Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mitya ahojky mám úplně to samé zítra mám jid na revizi pokud se potvrdí že nemá srdíčko musím na potrat. Přitom před 2 týdny vše bylo v pohodě teď hrozí potrat nechápu to
to jsem byla na ultrazvuku v nemocní pak 2 dvou týdnech usveho gynekologa a ten neslyšel srdeční trakt. A, poslal mě do nemocnice bože
![]()
Dobry den, jsem v 8. tydnu a stale netluce srdicko.. Myslite, ze je jeste nejaka sance? Jdu ve ctvrtek na dalsi kontrolu mam strach co mi rekne.. mozna si dava jen na cas a zbytecne plasim..presto se chci zeptat zda s tim ma nekdo nejakou zkusenost? Kdy nejpozdeji se muze frekvence jeste objevit?
@Anonymní píše:
Dobry den, jsem v 8. tydnu a stale netluce srdicko.. Myslite, ze je jeste nejaka sance? Jdu ve ctvrtek na dalsi kontrolu mam strach co mi rekne.. mozna si dava jen na cas a zbytecne plasim..presto se chci zeptat zda s tim ma nekdo nejakou zkusenost? Kdy nejpozdeji se muze frekvence jeste objevit?
Hele kamaradka mela srdecni akci u obou dcer az v 10 tydnu, sance jeste je
Nejdřív jsem byla na kontrole nějak z kraje, když nebylo embryo v gestacnim váčku. To jsem se bála další návštěvy za 14 dni, ale naštěstí ve 6+4 už tam embryo i s tlukoucim srdickem bylo.
Další navstevu mám za 14 dni (4 týdny po té poslední kontrole) a stejně se bojím, jestli tam plod porad je.. ![]()
@peclen pristi stredu jdu na kontrolu, kdyz nebude srdicko jdu na revizi.