Sporťák prostorný, do terénu, který je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
29.1.14 10:05
@valila píše:
Ještě jsem našla Baby Jogger sumit X3, ale nevím jestli je posez po i proti směru jízdy.
Ale holky si ho hodně chválí.

pouze jednosměrné sezení. váha 11,5kg, stabilní, bezvadný, super skladný. měla jsem starou verzi a byl to jeden z nejlepších kočárů.

v pozici v leže je možnost, aby dítě koukalo síťkou mezi zádovou opěrkou a boudou, může ležet na bříšku a koukat na mámu. super v létě :palec: síťka je napevno a člověk se nemusí bát, že mu dítě propadne, když se do ní trochu opře.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.1.14 10:26

@martor
tak těch 64×100 cm je další oříšek. :think:
v každém případě s tak malou šířkou jednoznačně 4kolku, trojkolka by neměla dobrou stabilitu. ty jsou dlouhé a širší.. co do terénu, no, jezdí se s tím jinak., ale já bych 4kolku nikdy nechtěla. do mětsa ano, do terénu jedině trojkolku. už mockrát nás zachránila jízda po jednom kole.. ale chce to schopného řidiče :D

určitě teleskopická rukojeť v takové případě může snížit délku kočárku.

tohle zpaměti nedám, chce to prohlídnout parametry..
z hlavy mě napadá co do šířky cam dynamico, resp. podobné kočárky..? ale nevím co délka. graco symbio, ale to je takové celkově malé..
určitě ne hartany a teutonie, cena je astronomická! některé těch 100cm dají, i tu šířku (teutonia Beyou?)
Xlandery taky nesplní rozměr, ale ani váhu, Xmove má 16kg. :nevim:
mura je tutově širší než 64cm, co pamatuju 65-66cm. mutsy totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.1.14 11:12

@Nataša tak koukam ze to bude problém něco vybrat :-(. Díky moc za tipy.
V neděli se jedeme podívat do babyparku a malviku na kocarkytak uvidíme co objevime. Do polských se nám vazne jit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.1.14 14:41

@martor jeste mohu doporučit detsky dum. malvik ma hodně vystavenych ale prodavačky aspon driv uspesne ignorovaly každého zakaznika. skvele se tam chodilo na cumendu ale clovek se nedovedel nic…

Jak velky teren by mel kocar zvládat? On totiž každý pise kočár do terénu Ale nakonec to u většiny není tak žhavé a pal vsichni jezdi s golfkama..nebo necim mezi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.1.14 14:53

Les a to hlavně co se tyče terénu.
Desítky dum je na P8ne? My potřebujeme P-zapad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.1.14 14:55

Měla jsem tady podobnou diskuzi a kromě GT3 a Quinny speedi mi holky radily i Baby Jogger Summit. Ten si myslím bude hodně dobrý. Kdybych nepotřebovala kočárek tak na rok (další dítko už nebude :-)) a neznala se (všechno hned odřu, natrhnu a zničím :-)), tak bych asi šla do něj. Sportovní sedačka je řešena podobně jako u Britaxu, kterého mám a to mi přijde taky dobře vychytané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.1.14 14:59

Babyjogger city versa gt? Sirka 56. Delka 100 nebo 96 to nevim zjistim. Vaha 13kg.
Sedak otocny.kola gelova. bj jsou vymakane. v malviku by ho mohli mit. v dětském domě ho mají.

Pak me napadl brix b smart 4.neni moc odpruženy ale ke otočný, vaha pod 13kg..neni drahy. sirka 62 delka nevim zjistím. Nejspíš 98cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.1.14 15:02
@martor píše:
Les a to hlavně co se tyče terénu.
Desítky dum je na P8ne? My potřebujeme P-zapad

Aha tak to je blbe..
Vetsinou vyhovuji spíše ty vic městské..

Detsky dum je v Libuši resp Kunraticích. Kousek je jesenicky nájezd na okruh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.1.14 15:05

Ahoj, už tu byl myslím zmíněn - Maxi Cosi Mura - mám tříkolku a super i do terénu..vyjede téměř vše, kola jsou fakt bytelná a teď i ve velkým sněhu projel vše. Jsem s ním spokojená, nehledě na to, že já hledím spíš i dost na design a mě tedy vyhovuje i tím, že se mi fakt líbí :-)
 https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.1.14 15:07

@alviola asi jsem neznalek ale co to je GT3?
U Quinny se obávám tě šířky… 65cm známy nám ho nabízeli ale právě kvůli tě šířce nepřojedeme dveřmi výtahu
A ten poslední je hodně dlouhý…taky nenajdu do výtahu.

Mám pocit že nenajdeme takové která by nám vyhovoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.1.14 15:12

GT3 je Peg Perégo GT, ale s tím se taky asi nevejdeš do výtahu :-( A co takhle Jané Slalom? Ale to má taky myslím širší rozchod kol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.1.14 15:19

@alviola jane vypada že by se tam mohl vejít. Šířka max 64 a délka max 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.1.14 15:26

Já jsem měla Jané Powertwin, je to vlastně slalom akorát pro dvě děti :-) A jezdilo se s ním dobře i terén zvládá dobře, celkm lehký, skladný, dobře ovladatelný. Akorát má krátkou tu rukojeť, takže když je v nejvyšší poloze (úrp vysoké lidi) a dítko spinká, tak tam není moc prostoru na tašku.

No a pak mě napadají už jen poslké sporťáky :-) My jsme měli Dorjan Danny sport, vešla jsem se do každého výtahu, terén super, sedačka se dala ototčit po proti směru jízdy, slušná výbava, akorát hůř ovadatelný. Sice se prodává jako trojkombinace, ale myslím, že by se dal u výhradního dovozce dara.cz objednat i samotný sporťák. Já bych sice do něj nešla, ale jsou maminky, kterým vyhovuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.1.14 15:30

@alviola my právě do polských kočárku jít nechceme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.1.14 15:49

@martor To chápu.