Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aja92 ahojky tak super, že jsi v pořádku i maličké,, já jsem doma,, odpočívám, špiním stále,, občas mě píchne v podbříšku,, ale jde to,, snad už to bude jen lepší,, a nevíš jak se jmenovala ta injekce??
a do jaké nemocnice jsi šla?
Mě Dr. řikala hlavně ležet to je duležite a zvedat se jen na wc.ta injekce byla jen na zastaveni krvaceni a davaj ji i nato špiněni. Bala jsem se, sem jet ale jsem rada že jsem jela, špinila jsem opravdu hodne a Dr říkala že ještě tak jeden den a bylo pozdě. Jinak ležim v nemocnici Prachatice
@Aja92 aha, dobře,, děkuju ti,, já se taky snažím jen ležet,, chodit max na wc,, ale nechápu proč jsem taky nedostala takovou injekci,, držím palce at je vše ok
A kde jsi byla v nemocnici? Tak tam zkus zajet znova a říct si o ni ale budeš tam muset asi ležet tak dva dny na pozorovani po te injekci.to je dobře že ležíš tak snad to bude vše už dobré
@Aja92 v Praze u apolináře,, no dr mi řekl že je malé v pořádku a mám se šetřit ležet atd atd a přijít kdyby se to zhoršilo,, bolesti a krvácení,,, šla jsem tam i druhý den a řekli mi to samé,, tak předpokládám, že vědí co dělají,, tobě se na utz ukazovala děloha jako klidná nebo jsi měla nějaký problém?
Aha, to je divný že si tě tam nenechali.No děloha ma bejt kulata a ja ji mam takovou podlouhlou proto prej hrozil potrat ale snad už to bude v patek dobrý ![]()
@Aja92 tak ti držím moc palce at jste oba v pořádku,, já se asi nedočkám manýela jak jsem unavená
Taky vám budu držet palce a dej o sobě zase vědět jak to s tebou vypada jo? A ty máš nějaky problémy s dělohou? jo ještě jsem se chtěla optat když si zavadiš utrogestan nahmataš si čípek? ja totiž vůbec ne a to je další problém
strachu se nezbavim docela se bojim jit i domu tady nemam nervy a vim že se o mě postaraj ![]()
@Aja92 no čípek ani ne, zavádím si je ve stoje a tak hluboko nedošáhnu
no problémy s dělohou mám jí lehce zakloněnou,, jinak nic,, určitě se ozvu,, a ty dej taky vědět jak se vám daří,,, měj se krásně papa
![]()
@Aja92 Ahojky, chtěla jsem se jen zeptat, jak jsi tady psala, že jsi spinila opravdu hodně, co jsi tím myslela? Že jsi toho měla hodně i na slipovce?
@Aja92 @katkalaila : holky to je skvělá zpráva! Teď už bude všechno v pořádku, budu na vás myslet
![]()
@verca.d děkuju ti,,, taky doufám, že už bude vše v pořádku,, jen mě pořád trápí to špinění,,,
Ahojky k dotazu na špinění: Špinila jsem tmavoou krev nebo spiš hnědou ale bylo toho hodně když jsem ležela tak ani ne ale jak jsem vstala tak jsem pokaždé citila jak to teče. no a byl to hrozici potrat.tim vás nechci strašit ja to měla možna kuli tem 2 potratum ale ted vim že nenecham jen tak ani špineni a radši pojedu do špitalu
jinak nam všem přeji hodně štěstí
holky držete se, taky musim jen věřit ![]()
Ahoj holky jen jsem vám chtěla říct,, že dnes jsem byla na kontrole v nemocnici a mimi bohužel není,, přestalo být srdíčko,, zítra jdu na další utz a pak mě čeká kyretáž,, tak vám držím palce at je u vás vše v pořádku ![]()