Jak vycházíte s dětmi svého partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.3.15 23:38

Já se radši do ničeho neangažuju. radši se starám o dcerku nebo si dělám své, protože by u nás asi bylo hodně dusno. navařím-vyhodím, sladkosti na kila to jo, pořád něco taťko já chci to, za půl minuty já to už nechci ale chci tohle, tati pusť mi tuhle hru, manžel pustí, za dvacent sekund já už jí nechci chci tuhle…pojd jdeme tam a tam ne ja tam jit nechci půjdeme tam, skákání do řeči okamžitě co někdo promluví, spláchnout po sobě záchod neexistuje, při jídle nad talířem na zemi nastláno…takže já vždy zatnu zuby, jsem potichu a dělám si svoje

• Citovat
  • Upravit
62
26.3.15 07:54

Mazec, klobouk dolu, to já bych nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.3.15 09:02
@Anonymní píše:
Já se radši do ničeho neangažuju. radši se starám o dcerku nebo si dělám své, protože by u nás asi bylo hodně dusno. navařím-vyhodím, sladkosti na kila to jo, pořád něco taťko já chci to, za půl minuty já to už nechci ale chci tohle, tati pusť mi tuhle hru, manžel pustí, za dvacent sekund já už jí nechci chci tuhle…pojd jdeme tam a tam ne ja tam jit nechci půjdeme tam, skákání do řeči okamžitě co někdo promluví, spláchnout po sobě záchod neexistuje, při jídle nad talířem na zemi nastláno…takže já vždy zatnu zuby, jsem potichu a dělám si svoje

Moje nervy, jako u nás. Akorát já zatnout zuby, co jsem těhotná nezvládám a stala se ze mě zlá teta :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.3.15 10:53
@Anvi píše:
Moje nervy, jako u nás. Akorát já zatnout zuby, co jsem těhotná nezvládám a stala se ze mě zlá teta :cert:

Jejda tak to je u nás podobné. Když byl přítelův syn menší tak to šlo ale přijde mi že vzhledem ke svému věku by měl být samostatnější. A od té doby co jsem byla poprvé těhu tak se ze mě taky stala zlá teta. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
26.3.15 10:56
@Anonymní píše:
Já se radši do ničeho neangažuju. radši se starám o dcerku nebo si dělám své, protože by u nás asi bylo hodně dusno. navařím-vyhodím, sladkosti na kila to jo, pořád něco taťko já chci to, za půl minuty já to už nechci ale chci tohle, tati pusť mi tuhle hru, manžel pustí, za dvacent sekund já už jí nechci chci tuhle…pojd jdeme tam a tam ne ja tam jit nechci půjdeme tam, skákání do řeči okamžitě co někdo promluví, spláchnout po sobě záchod neexistuje, při jídle nad talířem na zemi nastláno…takže já vždy zatnu zuby, jsem potichu a dělám si svoje

a kolik let je dítku?
Moji mají 3 a 5 a ledacos by se tam z toho našlo, u menšího skoro všechno. Ale dceři přítele je skoro 10 a ta je úplně v pohodě, zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.3.15 18:30

@WERUN28 To bychom si asi povykládaly. :D Joo, kdybych věděla, co mě čeká, nikdy bych už do vztahu s malými dětmi nešla. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.4.15 15:04

Nevycházíme nijak. Se současným partnerem se známe velmi dlouho, tzn. znám i jeho děti a bývalou. Ovšem od rozvodu u nás jeho děti byly tak 6×? Holka je v pubertě, naočkovaná od matky, mladší by byl asi rád přijel, ale co.. Partner by děti taky rád vídal, ale bývalá si klade nesmyslné podmínky, které pochopitelně přítel neplní, protože je normální. Tím pádem mu je nechce dávat, soudně styk upravený nemají a tak k nám nejezdí (na druhou stranu ani samy nezavolají…) Přítel je už unavený z toho, s bývalou jakýmkoliv způsobem komunikovat, tak zkrátka nekomunikují. Nekecám do toho.
Přítel má své děti rád, ale přiznává, že mu zas až tolik nechybí, že už si zvykl bez nich a když přijedou na jeden den, rád je zase odpoledne vrací. Nesoudím ho ani nekritizuju, prostě to tak má.
Já osobně jsem ráda, že nám „neubírají společný čas“..říkám to hnusně, já vím, ale asi to nejlépe popisuje můj vnitřní pocit. Nicméně ten není pro stav situace důležitý, zkrátka to může dopadnout i tak, že věčným buzerováním ze strany bývalých partnerek, se otcové zaseknou a komunikaci utnou úplně v zájmu zachování si zdravého rozumu a nervů. Tak to vidím já z pohledu třetí, řekněme nezúčastněné strany.

Příspěvek upraven 17.04.15 v 09:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.4.15 19:15

Ikdyz s manzelovo dcerou vychazim uzasne, byt v teto situaci, mela bych nejspis nazor stejny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
30.4.17 17:45

Se synem v pohodě, ten se na mě dokonce těší, ptá se na mě, s dcerou je to horší.
Za největší problém považuju to, že já jsem těžká introvetrka a extrovertní dcera, které se stále převádí (kterou ani navíc neznám od narození) není pro mě nic jednoduchého. No uvidíme, za těch několik let vidím zlepšující se tendenci.
Ale stala jsem se mistrem světa v nekomentování různých věcí, co nevlastní děti vyvádějí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80255
30.4.17 17:53

Moc dobře, drhlo to jen občas v pubertě, ale ted je to fajn. partnerovy - manželovy děti jsou moje děti. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová