu do špitalu :) jinak nam všem přeji hodně štěstí :) holky držete se, taky musim jen věřit :)

• Citovat
  • Upravit
14927
23.5.13 09:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
25.5.13 22:17

Ahoj holky jen jsem vám chtěla říct,, že dnes jsem byla na kontrole v nemocnici a mimi bohužel není,, přestalo být srdíčko,, zítra jdu na další utz a pak mě čeká kyretáž,, tak vám držím palce at je u vás vše v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí