Společné bydlení - názor

12
1.4.15 20:00

Společné bydlení názor

Zdravím chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně společného bydlení v rodinném domě s mamkou, tatkou, strejdou a babičkou přítele? Přemýšlím nad tím ale chtěla bych zkušené rady od Vás. Nemám z toho dobrý pocit ikdyž jsou moc hodní a dobře s něma vycházím ale představa že by jsme byli v jednom pokoji a měli společnou kuchyn mi nepříjde příjemná. Ale možná se na to dívám škaredě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
1.4.15 20:02

Dočasně ok, trvale nééé :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
1.4.15 20:03
@kelll píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně společného bydlení v rodinném domě s mamkou, tatkou, strejdou a babičkou přítele? Přemýšlím nad tím ale chtěla bych zkušené rady od Vás. Nemám z toho dobrý pocit ikdyž jsou moc hodní a dobře s něma vycházím ale představa že by jsme byli v jednom pokoji a měli společnou kuchyn mi nepříjde příjemná. Ale možná se na to dívám škaredě

Dlouhodobě společnou kuchyni a koupelnu ne, nedělá to dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.4.15 20:04

Záleží…hak je dum velký, jak je reseny, jake mistnosti budete mít pro sebe nebo zda budete mít vlastní bytovou jednotku. Kdybych mela byt jen v jednou pokoji a vše ostatní sdílet, pak bych do toho nesla. Mimchodem kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.4.15 20:05

@kelll a duvod pro takove souziti? Pokud jde o docasnou zalezitost, nez treba dostudujete, tak se to myslim da, ale pokud jste s pritelem vydelavcajici dospele osoby, tak nevidim duvod, ponorkova nemoc muze znicit i ty nejkrasnejsi vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.4.15 20:07

No právě zatím by byl jen jeden pokoj a za delší dobu cca.6-10 let možná tu bytovou jednotku. A je mi 25 tedkom jsme s přítelem na bytě ale on chce raději na barák. Tak to zvažuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
1.4.15 20:08

Nikdy ani za milion a jakekoli sliby a i kdyby vztahy vypadali jako ty nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16214

Myslím, že tu bude vzácná shoda. Dlouhodobě jedině s vlastní koupelnou a kuchyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444

Z vlastni zkusenosti to nedoporucuju. Jsem rada ze jsme se odstehovali a mame od sebe klid a nehadame se ;) dve nebo tri zensky v jedny domacnosti to fakt nedela dobrotu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.4.15 20:09
@Bibi239 píše:
@kelll a duvod pro takove souziti? Pokud jde o docasnou zalezitost, nez treba dostudujete, tak se to myslim da, ale pokud jste s pritelem vydelavcajici dospele osoby, tak nevidim duvod, ponorkova nemoc muze znicit i ty nejkrasnejsi vztahy.

Právě z toho mám strach aby nám to spíše neuškodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16214
1.4.15 20:10
@kelll píše:
No právě zatím by byl jen jeden pokoj a za delší dobu cca.6-10 let možná tu bytovou jednotku. A je mi 25 tedkom jsme s přítelem na bytě ale on chce raději na barák. Tak to zvažuju

V jednom pokoji do tvých 31-35let? Nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15263
1.4.15 20:10

@kelll Mám hodné rodiče, ale tohle nikdy!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.4.15 20:11
@kelll píše:
Právě z toho mám strach aby nám to spíše neuškodilo

Ani to nezkoušej.

• Citovat
  • Upravit
12
1.4.15 20:12

Jo děkuji mám takový názor právě že tedkom ne že spíše až jak bude aspon nahoře kuchyn. A právě hodně lidí mi v okolí říká že jsem hloupá že nechci že se to dá zvládnout apod.tak jsem nad tím začla uvažovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
1.4.15 20:15

NE. Do toho bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie