Jak vycházíte s dětmi svého partnera?

227
14.3.15 12:38

Jak vycházíte s dětmi svého partnera???

Ženy, kterých se toto téma týká. Jak vycházíte s dětmi svého partnera? Můj partner má 11 - ti letého syna a vždy když je u nás tak je tady pořádné dusno. A jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4974
14.3.15 12:46

Já se s dětmi svého muže nesmím stýkat, jejich matka si to nepřeje. Takže on je s nimi téměř každý den, já je pozdravim, když je potkám ve městě. Případně pomáhám přes může s úkoly do školy a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.3.15 12:53

Vycházím. Bývalo to horší, ale teď je to v klidu. Občas musím hodně přivřít oči a opakovat si, že není moje, nevychovala jsem ho a ani za jeho výchovu nejsem zodpovědná. Taky bych řekla, že je to dost o přístupu partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.3.15 12:53

Jsme kámošky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.3.15 12:54
@Xverunka píše:
Vycházím. Bývalo to horší, ale teď je to v klidu. Občas musím hodně přivřít oči a opakovat si, že není moje, nevychovala jsem ho a ani za jeho výchovu nejsem zodpovědná. Taky bych řekla, že je to dost o přístupu partnera.

v dobrém se ti to vrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
14.3.15 13:01

11 let je pitomy vek ;( mam syna malicko starsiho, k nove partnerce exmuze prilnul, prtz ja jsem ta trapna matka a ona mu vse dovoli :mrgreen: ale podle meho to neni reseni…
dulezite je, aby vedel, ze ty nejsi duvod rozchodu rodicu, ze ho beres jako partaka, ze ho nebudes vychovavat, ale ze u vas musi respektovat vase pravidla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
14.3.15 13:11

@WERUN28 Mému bratrovi zničilo manželství to, že její dcera nevycházela s jeho dětmi a časem se neměly rády ani navzájem jeho žena s dětmi..víkend co 14 dní byl čím dál větší očistec, kdy děti nasazovaly na macechu a macecha na ně.. Ale já si myslím, že si za to brácha tenkrát mohl i sám.. namísto aby se dětem věnoval, vymýšlel výlety a tak, seděl u PC a děti se pak v tom cizím prosředí nudily a zlobily a na to se to celé začalo nabalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
14.3.15 13:19

Byla jsem v roli ditete, kdyz otec mel pritelkyni. Dopadlo to tak, ze jsem se sni nesnesla a odstehovala se k babicce, otec neprotestoval a macecha byla jen rada, ta mela rada jen svou dceru a s otcem se uz pres deset let nebavime. Tohle svemu diteti udelat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.3.15 13:38

V pohodě…jsem „maceška“ :srdce: :mrgreen: Jsou 13 a skoro 16 let. Vzhledem k tomu, že jejich maminka je zde na epipi také, nemůžu napsat NIC jiného… :mrgreen:
Né, jsou fajn a nemám problém. Ale nevídáme je pravidelně, spíš jak ony chtějí…občas přespí celý víkend, občas zaskočí jen tak, ta mladší tu tráví 1 týdně dopoledne před kroužkem, aby nemusela jít domů a zase do školy na kroužek(z kopce do kopce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.15 15:42

Se synem(18let) vycházím výborně. Je moc fajn. S dcerou(12let) je to hrozné. Neuvěřitelně žárlí. Dělá naschvály a manipuluje.. :zed:

Dcera je u nás každou středu plus každý druhý víkend(takže cca třetina měsíce). Syn je u nás každý druhý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.3.15 15:47
@ProfZav píše:
Já se s dětmi svého muže nesmím stýkat, jejich matka si to nepřeje. Takže on je s nimi téměř každý den, já je pozdravim, když je potkám ve městě. Případně pomáhám přes může s úkoly do školy a podobně.

Já se s ním sice vídat můžu ale bojím se na něj jen promluvit aby se to opět neotočilo proti mě. Jeho mámě se pořád něco nelíbí, třeba že po víkendu stráveného u nás po něm chci aby vyluxoval dětský pokoj kde celou dobu byl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
14.3.15 17:26

Očistec a jediný, ovšem zásadní problém našeho vztahu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.15 06:54

Můj muž má dvě skoro dospělé děti z prvního manželství. Když byly menší, tak v pohodě, vycházeli jsme dobře, nikdy žádný problém, ale v pubertě se to otočilo. Máme střídavou péči. Když vše povolíme, je to v pohodě, ovšem nastane velký problém když něco zakážeme nebo dostanou za něco vyhubováno - ihned nastanou výčitky stylu u mamky to můžeme, mamka by nám to dovolila, tohle neřeší apod. Někdy je to fakt na mašli :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
227
15.3.15 08:07
@Anvi píše:
Očistec a jediný, ovšem zásadní problém našeho vztahu. :(

Naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.3.15 16:08

Ahoj… Manzel ma dceru skoro 11,s manzelem mam 15ti mesicni dceru. Starsi uzasna, hodna a sestricku miluje. Pomaha mi kdyz je u nas, mazli se. Proste ok.Za to ta ma vlastni vzteklinka.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová