Splín - deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2964
19.5.10 11:37

Jitko, :kytka: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.5.10 12:58

Díky Marjánko, :palec: :mavam:
i já jsem štastná a každého, kdo mi poradil, bych objala. :hug: :palec:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 11:21

Ahoj, četla jsem v diskuzi, že máte zkušenosti s lékem Prosulpin, také ho užívám od ledna letošního roku a mám problém s menstruací.

Menzes chodil pravidelně jako hodinky. Někdy v březnu jsem přestala užívat antikoncepci (s manželem používáme jinou metodu ochrany). No a pak začal menzes vynechávat. Tak jsem se s psychiatričkou domluvila na snížené dávce Prosulpinu, menzes přišel nakonec koncem května, ale od té doby nic.
Já vím, že bych to asi měla řešit s gynekologem, ale když jsem tam byla někdy v dubnu na preventivní prohlídce a řekla jsem mu o zpoždění menzesu, a že jsem začala užívat Prosulpin, tak se ptal na co to beru. Tak jsem mu řekla, že mám to mám od psychiatra a on mi začal vykládat, že než abych brala léky, tak mi řekl, jestli neznám heslo „vůle vole“, že bych měla mít větší výdrž. Bylo mi hrozně, tohle mi říct doktor. Já vůli mám po svém jsem se svými problémy bojovala skoro deset let, ale už se to prostě nedalo, tak jsem vyhledala pomoct. To je jedno. Můj gynekolog je i v jiných ohledech zvláštní a velice vážnš uvažuji o změně.
Vlastně ani nevím co čekám, že mi napíšet, asi bych přostě měla jít ke gynekologovi na vyvolání, že? Mně se tam ale tak nechce :-(

• Citovat
  • Upravit
22939
5.5.22 21:15

Tak po 12 letech jsem se sem podívala. Přesně na den.
Dnes už jsem sebevědomá mladá/stará paní, která se svým životem ví, co dělat. Žádné úzkostné stavy už nemám a z mého miminka je vytáhlý 12letý čahoun, který přichází do puberty. K tomu ještě jeden stejně skvělý vnuk, který mi ani nedovolí, abych o něčem TAKOVÉM přemýšlela. Prostě není na to čas.
Všechno je skvělé, a vždycky to tak bude.
Děkuji moc všem. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí