Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Držím moc palečky, aby Ti to dobře dopadlo!!! Špinění je opravdu normální, jedná se o uhnizďování. Dokonce i krvácení pokud není jasná červená krev je běžné.
I když vím jak staršný starch musíš mít. Po každém utření na záchodě se děsíš co tam bude. Rozumím Ti!!! teď je ale nejdůležitější, aby jsi byla v pohodě. To miminko to moc potřebuje! pusť si odpočinkový film nebo zajdi někam na maličkou procházku. Mysli pozitivně a všechno bude dobré
![]()
Děkuju moc za podporu
jsem rada že jste napsali ani nevite jak se mi ulevilo. jasna krev to zatím není a doufam že teda ani nebude zítra vam určitě napišu ![]()
Může to být hematom…já jsem ho měla u druhého syna a špinila jsem několik týdnů a to docela dost…jelikož jsem měla po jednom potratu, tak jsem z toho taky byla vyděšená…po něm jsem měla další dva potraty, ale to jsem měla jasnou krev…u toho posledního, jsem krvácela fakt hodně…ale kolikrát ani větší krvácení nemusí znamenat jasný potrat…moje ségra na začátku těhu(nevím jestli 6. nebo 8.týden)krácela hodně, jeden doktor jí řekl, že je to rozběhlý potrat…a tomu „potratu“ bylo před pár dny 7let…
bude to určitě v pořádku, hlavně buď v klidu a nijak se nenamáhej… ![]()
@verca.d ahoj včera jsem si pročítala vaše komentáře aniž by mi něco bylo,, večer jsem začala špinit,, tak jsem jela hned do nem. dostala jsem utrogestan a jsem doma,, dnes se mi to rozjelo víc,, máš s tím zkušenost, nejdřív to byla jen hnědá krev ted ž je více růžová,, a hleny,,, ![]()
@verca.d v podstatě nic,, že se to stává v tolika a tolika procentech,,, na utz bylo vidět srdíčko,, děloha klidná,, ale nechápu proč se mi to tak rozjelo,, když to mělo být spíše naopak,,
@katkalaila No tak to není co řešit
když bylo vidět srdíčko tak je to v pořádku
Neboj se! Už kolik těhulek tu psalo, že špinilo, dokonce i krvácelo a to dost a nakonec se z toho vyklubalo krásné miminečko! Musíš tomu prďolkovi víc věřit!!!
Vím, že jsou to nervy, ale jak už jsem psala zakladatelce, musíš myslet pozitivně. Miminku rozhodně nepřidá, když se budeš nervovat a plašit. Zkus se nějak zabavit a věřit
opatruj se, pa
![]()
@verca.d
děkuju ti,, i když vím,, že bych měla myslet pozitivně moc to nejde,, jsi zlatá,, doufám, že to bude v pořádku,, nerada bych o něj přišla,,,
![]()
Ahojky omlouvam se že píšu až ted, ale včera mě od Dr. zavřel rovnou do nemocnice hrozil mi potrat špinila jsem sice hnědě ale hodně. Tady me dali injekci a do hodinky vše přešlo a k tomu zavadim utroš. jinak vše v pořadku i srdičko už tluče jen doufam že se nebude nic takového opakovat a v patek mě snad pustí domů
Katkalaila jak si na tom ty??Držím palce a všem děkuju