Společné spaní do kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
28.12.14 09:16
@blumen píše:
Jestli se JI smeji nevim, treba se o tom ani nezminuje. Pro me je to uz uplne mimo misu.

No dobrá, pro mě to mimo mísu není a má to svůj význam. Pokud by se jí ale měli spolužáci posmívat, tak to přehodnotím. To je fakt jediné, o co mi jde. Z jiných důvodů to řešit nechci a nepotřebuju. A ani nebudu. Že si o tom někteří dospělí v okolí myslí svoje, to vím a je mi to srdečně jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
28.12.14 09:16

Kluci spali se mnou ba letisti jeste pred rokem, pak zacal byt starsi nadseny z vlastni postele, tak ji dostal a mladsi vzapeti take - takze ted spi kazdy ve sve, ale jsou vlastne z obou stran prirazene k letisti, takze se krome zvetseni prostoru nic nezmenilo :mrgreen:
Spi ve vlastnich postelich, to jo. Ale vlastne stale spolecne. Navic za mnou oba dva po ranu vlezou /mensi i nekdy v noci a uz si ho tam nechame/, to je snad normalni i u starsich deti.

Mame rozestavene patro, az bude hotove, bude i vlastni pokojicek. Zatim neni, tak je to spolecne spani i znouzectnost, starsi by uz pokojicek chtel - ale az ted v tech peti! Mensi podle me na to jeste nema, i kdyz to po vzoru starsiho tvrdi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
28.12.14 09:17

Nedávno jsem četla, že děti, které spí s rodiči jsou klidnější, méně bojácné a vyrovnanější. Já byla vždy proti tomu, ale ted to přímo doporučovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 09:19
@Vemas píše:
No ja bych se spis bala, ze dite na to bude tak navykle, ze bude chtit spat jen s rodici.
Znami spi se 6ti letym klukem. Nikdy nebyl pres noc u babicky, skoly v prirode jsou tabu.
Je i zvykly, ze ho uspavaji. Kdyz mi kamoska rekne, ze prijde na vino ve 22h az uspi skolaka. To je trapas.

Moje si právě o prázdninách sama začala říkat, že chce spát u babičky a zvládla to naprosto v pohodě už napoprvé. Babička spala teda s ní. Ale zdá se mi právě, že to na ní v tomhle ohledu má dobrý vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.12.14 09:19

No měla jsem známou, která teda spíš ze sociálních důvodů dá-li se to tak napsat spala se svou čtrnáctiletou dcerou. Bydlely v minibytě i s babičkou. A prý spaly v objetí, ráno se tak probouzely. A měly mezi sebou ten nejotevřenější a nejhezčí vztah co jsem kdy viděla. Holka byla na svůj věk opravdu rozumná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 09:21
@jenika1 píše:
Nedávno jsem četla, že děti, které spí s rodiči jsou klidnější, méně bojácné a vyrovnanější. Já byla vždy proti tomu, ale ted to přímo doporučovali.

No něco takového bych asi potřebovala přečíst. Kdyby sis vzpomněla kdes to četla, tak sem s tím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@Run píše:
No měla jsem známou, která teda spíš ze sociálních důvodů dá-li se to tak napsat spala se svou čtrnáctiletou dcerou. Bydlely v minibytě i s babičkou. A prý spaly v objetí, ráno se tak probouzely. A měly mezi sebou ten nejotevřenější a nejhezčí vztah co jsem kdy viděla. Holka byla na svůj věk opravdu rozumná.

Dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
@Vemas píše:
No ja bych se spis bala, ze dite na to bude tak navykle, ze bude chtit spat jen s rodici.
Znami spi se 6ti letym klukem. Nikdy nebyl pres noc u babicky, skoly v prirode jsou tabu.
Je i zvykly, ze ho uspavaji. Kdyz mi kamoska rekne, ze prijde na vino ve 22h az uspi skolaka. To je trapas.

Trapas pro koho? 8o
Kluci take nebyli nikdy pres noc u babicky, ani na skolce v prirode, uspavame je s manzelem dodnes a parit chodime fakt az je uspime. Starsi ma 5,5, zatim pres noc mimo domov byt nechce, uprimne se mu ani nedivim, proc? Donekonecna do tak nebude, sama vidim, jak se postupne odpoutava, misto aby se vic primykal. Uz si sam rekl o vlastni postel, ted chce sam do pokojicku.

Spis mi prijde, ze se do postele cpou jako starsi ty deti, ktere si to v detstvi moc neuzily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 09:24
@Antonie Bolavá píše:
Jako taky se mi nezdá, že by se jí na prvním stupni děti smály. Asi budu muset sebrat odvahu a švagrové se optat, jestli takovou situaci někdy zažila. Ale vůbec se mi do toho nechce. Mi občas připadá, že jsou s tchyní na mě domluvené a tohle naše společné spaní jim vyloženě leží v žaludku :roll:

Mojej svagrovej, a pod jej vplyvom aj tchyni, vadi, ze na svoje deti hovorim po slovensky. Ze sa im budu v skolke smiat. Lebo svagrova je ucitelka, a zo skolky jej uslo dievcatko, lebo hovorilo po slovensky a deti sa jej smiali :nevim:
Samozrejme, ze svagrovej, specialnej pedagogicke tak trosku uslo, ze to bola chyba jej, ako ucitelky, ze si deti nedala do laty. Ale tak svagrova je ta lepsia nevesta, nez ja, a musi ten status aktivne podporovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.12.14 09:25

Mám z rodině holku, bude ji 12 a ta spí ještě s rodičema, jejímu brachovi je 7,taky s nima spí. Pokojíček mají, ale spat v něm nechtěji. Ve skole se jim nesmějí, ale skoro všichni z rodiny mají blbe narážky. Já jsem prý adept číslo dva:-D malé jsou dva a taky spí ve mnou v posteli, a mě to nevadí. Miluju ty rána, když se společně vzbudíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 09:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.12.14 09:34
@Antonie Bolavá píše:
No dobrá, pro mě to mimo mísu není a má to svůj význam. Pokud by se jí ale měli spolužáci posmívat, tak to přehodnotím. To je fakt jediné, o co mi jde. Z jiných důvodů to řešit nechci a nepotřebuju. A ani nebudu. Že si o tom někteří dospělí v okolí myslí svoje, to vím a je mi to srdečně jedno

To bohužel dopředu nevyřešíš. Děti se dokáží posmívat všemu. Takže buď u v tom období s dítětem nespat, nebo ho instruovat, aby to nikde nevykládalo (dost nepravděpodobné) a nebo ho naučit, jak poslat posměváčka tam, kde slunce nesvítí, případně k zemi :mrgreen:

Jinak tady jsou nějakéčlánky:
http://www.modrykonik.cz/spolecne-spani/
http://www.evalabusova.cz/…_posteli.php
 http://www.rodicum.cz/…-ano-nebo-ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.12.14 09:45
@majdula1 píše:
Trapas pro koho? 8o
Kluci take nebyli nikdy pres noc u babicky, ani na skolce v prirode, uspavame je s manzelem dodnes a parit chodime fakt az je uspime. Starsi ma 5,5, zatim pres noc mimo domov byt nechce, uprimne se mu ani nedivim, proc? Donekonecna do tak nebude, sama vidim, jak se postupne odpoutava, misto aby se vic primykal. Uz si sam rekl o vlastni postel, ted chce sam do pokojicku.Spis mi prijde, ze se do postele cpou jako starsi ty deti, ktere si to v detstvi moc neuzily :nevim:

no nezlob se na me, ale aby mama mohla na vinko s kamaradkama AZ USPI SKOLAKA, to mi prijde jako trapas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 09:54
@Vemas píše:
no nezlob se na me, ale aby mama mohla na vinko s kamaradkama AZ USPI SKOLAKA, to mi prijde jako trapas ;-)

Taky nějak nechápu co je na tom trapného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 09:55

Holky díky za články :palec: Teď jdu na ty svoje příšerky a až bude chvilka, tak počtu. A něco asi dám přečíst i tchyni a švagrové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí