Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně společného bydlení v rodinném domě s mamkou, tatkou, strejdou a babičkou přítele? Přemýšlím nad tím ale chtěla bych zkušené rady od Vás. Nemám z toho dobrý pocit ikdyž jsou moc hodní a dobře s něma vycházím ale představa že by jsme byli v jednom pokoji a měli společnou kuchyn mi nepříjde příjemná. Ale možná se na to dívám škaredě
@kelll píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně společného bydlení v rodinném domě s mamkou, tatkou, strejdou a babičkou přítele? Přemýšlím nad tím ale chtěla bych zkušené rady od Vás. Nemám z toho dobrý pocit ikdyž jsou moc hodní a dobře s něma vycházím ale představa že by jsme byli v jednom pokoji a měli společnou kuchyn mi nepříjde příjemná. Ale možná se na to dívám škaredě
Dlouhodobě společnou kuchyni a koupelnu ne, nedělá to dobrotu.
Záleží…hak je dum velký, jak je reseny, jake mistnosti budete mít pro sebe nebo zda budete mít vlastní bytovou jednotku. Kdybych mela byt jen v jednou pokoji a vše ostatní sdílet, pak bych do toho nesla. Mimchodem kolik ti je?
@kelll a duvod pro takove souziti? Pokud jde o docasnou zalezitost, nez treba dostudujete, tak se to myslim da, ale pokud jste s pritelem vydelavcajici dospele osoby, tak nevidim duvod, ponorkova nemoc muze znicit i ty nejkrasnejsi vztahy.
No právě zatím by byl jen jeden pokoj a za delší dobu cca.6-10 let možná tu bytovou jednotku. A je mi 25 tedkom jsme s přítelem na bytě ale on chce raději na barák. Tak to zvažuju
Nikdy ani za milion a jakekoli sliby a i kdyby vztahy vypadali jako ty nejlepsi.
Myslím, že tu bude vzácná shoda. Dlouhodobě jedině s vlastní koupelnou a kuchyní.
Z vlastni zkusenosti to nedoporucuju. Jsem rada ze jsme se odstehovali a mame od sebe klid a nehadame se
dve nebo tri zensky v jedny domacnosti to fakt nedela dobrotu ![]()
@Bibi239 píše:
@kelll a duvod pro takove souziti? Pokud jde o docasnou zalezitost, nez treba dostudujete, tak se to myslim da, ale pokud jste s pritelem vydelavcajici dospele osoby, tak nevidim duvod, ponorkova nemoc muze znicit i ty nejkrasnejsi vztahy.
Právě z toho mám strach aby nám to spíše neuškodilo
@kelll píše:
No právě zatím by byl jen jeden pokoj a za delší dobu cca.6-10 let možná tu bytovou jednotku. A je mi 25 tedkom jsme s přítelem na bytě ale on chce raději na barák. Tak to zvažuju
V jednom pokoji do tvých 31-35let? Nikdy!
@kelll píše:
Právě z toho mám strach aby nám to spíše neuškodilo
Ani to nezkoušej.
Jo děkuji mám takový názor právě že tedkom ne že spíše až jak bude aspon nahoře kuchyn. A právě hodně lidí mi v okolí říká že jsem hloupá že nechci že se to dá zvládnout apod.tak jsem nad tím začla uvažovat