Sporťák prostorný, do terénu, který je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.10.14 10:14

Děkuji za první reakce :D. Otočná sedačka je nutná!!! Našla jsem teď Jané Epic a vypadá dost dobře!! Zajímalo by mě, jak je to s ním ve skutečnosti. Zatím se tedy kloním k Britax Affinity a nově k Jané Epic. Jsem zvědavá, co se z toho vyvine na konci diskuze :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 10:20

Jané Epic tedy moc terénně nevypadá, obávám se, že bych ho u nás v parcích v blátě neutlačila. :think: To ten Britax Affinity má aspoň o trochu lepší kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 10:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101959
22.10.14 10:44

@Janisek003 To má podle mě k terénnímu kočárku sakra daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.10.14 10:48

@j.a.n.i1 :mrgreen: souhlasím.. ale zas záleží, čemu zakladatelka říká terén

Za mě nejlepší Hartman topline X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 10:53

:-) já jsem ten terén ve svém příspěvku až tak nezdůrazňovala. Jezdím po městě, což je mnohdy horší než les :lol: :D pravda, ale dlažební kostky, výmoly, patníky, občas nějaká tráva, aby to v pohodě dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 14:38
@Janisek003 píše: :-) já jsem ten terén ve svém příspěvku až tak nezdůrazňovala. Jezdím po městě, což je mnohdy horší než les :lol: :D pravda, ale dlažební kostky, výmoly, patníky, občas nějaká tráva, aby to v pohodě dal :D

Jenomže pevný povrch není terén :zed: Ono nejde o to kodrcání se po kořenech stromů, ale o to, že vrstvou bláta, ve které se boří nohy, projede fakt málokterý kočár. Ty, co jsi vybrala, by to nedaly.. Čili, jestli sháníš městský kočár, tak se stačí vyhnout takovým těm pidikolečkům, které jsou vhodné pouze na rovné podlahy. No a můj tip je tento, jako kočár, který splňuje všechny tvé podmínky včetně otočnosti nejen korby, ale i madla (hodí se do výtahů), a zároveň patří k nejlehčím na trhu:
 http://www.moje-miminko.cz/…e-16558.html

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.10.14 15:51

S otoučnou sedačkou Teutonia Spirit, ale už se nedá koupit nový. Což je naopak plus, protože nvoý je dost drahý a protože se jedná o snad nejkvalitnější kočárek na druhy, tak z druhé i třetí ruky je naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.14 10:39

Holky, děkuji všem za rady a zkušenosti. Nakonec jsem vzala malou do prodejny a šla vyzkoušet vytipované kočárky. Musí Vám říct, že malá je tak dlouhá, že jediný kočárek, který nám „zbyl“ a ve kterém má ještě i rezervu je Baby Jogger City Mini GT. Už ho máme doma i vyzkoušený v terénu a je opravdu senzační!!!
Takže ještě jednou díky všem a mějte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí