Společné bydlení více generací.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lys
6155
3.10.11 20:07

a znáte ty dny, kdy nemáte náladu se bavit vůbec s nikým, i rybičky v akvárku vás se.ou, jak si tam tak v klidu plavou, a v téhle náladě máte něco domlouvat :zed: mám svoji pračku, svoje všecko… a až budu mít i svůj barák, budeme všichni konečně šťastná a harmonická rodina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.10.11 20:58

No já jsem třeba protivná, ale domluvit se snažím… A pak si zalezu :mrgreen: Za nějaké peklo to přece nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
4.10.11 08:10

no, a nám to za něj nestojí, tak se stěhujem, teda už skoro, za chvíli :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.10.11 10:07

To my se taky budem stěhovat - je to tu pro nás malé… Ale asi až tak za rok, až postavíme. Jde o to, že být tu trvale, vyřeším spoustu věcí jinak - klidně vlastní el. hodiny, bojler, plynový kotel… Všecko. Teď je to dočasně, tak se to dá dohodnout. A brácha (který tu pak bude), ať si to vyřeší, jak chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
4.10.11 11:48
Angua píše:
To my se taky budem stěhovat - je to tu pro nás malé… Ale asi až tak za rok, až postavíme. Jde o to, že být tu trvale, vyřeším spoustu věcí jinak - klidně vlastní el. hodiny, bojler, plynový kotel… Všecko. Teď je to dočasně, tak se to dá dohodnout. A brácha (který tu pak bude), ať si to vyřeší, jak chce :mrgreen:

jj, to světlo na konci tunelu je ta asertivní síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.10.11 12:09

Ale my fakt problémy nemáme, nemůžu říct, že skřípu zubama a těším se, až vypadnu… Max. kvůli prostoru - 1+1 není moc ani pro 3, natož pro 4 :roll:

Spíš ani plno věcí neřeším nebo to ani není potřeba - prostě jsme všichni tak nějak asi rozumní (až na potíže s teplou vodou :cert: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
6.10.11 13:05

my bydlime v domku, ktery jsme predelali na 3-roj generacni. Dole bydli (ze strany z ulice v prizemi) „svagr“ se psem (3+1), nad nim ja s pritelem a synem (3+1) a uplne nahore moje mamca s brachou (2+1). Dolni byt je se samostatnym vchodem a horni 2 byty jsou „spojene“ chodbou, ale oddelenou od obou bytu. (jako v panelaku). V podstate, kdyz nechceme, tak se ani nemusime videt (brachu jsem videla jenom z okna 2× za posledni asi mesic, protoze porad pracuje nebo spi) a s mamcou se mame fakt hodne rady, takze s tou se vidime porad.

Ja jsem hrozne moc spokojena… :) A nadejnou tchyni mam taky super, takze si dovedu predstavit, ze bych s ni bydlela… Zatim to neni v planu, ale urcite bych se nebranila… :)

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.karinka
8.10.11 11:54

tak my bydlíme ve dvojdomku s mými rodiči a máme velkou společnou zahradu a neměnila bych. Holky, víte , jak je to paráda, když nemusím naši 13 měs. berušku tahat do školky, když tam vezu starší dceru? Hlavně v zimě je to k nezaplacení. Když potřebuji nutně do města a holky spí, tak donesu mámě chůvičku a ona se občas koukne, jestli je vše v pohodě. Jako, máma se mi do ničeho nemontuje a drží se hodně zpátky a co řeknu, ohledně dětí, tak to je pro ni prostě svaté a dodržuje to :wink: Taky je výhoda, když vařím a zjistím, že mi něco chybí, tak pouze skočím vedle k mamce a nemusím frčet do obchodu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný