Společné spaní do kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
28.12.14 15:40
@Vemas píše:
ano, to je dalsi vec. I kdyz je taky divny, ze v 6ti letech neni zvykly na vlastniho tatu, ktery s nimi zije

Tak možná ten táta se moc nesnaží. Ale to je jedno, je to OT. Mě zajímalo jen to, jestli se někdo setkal s posmíváním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
28.12.14 15:40

@Antonie Bolavá no, on je zvlastni, uz jsme meli pocit, ze ho nezajimaly prvni dve deti a pridelali si dalsi, zrejme na popud manzelky. Prave rikal, ze jim to treti tak dlouho trvalo, protoze nemeli vubec soukromi v loznici…ze deti spi s nimi a netvaril se nadsene… Ale to je na jine vypraveni, no… Ona je s nimi pak porad sama doma a on si trajda jinde s kamarady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 15:48
@blumen píše:
@Antonie Bolavá no, on je zvlastni, uz jsme meli pocit, ze ho nezajimaly prvni dve deti a pridelali si dalsi, zrejme na popud manzelky. Prave rikal, ze jim to treti tak dlouho trvalo, protoze nemeli vubec soukromi v loznici…ze deti spi s nimi a netvaril se nadsene… Ale to je na jine vypraveni, no… Ona je s nimi pak porad sama doma a on si trajda jinde s kamarady :nevim:

No tak vidíš, že mu to vyhovuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
28.12.14 15:49
@Antonie Bolavá píše:
No tak vidíš, že mu to vyhovuje :mrgreen:

No vlastne asi jo :mrgreen: manzelku zamestna detmi a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 16:10
@CokeLady píše:
My máme v rodině situaci, kdy děti (chlapci) spali (spějí) s rodiči do 40 let. Ne v jedné posteli, ale v jedné velmi malé ložnici. Rodiče na manželské posteli, děti vedle na palandách. Bylo to asi i o místě, ale i o zvyku. Rodiče museli posílat děti ven a zamykat se, aby mohli mít sex aspoň přes den. Jeden z těch mužů si našel první ženu až v 25 letech, druhému bude za pár let 40 a stále tam spí s nimi na té palandě… Oba relativně dost fixovány na matku, hlavně fyzicky, objímání apod… 8o FAKT ZVLÁŠTNÍ!Mně by zajímalo u rodičů, co spí s dětmi v posteli, jak to mají se sexem a hlavně s odpočinkem? Je přirozené spát s mládětem, ale podle mě ne řádově roky, spíš měsíce… V noci se nebudíte? Nedělají děti (zvlášť pak 3) kravál při usínání? Dokáží být samostatní, kdybys s nimi spát nemohla? A jak velkou máte postel, aby se tam kvalitně vyspalo 5 lidí? TO MĚ VŠECKO ZAJÍMÁ OPRAVDOVĚ, BEZ ŠPETKY IRONIE :kytka:

No tak to už je úchylný :lol:
Se sexem to máme konkrétně u nás špatné, ale je tam hodně aspektů a rozhodně to není kvůli dětem v posteli. V noci se děti budí, jak jsem psala, nejstarší mívá ošklivě sny, dvouleťačka je ještě mimino a osmi ěsíční se budí na mléko. Máme postel 270 širokou.
Starším dětem zcela nevhodně a nevýchovně pouštím pohádku, aby s prominutím držely hubu a malá mohla spát. Beze mě usnou, ale úplně samy bez nikoho by asi spát nechtěly. Ještě jsme to nezkoušeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.12.14 16:21

@CokeLady Malá je samostatná, ve školce usíná první. Asi je zvyklá, nemele se vůbec :nevim: Večer sama řekne tulit nebo se ke mě připlácne, dáme si pusu, popřejeme si dobrou noc a za chvíli je tuhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.12.14 16:24

@Antonie Bolavá Ahoj, my jsme malého dali do jeho pokojíčku v roce, myslím, že dítě si vazbu na matku i otce vytváří hlavně přes den… Mojánkujeme se dost a dost… ale myslím, že i společný život rodičů je důležitý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
28.12.14 16:29

Nečetla jsem celou diskuzi, ale myslím si, že když už bych dávala spát samostatně dítě, tak bych musela dát všechny děti do svých postelí, aby se pak to jedno necítílo odstrčené. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 16:32
@CokeLady píše:
My máme v rodině situaci, kdy děti (chlapci) spali (spějí) s rodiči do 40 let. Ne v jedné posteli, ale v jedné velmi malé ložnici. Rodiče na manželské posteli, děti vedle na palandách. Bylo to asi i o místě, ale i o zvyku. Rodiče museli posílat děti ven a zamykat se, aby mohli mít sex aspoň přes den. Jeden z těch mužů si našel první ženu až v 25 letech, druhému bude za pár let 40 a stále tam spí s nimi na té palandě… Oba relativně dost fixovány na matku, hlavně fyzicky, objímání apod… 8o FAKT ZVLÁŠTNÍ!Mně by zajímalo u rodičů, co spí s dětmi v posteli, jak to mají se sexem a hlavně s odpočinkem? Je přirozené spát s mládětem, ale podle mě ne řádově roky, spíš měsíce… V noci se nebudíte? Nedělají děti (zvlášť pak 3) kravál při usínání? Dokáží být samostatní, kdybys s nimi spát nemohla? A jak velkou máte postel, aby se tam kvalitně vyspalo 5 lidí? TO MĚ VŠECKO ZAJÍMÁ OPRAVDOVĚ, BEZ ŠPETKY IRONIE :kytka:

Moja stvorrocna sa sama boji. Pokial s nou niekto nelezi v posteli, alebo ona v nasej postelil, tak nebude spat aj do polnoci. Pretoze sama v spalni nie, spieva si tam, a ked prespieva repertoar, tak kludne po hodinke co odisla spat pride za nami, ze sa tam boji. Alebo ja ju pojdem skontrolovat a najdem ju plakat v posteli :nevim: Vyhodit ju do jej pokojicku, by mi prislo ze moje pohodlie a sex je pre mna dolezitejsi nez vlastne decko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 16:33
@Yeska píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale myslím si, že když už bych dávala spát samostatně dítě, tak bych musela dát všechny děti do svých postelí, aby se pak to jedno necítílo odstrčené. :-)

No právě tak jsem to měla v úmyslu. Jenže než půjdou všechny, tak to bude ještě trvat. A kdyby se té nejstarší měl někdo smát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
28.12.14 16:43

Ja bez dítka v posteli neusnu. Zkusila jsem ji dat na noc do postýlky, ale cca 3 hodiny jsem nemohla zabrat. nakonec jsem si ji přitáhla k sobě :oops: proste mi něco chybí kdyz nespí vedle mne :think: možná az přijde na radu druhé a bude možnost samostatného pokojicku. Přes den spí v postylce. nekdy si usne sama.ono je ji de facto jedno kde spí. ale večer proste musí bejt u me :hug:
Zakladatelko, U holek je to jine. Pokud se jim bude někdo smát, tak se třeba odstavi sami. A kdyz ne…vždyť je to tak hezke. nevim proč by se dneska měli děti za kazdou cenu odstrkovat od rodičů

• Citovat
  • Upravit
26574
28.12.14 16:48
@Antonie Bolavá píše:
No právě tak jsem to měla v úmyslu. Jenže než půjdou všechny, tak to bude ještě trvat. A kdyby se té nejstarší měl někdo smát…

Tak mu vrazí(š)do zubů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.12.14 17:33

@CokeLady No u nás to stejný, doma neusne přes den vůbec už dlouhé měsíce :roll: Ona je dokonale stádní typ :mrgreen: Vždycky žasnu, jak vypráví, že jedla čočku, vepřový v mrkvičce a tak. Jinak ovoce jí nedonutí jíst ani tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 17:37
@CokeLady píše:
no vyhodit určitě ne, ale možná během těch 4 let to chtělo nějaký pozvolný proces, teď už to snad bude muset být vždycky skok, když dokonce v postýlce sama pláče a má strachy ze samoty… možná, že se to dalo řešit dřív a bylo by to lepší, těžko říct…

Ona je posera od narodenia. Ja som si vzdy pochvalovala ake to mam hodne dite, ale co sa narodila druha a mozem porovnavat, tak ta starsia nie je hodna. Ona sa proste len boji :nevim: Nastupit do vytahu, vstupit do cesty, nechat malu sestru chodit po chodniku, spat sama v izbe… ked bola uplne malicka tak prekrocit prah, postavit sa na dve nohy, vyjst na balkon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 17:37
@jenny.fields píše:
Tak mu vrazí(š)do zubů :hug:
:lol: tak to spíš já. Nebo ty si umíš představit tu naši žoužel, jak se pere? Leda by byl protivník tak o tři roky mladší :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí