Spožděná menstruace, folikul 17-18 mm

Anonymní
24.2.18 14:18

Spozdena menstruace, folikul 17-18 mm

Ahoj. Kazdy měsíc mam menstruaci okolo 19.-20. nyni jeste stale nedorazila. Minulý týden jsem byla na Ultrazvuku (pujdu darovat vajicka, tak proto ten ultrazvuk) a dr. mi rekla ze vlevo mam jeden folikul 17-18 mm… To znamena, ze MS asi jeste ani nemam očekávat? kdyz tam byl jeste ten folikul to zn. ze teprve bude ovulace? nebo jak to je.. to spozdeni je hrozné. Těhotná nejsem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69113
24.2.18 14:21

Folikul 17-18 mm bývá pár dní před ovulací. Pokud je zpožděná ovulace, bývá zpožděná i MS, takže bych ten posun brala jako normální. A v téhle fázi by se nejspíš neukázalo ani případné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.2.18 14:27

@ugluk Aha dekuju a za jak dlouho cca po ovulaci přichází MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.2.18 14:32
@Bubunka píše:
@ugluk Aha dekuju a za jak dlouho cca po ovulaci přichází MS?

10-18 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69113
24.2.18 14:37

Tak nějak. Mělo by to být stále plus minus stejné, čili o kolik se opozdí ovulace, o tolik později přichází MS. Ale já mám na sobě vypozorované, že pokud se mi ovulace opozdí hodně, může být ta druhá fáze kratší a MS mi dorazí třeba už po týdnu, ale každá jsme jiná. Prostě bych se tím neznepokojovala a pokud MS nedojde dva týdny či déle od toho ultrazvuku, zkusila bych test. Ale do té doby bych si nijak neznepokojovala, každé tělo občas ulítne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
1.3.18 05:13

@ugluk A je třeba možné, že MS nepřijde vubec ikdyž ten folikul byl už 17.18 mm velký?? protože ještě doted nepřišla, test negativní stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69113
1.3.18 09:46

A jak je to dlouho od toho utz? Pokud ten folikul prasknul, tak buď z něj otěhotníš, pak samozřejmě MS nedorazí, nebo ne, a pak by nejpozději 16 dní po ovulaci měla dorazit MS. Nebo se z něj stane cysta a pak může nastat cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
1.3.18 14:49
@ugluk píše:
A jak je to dlouho od toho utz? Pokud ten folikul prasknul, tak buď z něj otěhotníš, pak samozřejmě MS nedorazí, nebo ne, a pak by nejpozději 16 dní po ovulaci měla dorazit MS. Nebo se z něj stane cysta a pak může nastat cokoliv.

na utz jsem byla. 16.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69113
1.3.18 17:54

Tak jsi 13 dni od toho utz. Pri tehle velikosti obvykle praska tak za 1/3 dny. Kdyby prasknul za 3 a lutealni fazi jsi mela 14 dni, coz je tak normal, MS by dorazila/nedorazila zacatkem pristiho tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.3.18 04:28
@ugluk píše:
Tak jsi 13 dni od toho utz. Pri tehle velikosti obvykle praska tak za 1/3 dny. Kdyby prasknul za 3 a lutealni fazi jsi mela 14 dni, coz je tak normal, MS by dorazila/nedorazila zacatkem pristiho tydne.

oki dekuju tak uvidim no… kazdopadne me furt boli bricho jak kdyz to mam dostat a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.3.18 16:39

@ugluk asi uz tyden mam takovy bily vodovy vytok.. nikdy jsem to moc nesledovala.. ale je to treba pred MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69113
2.3.18 16:42

Hele těžko říct. Prostě buď jsou to všecko příznaky blížící se MS, nebo jsi těhotná, no, ono se to zpočátku projevuje hodně podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí