Špinění v 6.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.6.18 08:50

Ahoj me taky ze začátku strasili ze se muze jednat i o potrat ted budu 24tt miminko je v poradku a spineni se mi i nekdy objevuje i ted a zjistilo se prej ze mam nizkou placentu byla jsem ve dvou nemocnicich a jeden mi tvrdil ze muzu spinit cele tehotenstvi a dalsi doktoři si me chteli nechat v nemocnici ted mi doslo ze bych tam lezela zbytecne ale strach bych taky velky neboj vsechno bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
8.6.18 11:21

@ruzulinka Nemysli hned na nejhorší, spousta maminkam se miminko prestalo vyvijet a ani o tom nevedeli. V sestem tydnu jsem take mela jen žloutkový vacek a za 14 dni uz bylo i srdíčko :srdce: Hoď nogy nahoru a mysli pozitivně, jestli se neco ma stat tak se to stejně stane, to prostě neovlivnis. Ber leky co Ti dr predepsala a kdyby se Ti neco nezdalo tak si klidně zajdi na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
29.6.18 13:47

Ahojky holky, jsem zakladatelka této diskuze z roku 2013 kdy jsem psala o pomoc při špinění. Tenkrát jsem konečně miminko donosila ale špínila až do 11tt, malej se narodil předčasně 36tt s váhou 1980g. Při druhém těhu v roce 2016 jsem nezaspinila ano kapkou krve úplně bezproblemove tehu 2017 se narodil druhý syn a teď momentálně čekám 3 mimi ikdyz Teda původně nechtěne a problémy od začátku utz 6tt neb vidět ani žl. Vac. Tak mě dr. Chtěl hnát na vyčištění odmítla jsem s tím že počkáme do 8tt a tam už byl plod i se srdeční akci bylo zjištěné mladší tehupak to začalo každou chvilku špinění před 3 dny dokonce krvácení ale už jsem 19tt doktoři nikdy nic nenašli k tomu mě čeká teď u třetího CS kuli těžké tachykardii srdce tak z toho mám Teda taky strach. Takže moje zkušenost je ze každé tehu je opravdu jiný, ale i tak se taky moc bojím aby se teď miminku nic nestalo a s tím špiněnim to budu mít asi až do konce. Tak vám držím pěstě ať špinění zvládnete a ať vše dobře dopadne a omlouvám se za tak dlouhý příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.3.20 21:18

@Ada92 ahojk chci se zeptat jak jsi dopadla? Pred tydnem jsem byla na pohotovosti(ptz muj gynekolog je na dovce)tam me pani doktorka rekla ze mam 5+5tt ale zatim bez embryon. struktur, dnes by to bylo 6 tyden, a mam lehounlince hnede spineni. opravdu trosicku, melas to taky tak :/ mam trosku strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.3.20 15:14

@Linda95 ahojky já spinila vždy od 5tt a prakticky celé tehu jsem měla problémy a nevyhli se mi ani u třetího těhotenství i s krvácením. Ale urco by to chtělo kontrolu u dr špinění nemusí ale může i něco znamenat. Jinak u mě plod u třetího byl vidět až asi 8tt v 6tt nic. Je 100% lepší jet někam aby na tebe koukali. Jinak se omlouvám že píšu až teď ale dřív sem se k PC nedostala. Držím palce a dej vědět jak si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.3.20 19:36

@Ada92 ahojky,vubec nevadi.jsem rada zes odpovedela, moc dekuji, diky bohu ze uz nespinim ale obcas mam trosku jakoby tlak u pochvy(to mam kdyz mam mensky),no a muj gynda má termin UZ az 9.4,tak jsem trosku nervozni ptz prakticky vsechny co jsem se ptala tak uz v 6tt mely videt uz i srdicko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.3.20 12:42

@Linda95 jestli už nešpiníš tak to bude určitě dobrý, mimčo se mohli zavrtávat :) já měla srdíčka různě U prvního 7tt u druhého 7+2 a u třetího až někdy po 8tt a to už mě chtěli hnát 7tt na revizi dělohy ale nějak mi intuice říkala že ne a pak sem byla ráda že sem nešla za týden už bylo mimčo i se srdickem.taky záleží jestli není tehu mladší proto třeba ještě nic vidět nebylo. Ale věřím že to bude vse v pořádku. Tak mi pak písni jak si dopadla, budu držet palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
28.3.20 13:50

@Ada92 oh hnali te uz na revizi omg @@ u me ted zatim vse ok, jen musim pockat az do 9.4 na ten UZ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.4.20 21:51

@Ada92 Ahojky,tak mimco je krasne videt na Uz, bije srdicko :srdce: :srdce: boze jsem tak strasne rada :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.4.20 09:46

@Linda95 jeee tak to je super že je vše jak má být. Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.1.22 13:57

@verca.d já mám stejný problém jsem v 6tt a ráno jsem byla na vyšetření a vše bylo v pořádku a asi tři hoďky potom špinění málem jsem omdlela tak jsem šla ihned zpět k doktorovi který mne vyšetřil i mimo a říkal že je vše v pořádku že se to stává ale strach mám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí