Společné spaní do kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
28.12.14 13:24

@JayLee máme čtyři děti, na to je i náš obr barák malý, aby měly každá svůj pokoj. Jinak si myslím, že pro psychiku malých dětí je to lepší a pro mě samotnou je to příjemnější. Když se mi každá několikrát za noc vzbudí s nějakým problémem, tak bych asi v noci nic jiného nedělala, než běhala z pokoje do pokoje. Že si děti všimnou, že je to jiné, to je mi jasné, jde mi o to, jestli někdo zažil, že by se vyloženě posmívaly. Protože třeba někdo má doma psa a někdo ne a důvod k posměchu to není. Já si to spíš představuju tak, že většina dětí s rodiči spát chce a mohly by to spíš závidět.
Co si o tom myslí ostatní dospělí mě opravdu nezajímá, pokud nebudou tak ubozí, aby se mým dětem za to do očí posmívali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
28.12.14 13:29
@Antonie Bolavá píše:
Co by na to říkal? Ložnice je primárně určená ke spaní a ne na sex :nevim: Sex se dá provozovat i kdekoli jinde

No loznice je urcena i na ten sex, samozrejme ho muzu delat i jinde, ale pravidelne bych to tak fakt nechtela. Nejak mi tim padem vymizi ta romantika ze vztahu. Mame zname, v loznici s nimi taky uz 5 let spi postupne 3 deti, ten chlap z toho teda rozhodne odvazany neni… Nedavno na to zrovna dosla rec. Manzelka se ho na nazor jaksi neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.12.14 13:32

Hele ja mam dcerku 5.5 je preddkolacka a nikdy se ji nikdo nesmal…a to je to citlivka, hned by si postezovala, ze se neco deje…ano doma chce byt se mnou, ale u babicek vydrzi klidne tyden na prazdninach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
28.12.14 13:33
@majdula1 píše:
@blumen Hele ja si to taky nedovedla predstavit - pred detmi jsme s muzem /a psem a kockou :oops: / deset let spali v jedne posteli, sex tamtez, prituleni, probouzeli se vedle sebe…S detma se to zmenilo, ale je to zas jinak hezky. Intimco prece nemusi byt jen po vecerce v manzelske posteli. Gauc uz toho zazil, sprcha a kuchynsky stul taky :oops: ale taky mame jeste jednu postel v obyvaku a kdyz deti usnou… ;-)
Az bude hotove patro a detsky pokoj a loznice, bude to zas jak driv. S detma se leccos zmeni, ale nemusi to byt k horsimu a naporad :srdce: Ale chapu, ze ted je tezke si predstavit takovou zasadni zmenu.

No tak u nas taky stridame mista, ale postel je proste nejlepsi, pritulit se po ranu nebo v noci :nevim: jen me to zajimalo, i bych na to chtela slyset nazor chlapa, kdyby nemluvil pred manzelkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.12.14 13:37
@blumen píše:
No tak u nas taky stridame mista, ale postel je proste nejlepsi, pritulit se po ranu nebo v noci :nevim: jen me to zajimalo, i bych na to chtela slyset nazor chlapa, kdyby nemluvil pred manzelkou :think:

u nás jsem třeba kluka chtěla z postele pakovat asi před rokem já (teď mu jsou 4 roky) a chlap to odmítl. Že je na to ještě malej, a že je roztomilej, jak chce bt s námi.

• Citovat
  • Upravit
5808
28.12.14 13:38

No, ja si miminko nastěhovala do postele do tejdne co jsme byly doma…a nějak si nedogedu představit, že jí vystěhuju… já prej spala s našima v posteli do tři let, sestra v postýlce pak když jsem „odešla“ sama a dobrovolně do pokojíčku tak šla se mnou a původně jsme měly jednu větší dohromady… ale na rozdíl ode mě se sestra k rodičům vracela usínat občasně ještě pár let… dost by mě ale překvapilo kdyby se jí navíc ve školce někdo smál kvuli tomu, nás to minulo, nebo mi to aspoň neutkvělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
28.12.14 14:12
@Antonie Bolavá píše:
Já myslím, že ona je hodně dobrá učitelka. Ale prostě v tomhle s ní nesouhlasím

Tak je jedna z těch vzácných :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.12.14 15:06

Mám čtyřletou a spíme spolu v dětském pokoji. V noci se budí a volá mě, většinou proto, že se odkope a neumí se přikrýt. :zed: Zatím mi to nepřijde zlé, mám ráda to tulení před usnutím, vykládáme si, čteme si, teď se mě začíná vyptávat na různé zajímavé věci (zvláštní, že zrovna před spaním - včera se ptala, jak vypadá blecha :-) ) Do těch 5 let bych ale to společné spaní chtěla zrušit. Vidím to tak na léto, to jí bude 4,5. Musím ale říct, že ona e schopná spát beze mě - prostě tam musí jen někdo být. Spala u babičky, spala s manželem, když jsem byla v nemocnici…

Jinak já jsem spala s mamkou do 9 let. Strašně jsem se bála sama. Pak to nějak vyšumělo a se spaním v pokoji nebyl problém. Ale na ten přechod a kdy a proč se to zlomilo si nepamatuju. Ve škole se mi nikdo nesmál, protože to nikdo nevěděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 15:24
@blumen píše:
No loznice je urcena i na ten sex, samozrejme ho muzu delat i jinde, ale pravidelne bych to tak fakt nechtela. Nejak mi tim padem vymizi ta romantika ze vztahu. Mame zname, v loznici s nimi taky uz 5 let spi postupne 3 deti, ten chlap z toho teda rozhodne odvazany neni… Nedavno na to zrovna dosla rec. Manzelka se ho na nazor jaksi neptala.

Hmm :think: Tak si ten chlap asi měl rozmyslet, jestli chce tři děti, nebo sex kdykoli se mu chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.12.14 15:25
@majdula1 píše:
Ale trapas pro koho? Jako ze se za to ma stydet ta matka nebo to dite nebo snad ty kamosky? Moje kamaradky mi to nikdy nekritizovaly ani se nesmaly :nevim: proste to tak mam a nejen ja, obvykle jdeme ven bud s kamoskama nebo na veceri s manzelem fakt az deti spi, nic neobvykleho, rekla bych, ze tak to ma rada rodicu. Minuly tyden jsem hlidala deti sousedce, skolaka a predskolaka, odesla na vanocni vecirek taky az usnuli :nevim:Taky je rozdil SKOLAK a skolak, ze. U pubose bych se pozastavila taky, ale sestilete decko? :srdce:

ja jsem asi divna, ale „uspavat“ 6ti lety dite, ktery je doma s tatinkem mi prijde jako padly na hlavu
Kdyby byl s chuvou, cizim. Tak to pochopim. Ale tohle je na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 15:27
@Aries6 píše:
Tak je jedna z těch vzácných :mrgreen:

Jj, je fakt dobrá. Co vím, tak děti ji milujou, ona se přípravě na výuku věnuje maximálně, nic nefláká. Ona má se svými dětmi taky dost blízký vztah, ale v posteli je asi neměla no. Nám to vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 15:29
@Vemas píše:
ja jsem asi divna, ale „uspavat“ 6ti lety dite, ktery je doma s tatinkem mi prijde jako padly na hlavu
Kdyby byl s chuvou, cizim. Tak to pochopim. Ale tohle je na hlavu

Tak tam bude ale problém v tom, proč není to dítě zvyklé na tátu. Jako moje holky s manželem usnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
28.12.14 15:33
@Antonie Bolavá píše:
Hmm :think: Tak si ten chlap asi měl rozmyslet, jestli chce tři děti, nebo sex kdykoli se mu chce

Anebo tri deti ve vlastnim pokoji :nevim: u nich je to ale tak, ze to rozhoduje manzelka, to je pravda. On jen drzi „hubu a krok“ :mrgreen: jde to videt z jeho chovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 15:36
@blumen píše:
Anebo tri deti ve vlastnim pokoji :nevim: u nich je to ale tak, ze to rozhoduje manzelka, to je pravda. On jen drzi „hubu a krok“ :mrgreen: jde to videt z jeho chovani

No jestli to tak měli už s prvním dítětem, takže věděl, do čeho jde. Jestli si i přes to udělali další dvě, tak to asi tak těžce nenese. No a jestli si chlap nechá kakat na hlavu, to už je jiná pohádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.12.14 15:37
@Antonie Bolavá píše:
Tak tam bude ale problém v tom, proč není to dítě zvyklé na tátu. Jako moje holky s manželem usnou

ano, to je dalsi vec. I kdyz je taky divny, ze v 6ti letech neni zvykly na vlastniho tatu, ktery s nimi zije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí