Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aja92 ahojky no taky nevím proč se nic moc nedělo,, ale podle nich to asi stačilo,, bohužel a co ty? je vše v pořádku? doufám, že ano:-) držím palce dnes je to týden co jsem po revizi a musím říct že je to spíš horší a horší než že by se to zlepšilo,,
@katkalaila je to těžké, já sama jsem potratila 3×…ale staré známé přísloví, že čas vše zhojí platí u tohoto dvojnásob..čas a nové těhu…ale není dobré se na to upínat, začni se věnovat nějakému novému koníčku ať příjdeš na jiné myšlenky…přeju ti brzo krásný pupík ![]()
Ahojky holky, moje spineni přešlo do každodenního několikahodinového krvácení (na vlozce téměř nic, spíše jen na toaletaku), takže už ani nedoufam a počkám do čtvrtka, co moje doktorka. Osobně si myslím, že revize mě nemine.
Ale už su s tím tak nějak smirena. Jen mě udivuje, že nekrvacim stabilně, ale že třeba jen 5 hodin a pak mám klid i v noci. ![]()
@gatubela Jj. Minulý týden jsem byla v nemocnici, dr. mi napsala utrogestan a řekla, že pokud by to mělo být ok, tak mi pomůže, pokud ne, tak nic nepomůže. A pokud začnu silně krvácet, tak mám přijet, ale tozatím nenastalo. Spíš je to jak slabá ms bez srazenin.
Já jsem u těhotenství s druhým synem měla hematom a špinila jsem několik týdnů, ale krev byla tmavá, spíš tedy hnědé špinění…být tebou, tak jdu k dr už zítra, ať se zbytečně netrápíš do čt…utrogestan..no, není samospásný, takže pokud je něco špatně, tak to stejně nepomůže…spíš je to takové placebo…ale lepší něco než nic…horší je, že ho nemůžeš zavádět..to se lépe snáší, jak při orálním užití měla hrozné motolice a bolesti žaludku…ale dokud to nebudeš mít potvrzené, tak se netrap!!NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ!! moje ségra v cca 6.tt krvácela hoodně, dr jí řekl, že je to rozběhlý potrat a tomu „potratu“ bylo před 2mi týdny 7…přeju hodně štěstíčka!! ![]()
@gatubela Mne to polykání nedělá problémy. Žádný vedlejší účinky nepozoruju, takže je to v poho. Moje dr. tam je až ve čtvrtek, a k cizí se mi už nechce. Vím že ten utrogestan není žádnej vselek, a to mi dr. i na rovinu řekla, což sem byla ráda. Ale teď už chci prostě ke své dr.
Ahojiky holky Mochomurka83 tak proč si nejala zase do špitalu ja bych tedy otravovala furt jde přece o tebe a tvoje mimi a vyšetřit tě musí. ja začla v tom 6tt i krvácet šla jsem další den k dr a ten me poslal do špitalu tam jsem si poležela a dali mě injekci vše okamžitě přešlo a dal zavadim utroš, je pravda že jsem ještě 3× hodne zašpinila ale už jsem s tím nikam nešla, čekam do dalšího uterka to jdu na kontrolu tak mam taky strach aby bylo vše v pořadku. Ale je pravda že ten utrogestan je dobrej ještě k tomu jsem si koupila ascorutin mam za sebou 2× potrat a když bylo něco špatne tak to stejne odešlo a leky nepomohl
ted jsem tehotna po 3 a snad už to tam vydrži ale taky mam strach že třeba přestane tukat srdičko. Jinak ti přeji hodně štěstí a drž se a určo pisni jak si dopadla budu na tebe myslet
@Aja92 Dr. mi řekla, kdybych krvacela, tak že mám přijet. Utrogestan sem měla polykat, kvůli tomu krvácení, ale včera jsem se na to vyprdla a zavedla i dnes ráno, a zatím je klid. Tak uvidíme. Dneska mi teda není nejlíp od žaludku, ráno sem myslela, že vyhodim i prazdnej žaludek a víc mě bolí prsa, tak třeba to je dobrý znamení.
Určitě dám vědět jak sem dopadla.
Jj posle me zavaděni je lepší než polykani lepe to učinkuje. tak to třeba bude vše v pořadku budu držet palce.ale možna bych si zajela do špitalu aspoň an utz že jsi trošku krvácela. ja tam takhle byla v tydnu a taky mi ho udelala Dr ve špitale
tak se drž a určo pak pisni
@gatubela ahojjky jsi moc hodná
snažím se na to nemyslet, a le je mi tak špatně,, že nedokážu dělat vůbec nic,, očí se mi hlava,, srdce mám až v krku a pořád jen brečím,, snažila jsem se s manželem mluvit třeba a štěnátku,, ale ten se zapřel že ne,, tak asi spíš zajdu k dr, pro něco na uklidnění
Katkalaila: ahojky ja vím jak ti je zažila jsem to 2× jednou 9tt a pak v 6tt je to hrozny ten první potrat byl 100× horší než druhej, ale musíš se na to snažit nemyslet a říkat si že se mužeš snažit po menzes zase, nikdy jsem nečekala a snažila se hned akorát si kup kontryhelovej čaj je fakt dobry
ted když jsem myslela že jsem potratila po 3 tak mi bylo strašně zle, a strach mam furt že se třeba něco změni k horšímu ale musim doufat
ten strach ej hroznej
držim palce at se ti brzo podaři mimi znova ![]()
Ahojky tak to je mi moc lito
jen mě zaráží že si tě taky nenechal Dr. ve špitále jako mě
tak přeju hodně štěstíčka do dalšího snaženi příště už to vyjde
já mam ted taky furt strach že přestane tukat srdíčko boli me každej den břicho ale už nešpinim jen je to maličky opravdu maličky v 6+6 měl 0,8 mm zda se mě to malo ale nevim no.na kontrolu jdu až v patek
Drž se