Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mám uplně to samé co píšeš a všechno bylo v pořádku, tohle je uplně normální..
Ahoj ja mam právě strach že se to bude zase opakovat u každého těhu mi takhle začal potrat mimi ještě nemá srdičko. dneska jsem teda zašpinila vic ale ted už špinim zase malo. zavadim 3×1 utrogestan a 3×2 ascorutiny. když jsem začala ted špinit tak jsem z toho uplne špatna a mam hroznej strach.
@Aja92 Pokud jsi tak vystrašená tak jdi na pohotovost, ale pokud nemáš křeče tak by to mělo být v pořádku
Neboj, bude to dobré ![]()
Boli me břicho ale křeče nemam. mě právě Dr. řikal že nemá cenu jezdit na pohotovost když špinim a není to krvaceni že s tim stejne nic neudelal daj mi ty leky co už mam a budu ležet, ale to dělám vše už ted
spiš mam asi tak velkej strach kuli tem zkušenostem v předchozím těhu ![]()
@Aja92 já tě chápu, že máš strach, ale pokud nemáš křeče a nekrvácíš tak to je v pořádku…
Mě to taky takto bolelo jak popisuješ a občas jsem zašpinila a ted mám skoro ročního chlapečka, k mudře jdeš zítra a uvidíš, že už bude krásné srdíčko..
Nejhorší je ten stres pro miminko, tak neboj snaž se být v klidu i když chápu, je to těžké.
Myslíš že už by mohlo bejt srdičko zítra budu 6+1 puvodně jsem měla jit na kontrolu až za 14 dni ale volala jsem mu že špinim tak říkal at přijdu hned zítra že na to koukne. snažim se nestresovat ale ten strach nejde překonat
jen doufam že bude vše ok. a bolel tě i podbřišek? Moc si mi pomohla aspoň trošku jsem se uklidnila byla jsme uplne vyplašena
Jo bolel mě podbřišek, malinko a píchalo mě v boku, špinila jsem, ale maličko jen ráno a pak večer.
Také jsem se bála, ale bylo všechno v pořádku.
Srdíčko by už mohlo být, já jsem tedy šla na gyndu až v 8tt a t už srdíčko bylo.
Pokud srdíčko nebude a budeš se bát, můžeš jít na krev a zjistit jak ti roste hcq.
No me taky boli podbřišek a picha me v levem boku jinak vše ok. a špinila jsme v sobotu večer pak v neděli rano až do večera jen hodne slabě dneska to přešlo nebo spiš už v noci a před chvilkou jsem zašpinila hodne že jsem i citila že to teče a ted zase skoro nic.Asi zítra Dr. řeknu jestli by mi vzal tu krev
@Aja92 Taky jsem špinila růžově, počkej do zítra a pokud se fakt bojíš, jedte na tu pohotovost
A taky si citila to špiněni že z tebe teče? ja chvílema právě že jo. proto mi to přijde divny
Tak ja počkam do zítra snad to bude dobře i přes to že me boli to břicho
mam strach ale snad to konečně bude dobré. děkuju za povzbuzeni zítra pisnu
Ahoj holky potřebovala bych radu 4.2.2012 jsem samovolne potratila bez revize vše odešlo, pak jsem otěhotněla znova a opet 23.7.2012 potrati ted 13.5.2013 jsem konečně opět těhotna vim to teprve 14 dni jsem 6tt a v sobotu jsem začala špinit dneska to přešlo na par hodin a zase začalo picha me na leve straně a mam strach že se bude opet opakovat potrat k Dr.jdu zítra. Nemate prosim někdo podobnou zkušenost
?? jsem z toho strašně špatna