Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
a znáte ty dny, kdy nemáte náladu se bavit vůbec s nikým, i rybičky v akvárku vás se.ou, jak si tam tak v klidu plavou, a v téhle náladě máte něco domlouvat
mám svoji pračku, svoje všecko… a až budu mít i svůj barák, budeme všichni konečně šťastná a harmonická rodina ![]()
No já jsem třeba protivná, ale domluvit se snažím… A pak si zalezu
Za nějaké peklo to přece nestojí…
no, a nám to za něj nestojí, tak se stěhujem, teda už skoro, za chvíli
![]()
To my se taky budem stěhovat - je to tu pro nás malé… Ale asi až tak za rok, až postavíme. Jde o to, že být tu trvale, vyřeším spoustu věcí jinak - klidně vlastní el. hodiny, bojler, plynový kotel… Všecko. Teď je to dočasně, tak se to dá dohodnout. A brácha (který tu pak bude), ať si to vyřeší, jak chce ![]()
Angua píše:
To my se taky budem stěhovat - je to tu pro nás malé… Ale asi až tak za rok, až postavíme. Jde o to, že být tu trvale, vyřeším spoustu věcí jinak - klidně vlastní el. hodiny, bojler, plynový kotel… Všecko. Teď je to dočasně, tak se to dá dohodnout. A brácha (který tu pak bude), ať si to vyřeší, jak chce
jj, to světlo na konci tunelu je ta asertivní síla.
Ale my fakt problémy nemáme, nemůžu říct, že skřípu zubama a těším se, až vypadnu… Max. kvůli prostoru - 1+1 není moc ani pro 3, natož pro 4 ![]()
Spíš ani plno věcí neřeším nebo to ani není potřeba - prostě jsme všichni tak nějak asi rozumní (až na potíže s teplou vodou
).
my bydlime v domku, ktery jsme predelali na 3-roj generacni. Dole bydli (ze strany z ulice v prizemi) „svagr“ se psem (3+1), nad nim ja s pritelem a synem (3+1) a uplne nahore moje mamca s brachou (2+1). Dolni byt je se samostatnym vchodem a horni 2 byty jsou „spojene“ chodbou, ale oddelenou od obou bytu. (jako v panelaku). V podstate, kdyz nechceme, tak se ani nemusime videt (brachu jsem videla jenom z okna 2× za posledni asi mesic, protoze porad pracuje nebo spi) a s mamcou se mame fakt hodne rady, takze s tou se vidime porad.
Ja jsem hrozne moc spokojena…
A nadejnou tchyni mam taky super, takze si dovedu predstavit, ze bych s ni bydlela… Zatim to neni v planu, ale urcite bych se nebranila… ![]()
tak my bydlíme ve dvojdomku s mými rodiči a máme velkou společnou zahradu a neměnila bych. Holky, víte , jak je to paráda, když nemusím naši 13 měs. berušku tahat do školky, když tam vezu starší dceru? Hlavně v zimě je to k nezaplacení. Když potřebuji nutně do města a holky spí, tak donesu mámě chůvičku a ona se občas koukne, jestli je vše v pohodě. Jako, máma se mi do ničeho nemontuje a drží se hodně zpátky a co řeknu, ohledně dětí, tak to je pro ni prostě svaté a dodržuje to
Taky je výhoda, když vařím a zjistím, že mi něco chybí, tak pouze skočím vedle k mamce a nemusím frčet do obchodu.