Poradna duly
Jana Čurdová
Radulko určo nemá cenu ho v noci budit…založila by sis problém do budoucna, že by se ti budil až moc často a to by se ti nelíbilo, bud ráda že spí a jestli se donutíš vstát v noci, tak zkus to odsávání/odstříkávání…a hooooodně pij…to je důležitější než jídlo při kojení!!!!
Patsy tak půjdeš kočárkovat neupravená…tobě určo sluší i to… ![]()
Dalmi není zač…je to přece pro nás všechny… ![]()
Radulko nemáš náhodou dneska svátek????
jestli jo tak vše nejlepší!!!!!! ![]()
LIDUSKO: svatek mam az 15.12., ale stejne dekuju
A v tom piti bude asi „zakopanej pes“. Ja pred tehu vypila sotva litr denne. Ted se snazim aspon 2,5l denne, ale vim, ze je to malo.
Piju kojici caj, gravimilk, meltu,ovocne caje…snad ten prisun tekutin postupne navysim ![]()
Ještě se chci zeptata, kdo dáváte B. Calm: převařujete tu koj. vodu, co se tam dává?
radulko nam ta mast nepomohla,spis naopak to bylo jeste horsi ![]()
patsy ja tam nalila normalne neperlivou vodu
taky jsem rada ze se to tu vratilo do starych koleji ![]()
akorat lucinka a lenulka to nak flakaj ![]()
me dite zase vytuhlo a to jsem chtela jit ven,tak se asi taky na chvilku natahnu a pak pujdu ![]()
tak snad vecer papa ![]()
Dalmi, tak to jsi mě pobavila
Já to chtěla pomalu vylívat a kupovat znovu, pže jsem tukojrn. vodu nepřevařila a ty mu dáš normální
Né, určitě mu to nic neudělá. Myteda jdeme ven, čauky,
ahoj holky…
jste se teda rozjeli…no flakam to no
kdyz my nejsme ted moc doma..je tu u nas krasne tak litam s kocarem a pak doma uklidim a venuju se tatovi nebo spinkame ![]()
ve stredu jsme byli v poradne..Misa pribrala 350g tak nas pani doktorka pochvalila ze je sikovna, ze i pres tu rymu tolik pribrala
..a jak ji pani doktorka davala na vahu tak si ji pak jeste nahulatou chvilicku chovala a nas malej pokakanek pani doktorku komplet celou posral
takova ostuda ![]()
ted jsem u nasi a Miska spinka v kocarku..za chvilku budeme kojit..
ahojky vsechny, ja stiham jen cist, furt jeste nemame doma ten net, je to divne, ale uz snad brzy, vse je ok, Mahi uz ma 4.75 kg a asi 56 cm, takze roste a pribira, sousedka ma o tyden mladsiho a proti nasemu cvalikovi je fakt malicky, protoze nepribira, chudak asi bude muset dokrmovat sunarem,
ja taky davam sunar, protoze nemam dost mlika, vypije obe prsa a pak se vzteka ze mu netece, takze musim jit a udelat sunar, trochu vypije a pak je spokojeny, ja nevim, myslite ze delam dobre?
tady mi ty sestry co chodi na navstevy nic neporadi, rikaji, ze pokud pije by se melo mliko tvorit vic a vic, ale u me to asi nefunguje, omlouvam se ze nemuzu na nic reagovat, ale nestiham, maly spi jen chvili, takze jen trochu napsat, koupit letenku DOMU a pravdepodobne letet dom kojit
Ahojky holčinky,
teda, dneska je to tady zase po dlouhé době super. dočetla jsem všo, akorát si zase nic nepamatuju. dneska jsem to flákala, malý má bolení bříška, tak jen masírujem a chováme. Ale byla tu mamča, tak jsem aspoň stihla uvařit oběd.
Mě se taky teď zdá, že se malý už vědomě směje.Sice je toho pomálu, ale párkrát se to už stalo, když jsme na něj házeli xichtíky a muchlovali ho, tak snad to bylo ono. Ale ještě se nám to nepodařilo vychytat na foťák, bohužel.
Přes víkend toho asi taky moc nenapříspěvkuju, protože jedeme k našim. Musím zase s malým obejít babičku a tety. Všichni jsou z něj posraní a já se strašně ráda chlubím.
No, holčinky moje, musím zase letět, dítko mi nevydrželo dlouho spát, asi zase bolí bříško. chuďátko moje. tak já se pokusím brzo ozvat. Mívejte se krásně, pa pa.
Andisko, Mahirek je teda fešák. Další vlasatec…stejně jako u Nelinky
určitě se při tom přenášení v břiše nudil a tak ještě vyšíval vlásky. ![]()
Na:,–(ili jsme teda BabyCalm-tak jsem zvědavá.
Nevím, jestli to je těma kapkama, ale nemůžu ho teď odtrhnout od prsu-chlemtá snad už hodinu.
![]()
teda andisko mahirek je to nejvlasatejsi miminko co jsem kdy videla
.je to fesak ![]()
evikulko jak jsi mi poslala fotku ladicka tak je naka mala.nemam ho radeji zvetsit at je stejny jako ostatni fotecky?
patsy tam pisou mineralni vodu nebo kojeneckou ne?
ja uz tu krabicku vyhodila a tet mam teda strach zda jsem neco neudelala spatne
![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>7×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,2× Ondrášek, Viktorek, Mahirek)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna, Eliška, Apolenka)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882
Nikolka-12.7v 8:10 2050gramu a 42cm
Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7
Inna-27.7v 9:35 3150gramu a 49cm 
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin) TP11.8 Ondřej-9.8 v 9hodin 3.35kg a 49cm
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 Viktor - 9.8. v 19:10 4050g a 52cm
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8 Tobiášek - 13.8. v 11:05 4050g a 55 cm
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Eliška - 12.8. v 5:40 ????g a ??cm
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 Ondřej - 14.8. v 17:53 3465g a 51cm
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011 Matyášek - 15.8. v 14h 3400g a 49cm
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 Michaelka - 16.8. v 12:20 3250g a 50cm
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801 Mahirek - 18.8. v 6:24 3910g a 50cm
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8 Apolenka - 21.8. v 12:00 4550g a 55cm
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP24.8 608 97 03 57 Ládíček - 25.8. v 14:43 3200g a 49cm![]()
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP23.8 Nelinka - 2.9. v 18:26 3160g a 48cm
uz k nam nechodi