Špinění v 6.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
20.5.13 18:54

@Aja92 Neboj a napiš zítra, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
20.5.13 19:16

Držím moc palečky, aby Ti to dobře dopadlo!!! Špinění je opravdu normální, jedná se o uhnizďování. Dokonce i krvácení pokud není jasná červená krev je běžné.
I když vím jak staršný starch musíš mít. Po každém utření na záchodě se děsíš co tam bude. Rozumím Ti!!! teď je ale nejdůležitější, aby jsi byla v pohodě. To miminko to moc potřebuje! pusť si odpočinkový film nebo zajdi někam na maličkou procházku. Mysli pozitivně a všechno bude dobré :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
20.5.13 19:21

Děkuju moc za podporu :) jsem rada že jste napsali ani nevite jak se mi ulevilo. jasna krev to zatím není a doufam že teda ani nebude zítra vam určitě napišu :)

• Citovat
  • Upravit
5658
20.5.13 19:24

Napiš! Bude to v pořádku! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
20.5.13 19:36

Držím ti moc palce,,, a neboj se,, určitě je to v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
20.5.13 19:40

Děkuju slibuju že se zítra 100% ozvu :)

• Citovat
  • Upravit
14927
20.5.13 19:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.5.13 19:50

Může to být hematom…já jsem ho měla u druhého syna a špinila jsem několik týdnů a to docela dost…jelikož jsem měla po jednom potratu, tak jsem z toho taky byla vyděšená…po něm jsem měla další dva potraty, ale to jsem měla jasnou krev…u toho posledního, jsem krvácela fakt hodně…ale kolikrát ani větší krvácení nemusí znamenat jasný potrat…moje ségra na začátku těhu(nevím jestli 6. nebo 8.týden)krácela hodně, jeden doktor jí řekl, že je to rozběhlý potrat…a tomu „potratu“ bylo před pár dny 7let… ;) bude to určitě v pořádku, hlavně buď v klidu a nijak se nenamáhej… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
21.5.13 13:04

Tak jak jsi dopadla… :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.5.13 14:38

@verca.d ahoj včera jsem si pročítala vaše komentáře aniž by mi něco bylo,, večer jsem začala špinit,, tak jsem jela hned do nem. dostala jsem utrogestan a jsem doma,, dnes se mi to rozjelo víc,, máš s tím zkušenost, nejdřív to byla jen hnědá krev ted ž je více růžová,, a hleny,,, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
21.5.13 14:41

@katkalaila tak to mě moc mrzí :hug: a co Ti řekli v nemocnici… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.5.13 14:45

@verca.d v podstatě nic,, že se to stává v tolika a tolika procentech,,, na utz bylo vidět srdíčko,, děloha klidná,, ale nechápu proč se mi to tak rozjelo,, když to mělo být spíše naopak,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
21.5.13 14:50

@katkalaila No tak to není co řešit :) když bylo vidět srdíčko tak je to v pořádku :) Neboj se! Už kolik těhulek tu psalo, že špinilo, dokonce i krvácelo a to dost a nakonec se z toho vyklubalo krásné miminečko! Musíš tomu prďolkovi víc věřit!!! :srdce: :* Vím, že jsou to nervy, ale jak už jsem psala zakladatelce, musíš myslet pozitivně. Miminku rozhodně nepřidá, když se budeš nervovat a plašit. Zkus se nějak zabavit a věřit :) opatruj se, pa :* :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.5.13 14:54

@verca.d :hug: :hug: děkuju ti,, i když vím,, že bych měla myslet pozitivně moc to nejde,, jsi zlatá,, doufám, že to bude v pořádku,, nerada bych o něj přišla,,, :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja92
22.5.13 19:32

Ahojky omlouvam se že píšu až ted, ale včera mě od Dr. zavřel rovnou do nemocnice hrozil mi potrat špinila jsem sice hnědě ale hodně. Tady me dali injekci a do hodinky vše přešlo a k tomu zavadim utroš. jinak vše v pořadku i srdičko už tluče jen doufam že se nebude nic takového opakovat a v patek mě snad pustí domů :) Katkalaila jak si na tom ty??Držím palce a všem děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky