Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj já si ho koupila a super ,jede se skoro ve velký košík a uvnitř taky dcera ms spoustu místa, strisku se dá sklonit až dopředu za mě super a okénko taky hezky spokojenost…
![]()
Dobry vecer, kocarek se mi take libi. Mohu se zeptat do jakeho sklonu lze max zvednout sed? Dle fotek je to hodne nalezato 🤷♀️ Jak je to prosim ve skutecnosti?
Asi jako u každého kočárku mírně nakloněn ale aby to bylo rovný jako prkno to jsem neměla ani ten kocarek za 15 tisíc.Za mě spokojenost mám ten severní hnědý je moc hezky a pláštěnka taky skoro ve resena ![]()
Pokud potřebuješ do terénu, tak kup Motion 3 - třeba bazarový, jinak jsem bohužel recenze nenašla ![]()
Já právě tenhle teď taky zvažuju. A ještě se chci podívat na ten Britax B-agile 4 2015.
Jde mi hlavně o to aby byl skladný a aby měl větší místo pro dítě na sedáku. Tak jsem zvědavá kteréj nakonec zvolíme. ![]()
@Janca Kmetkova ten je do terenu nevhodny, zalezi kde budes jezdit, mrkni na recenze
https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…
@Simonak1 Můžu se zeptat, teď trochu s odstupem, jste pořád spokojená? Rozmýšlím mezi nim a PetiteMars streetem. Kinderkraft nemá nastavitelnou rukojeť a to mi vadí a mám strach, aby za tu cenu byl kvalitní a nezlomil se, což se prý stává úprávě u streetu. ![]()
Holky a kde jste ho koupily??? Ja ho shanim, kde muzu a nikde ho nemaji ![]()
@Lockey taky nad ním teď přemýšlím a objednávám ho z internetu za necelé 4tis. ![]()
Ahoj holky, prosím vy co jste koupily jak jste spokojené? Moc děkuji ![]()
@Oliverka28
Ahoj, s kinderkraftem jezdím už od vánoc a za me spokojenost. Velká plocha na sezení i s podlozkou. Velký dobře pristupny košík, prodluzovaci striska i okénko je super. Projede i mirny terén. Kdyby tě ještě něco zajímalo tak se klidně ptej.
@Lucinka08 Super, moc děkuji. My měli docela strach z těch menších koleček.
@Lucinka08 prosím, jak se v kočárku polohují záda? Je tam pouze šňůrka? Jde to snadno? Děkuji