Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
5.1.09 09:13

Jasan - tož vyrážím… zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
5.1.09 09:43

Ahoj holky,
ja bych taky porad spala a nevic kazdy vecer tak hodinu brecim :D Jako to nejak prijde… :D
Fakt je, ze jsem ac nechci dost ve stresu, jak to za tyden dopadne, vsechno nebo nic…mimi by melo vykouknout :D
kristyno, uplne chapu tve obavy, ja o mimi prisla jednou uz v 6tt a podruhe ve 3 mesici, takze jsem taky opatrna. Ale musime byt pozitivni :D a verit, ze vse bude v poradku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
5.1.09 10:05

Ahoj holky,

O únavě mi ani nemluvte. Večer koukám do stropu a nemůžu usnout a přes den bych usnula i ve stoje :( Navíc se dostavili nevolnosti, teda měli by to pojmenovat celodenní a ne ranní… Ale jinak to jde.

Koukali jsme s kamarádkou na kočárky v krámě, tak jsem zabrousila na netu. TO je tedy věda 8O U nás je velká pravděpodobnost, že mimísek bude velikej a všechny ty korbičky jsou tak malý. A když jsou velký, je kočárek těžkej jako kráva :nevim: Ale mám 2 favority - Teutonia Primus a Inglesia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
5.1.09 10:55

Ahojky ..se dnes nějak nemohu probudit ..

Moniko držím palce na KO

Lenďulo …tak se opatruj …já prý mam hematomy rovnou 2 ..7 jdu na kontrolu a doufám, že tam nebudou

Katy ..ahojky

Peta …a ostatní přeji fajn pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.09 12:50

Tak co holky, jak jste dopadly na kontrolách?

Já před hodinkou dorazila ze školky, cesty už byly lepší, ale i tak nic moc.
No a asi bych měla zavolat a objednat se na ten kombinovaný test v prvním trimestru, tak jdu zkusit zavolat a domluvit se co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
5.1.09 13:21

Pozdrav pondělní

Ahojky holky. Tak jsem doma,už zase ve svém pelíšku. Kontrolu jsme zvládli,doktorka prý hematom již nevidí,tak nevím. Napsala mi ještě utrogestan a doporučila pregnium. Tak jsem nechala v lékárně 450 Kč ale co by člověk neudělal…že? jen aby to bylo všechno dobré.
Také mi ukázala srdíčko-resp.jeho základ.
Bylo to moc fajn a tak doufám že to bude všechno o.k. A my se dočkáme :)
zdravim vás všechny a přeji ať je vše o.k. Moc vám děkuji za podporu. Kolegyně z práce jsou spíše naštvané,že musí zastupovat,a šéf po mě chtěl datum kdy jako přijdu nebo jestli vůbec nepřijdu. Jenže co říct,když člověk sám neví a jen a jen doufá.
Tak pa pa a pište jak se dnes máte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.09 13:27

Lendulko super že kontrola dopadla dobře. A kdy jdeš příště?

Mě čeká kontrola 15.1., už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
5.1.09 13:43

Ahoj holky, ja jsem bohuzel jeste v lednu ve zkusebce, takze si musim davat bacha, co kvaknu, ale uz jsem byla trikrat pryc u doktora…tak snad to nepraskne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.1.09 13:54

Ahoj holky,
tak já jsem prý OK. Jsem asi 7+3 a už jsem viděla srdíčko!! No paráda!
Další kontrolu mám 26. 1. No jsem úplně nadšená.
Zhubla jsem 2 kila - to bude asi tím,že sotva něco pozřu a když už, tak se mi to pak hlásí minimálně 3 - 4 hodiny - to si furt říkám, že už asi budu zvracet, ale nic - díky bohu :-)
Ted zajdu vyvenčit našeho hodného pesana a pak hajat :-) Jsem off.
Holky, taky se Vám tak špatně dýchá? Já absolutně nestačím s dechem :-(
Tak se zatím opatrujte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
5.1.09 14:43

Já jdu na další kontrolu 15.1. Tedy pokud bude vše o.k. A nezačnou zase nějaké problémy.
Do toho mi volají z práce a stěžují si na ten zástup…já se snad zblázním. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.1.09 14:56

Lendulko,
nenech se tím vystresovat. Co víš, jsi jim řekla, tak co.. a na kolegyně se vykašli - myslíš si, že by se tak trápily jako ty? Tak jen pěkně odpočívej, hladkej bříško a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
5.1.09 15:38

Moni,díky. Někdy si říkám jestli jsou kompletní......no comment.
Připadá jim divné že někdo chce třetí dítě…
Snažím se být v klidu, ležím,a společnost mi dělá náš hafan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
5.1.09 17:13

Lendulo ..Moniko ..gratulace k úspěšným kontrolám !!! jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.1.09 17:52

Ahojky všichni,
psala jsem sem nedávno a teď koukám, jak se to tady pěkně rozjelo :D Doufám, že mě ještě vezmete mezi sebe…
S tou únavou jsem na tom podobně jako vy nejradši bych celý den ležela, naštěstí mám neschopenku, takže můžu být doma… Normálně dojíždím 60 km do práce a to bych teď fakt nezvládala…
Ale aspoň se donutím jít každý den tak na hoďku a půl ven s pejankou (máme leonbergra 2 roky holku, je to pubrťák ale miláček).
S manželem jsme teď měli oba střevní chřipku, byto to maso…ale snad už je to za náma… co se týká nevolností tak sice nezvracím, ale dobře mi teda rozhodně není, nejvíc mi vadí takový ty chemický pachy, parfémy, čističe a tak…a ovocný čaj ten taky nemůžu ani vidět…
Na kočárky koukám už asi půl roku tak nějak průběžně, nejdřív se mi moc líbil Casualplay S4 ale ten jsem tak nějak zavrhla, teď je našim favoritem Peg Perégo GT3 kompletto, líbí se i manželovi tak uvidíme, ještě je na to dost času…
Jé to jsem se ale rozepsala, mějte se všichni moc moc krásně ať se vám daří co nejlíp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
5.1.09 18:24

Ahoj vespolek,

tak už i my máme první kontrolu za sebou. A můžu si aspoň na chvíli oddechnout, vše je v pořádku!

Jsem v 8+6TT, srdíčko tluče a prcek má něco přes 2cm. Dokonce mám i první fotku z ultrazvuku, tak se můžu dokola přesvědčovat, že je to pravda

Další kontrolu mám 30.1., to budou dělat nějaké komplexní testy. Ale hlavní je, že první krok máme úspěšně za sebou a těhotenství je potvrzeno.

Dokonce jsme to už řekla šéfovi, zatím to bude jen mezi námi, ale radši jednám na rovinu - šéf je fajn, takže není důvod to tajit. Kdybych třeba někdy nemohla dorazit do práce včas, bude lepší, když bude vědět, že moje nevolnosti nepochází z proflámovaného večera

Mějte se hezky a držím palce všem, které ještě čekají na to první potvrzení - aby to bylo jako u nás - v pohodě!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex