Společné spaní do kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
28.12.14 09:55
@Antonie Bolavá píše:
Taky nějak nechápu co je na tom trapného :think:

tak jsem asi divna no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 09:56

Hlavně kdyby se mnou pětiletá dcera nespala, tak bych vůbec nepřišla na to, že má spánkovou apnoe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 09:56
@Vemas píše:

Asi jo, hele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
28.12.14 10:01

Tak pro mě je tohle naopak nepředstavitelná věc. 8o
Moje postel je podle mě místo kam patří manželská erotika, relax, odpočinek… prostě jediné místo v domě, které je jen moje a manžela.

Každý to máme jinak no… :kytka:

K otázce nemám co říct, nemám v okolí nikoho kdo by to měl jako zakladatelka. Jen jsem měla nutkavou potřebu sem napsat :D

A jo, věřila bych tomu, že švagrová s tchýní se o tom vašem spaní spolu bavily a shodly se na tom, že je to špatně… :lol: To tak většinou tchýně dělají a švagrové se do toho rády pletou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
28.12.14 10:02
@Vemas píše:

Já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.12.14 10:04

@Cmochy aspon nejsem sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
28.12.14 10:05

Mě se zdá divný, když je školák ještě v ložnici s rodiči, natož v posteli. Smát se jí možná budou možná ne, to asi neodhadneme.
Já mám v plánu dát děti, až bude nejstarší předškolák do pokojíčku - ale spolu, samotné bych je taky nedala.
My měli jako děcka taky svůj pokoj a byla jsem za to ráda.
Ale každý si musí najít to své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
28.12.14 10:11
@Vemas píše:
no nezlob se na me, ale aby mama mohla na vinko s kamaradkama AZ USPI SKOLAKA, to mi prijde jako trapas ;-)

Ale trapas pro koho? Jako ze se za to ma stydet ta matka nebo to dite nebo snad ty kamosky? Moje kamaradky mi to nikdy nekritizovaly ani se nesmaly :nevim: proste to tak mam a nejen ja, obvykle jdeme ven bud s kamoskama nebo na veceri s manzelem fakt az deti spi, nic neobvykleho, rekla bych, ze tak to ma rada rodicu. Minuly tyden jsem hlidala deti sousedce, skolaka a predskolaka, odesla na vanocni vecirek taky az usnuli :nevim:

Taky je rozdil SKOLAK a skolak, ze. U pubose bych se pozastavila taky, ale sestilete decko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 10:16
@Vemas píše:
no nezlob se na me, ale aby mama mohla na vinko s kamaradkama AZ USPI SKOLAKA, to mi prijde jako trapas ;-)

Mne pride trapnejsia predstava ze nechala doma spat sameho skolaka, aby mohla na vinko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
28.12.14 10:19

Mimochodem ja si vzpominam, co jsme si rikaly s holkama na zakladce /uz je to pravda tricet let minimalne :-) /, ze jsme skoro vsichni meli vlastni detske pokojicky, na sidlisti byly byty velke, takze vetsina nas spala ve svym… a vetsina lezla beztak po ranu k rodicum do postele, aspon na prvnim stupni urcite :D Aspon ja a moje kamosky to tak mely a nikdo se nam nesmal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
28.12.14 10:23
@blumen píše:
@Antonie Bolavá spis bych se bala toho, ze jeste v 11 nebude schopna spat sama, i dyl. Mam tento pripad v rodine :zed: :roll:

No v 11 u ni muzou prespavat kamaradi ze skoly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
28.12.14 10:26

Já bych se třeba s dítětem v poseli nevyspala. Druhou jsem tam měla 6 týdnů z nutnosti a bylo to peklo. Ale máme dětské postele přiražené na naše, takže spíme na společném prostoru. Manželovi chybí spaní v objetí (já tak prostě neusnu), tak si to vynahrazuje u dcer :D
Holkám jsou 3 a 1,5 roku a i kdyby jsme mohli, nešli by ještě do pokojíčku. Ale nejdéle v první třídě jo… ale uvidíme, jsou to jen plány :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
28.12.14 10:32

@Antonie Bolavá my jsme dali maleho do sveho pokoje a svoji postylky ve 4 mesicich..nebylo to nijak nasilne spis nam to vsem pomohlo, rusili jsme se. Ted je nemocnej a predevcirem jsem si ho vzala radsi k sobe, protoze mel moc osklivej kasel (ted je mu rok a pul) a bylo to fakt sileny co on ze spani vyvadel to fakt neslo. Takze za me asi tak, ze si fakt nedovedu oredstavit spat snim a jeste ktomu kdybych mela ty deti tri :-D ale vazne je ti jen vase vec a pokud vam to tak vsem vyhovuje, vyprdla bych se na to co rikaj ostatni a proste az to prijde tak to prijde a deti treba pak sami budou chtit do vlastniho..pokud vam to tak vyhovuje tak bych asi nic nemenila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
28.12.14 10:51

Vzit svou dcerku navzdory pouckam a varovani okoli v 6ti mesicich do pstele byl ten nejlepsi napad v nasem spolecnem zivote. Hodne nas to sblizuje, posiluje intimitu a duveru mezi nami. Ted jsou ji 3,5 a spi ve vlastni posteli v pokojicku a ja jsem tam s ni. Postel je rozlozena, mista habakuk a rano k nam denne prichazi i tata. Takze my jsme ujeti sakumprask! :mrgreen:
Manzelsky sex a erotiku si odbyvame v loznici, kde v podstate nikdo nespi. Takze zdejsi podminku „netahat decka do manzelske postele“ jsme splnili. Kdyz je mala u babicek nebo dedy, vsichni se k ni lojzuji do postele. Jako mala jsem spala oddelene a u babicky porad trunila v manzelske posteli jak mi to chybelo. Az do 14. A taky mam cely zivot lepsi (duvernejsi) vztah s nimi nez s rodici. Proste v posteli se buduje duvera a laska

@Antonie Bolavá specialne pro tebe, tez moje svagrova je ucitelka. Ty rady (casto nevyzadane) jsou fakt vyborny. Navic sdilim kazdy tyden 3 hodiny v krouzku keramiky s dalsimi 5ti ucitelkami. Hele, uz je beru s rezervou. Muzi jsou z Marsu, zeny z Venuse a ucitelky rotuji na komete mezi nami a mentoruji :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.12.14 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
28.12.14 10:53

Moje má teprve 2 a pul. Měla jsem strašný porod a velkou část těhotenství jsem věčně brecela. Dcerka zůstává občas s dědou u nas. Občas ji má kamoska, která dikybohu respektuje to, jak si to predstavuji ja a vše naprosto v poho. Nástup do jeslí v pohodě..po tom co jsem jim vysvětlila jak to doma máme, tak holku první dva dny uspaly mimo loznici. Lehli si s ní a žádnej problém. A to doteď kojim a v poledne uspavam u prsa. Udělej jak uznas za vhodné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510