SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
2.2.10 20:59

Jo jo Martysku taky mě to nappadlo že to tak vypadá! Jednu chvíli to při UTZ vypadalo že zase mává ale to by bylo těžko vidět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
3.2.10 07:48

Ahoj holky,

Chtela jsem vam jen napsat k tem bolestem bricha. Ja je mela hrozny, ode dne kdy jsem si udelala test (ctvrty tyden) do vanoc (sedmy tyden). Precetla jsem si o tom hodne, byla na vysetreni jestli to neni mimodelezni, to bylo riziko v tom zacatku. Dosla jsem k zaveru, ze je to od toho natahovani vazu a ze to neni nic vazneho. Dulezite je taky aby to nebyl slepak nebo mocak. Jinak mi pomahalo teplo, tepla sprcha a v noci pritelova tepla ruka na brise, to byl balzam. V praci pak hrnek s teplym cajem na bricho :-D .Tak drzim palce at to brzy prejde a doufam, ze me se to nevrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
3.2.10 08:53

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
3.2.10 09:47

Dobré ránko :mavam: u nás jsou teda taky pěkné kopy sněhu 8-o
K těm bolestem břicha, pokud je to po stranách je to OK, natahujou se vazy a povolujou kyčle, nekdy je to mazec. Ještě mě to teda občas chytá, ale už to není taková hrůza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
3.2.10 09:53

Mě to břicho taky nebolí nějak dramaticky. Na začátku to bylo občas dost peklo, hrozný křeče, že jsem myslela, že to je konec a přitom to bylo ok. Teď spíš pobolívání a píchání, ale zas mě to mnohem víc znervózňuje. Ale už mě to jsou z větší části asi ty střeva, už jsem zas nebyla dva dny, nemáte na to nějakej recept, aby se to zlepšilo? Co budu dělat ke konci, to už budu mít jenom tekutou stravu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
3.2.10 10:06

Ahoj holky,
velké ufffff! jsem živí, zdraví, v pořádku! Srdíčko předpisově bouchá a miminko nám hopsalo před očima. Výsledky krve mám téměř předpisové, takže budu slavit. Asi si koupím orchidej :wink: Doktorka se cítí technicky enschopná, tak mě poslala na lepší ultrazvuk v pondělí. tak doufám, že bude vědět nějaké míry a dostanu obrázek :-)

jeden dotaz: netušíte, proč se mi u nikoho nezobrazuje podpis ani metříky? je to od té doby, co je nové emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
3.2.10 10:12

Markos - moc gratuluju.
Nad diskuzí je lištička - fotoalbum, reakce… tak si zapni zobrazovat podpisy, akorát netuším, jestli je to jenom pro jednu diskuzi nebo pro všechny.
Ale ty žádnej metřík nemáš, neuděláš si, když už víš, že je všechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
3.2.10 10:20

Markos, gratuluju ke KO :wink:
Martysku taky jsem nervozní z toho, že bříško už nebolí tak moc, si říkám, jestli je všechno OK.
Co se týká zažívání, tak doporučuju pít hodně vody( hlavně teplé, rozpohybuje líp střeva), švestková šťáva, kompoty, ale zase u těch pozor na cukry, taky jsou dobré procházky, ale to je teď vě sněhu asi náročnější :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
3.2.10 10:20

Markos gralutuju a bež oslavovat, zasloužiš si to.
A pridej si metrik, popisky od ostatnich si uprav v nastaveni.
Ja jsem včera taky dostala tehu knižku,zitra mam utz a za 10 dni srceening.
U me si do tabulky mužete pridat bydlište Slovinsko a Prostejov,čekame 1 dite a kontroly nemusite psat, to se často meni
Na streva jsou dobry jablka, ovoce,a pit
Ostatni zdravim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
3.2.10 10:42

Díky všem. Jéžiš, já jsem trdlo. přišlo mi divný, kam ty metříky zmizely…

Jo a trochu jiný pohled na „střevní akci“. Já jsem při minulých těhotenstvích trpěla zácpou: nepomáhala ani teplá voda, ani švestky… Nakonec jsem to řešila pravidelnou konzumací psyllia. To bylo dobré. Po potratu jsem se rozhodla se sebou něco zásadního podniknout a šla jsem k doktorce, co měří takovým přístrojem energetické dráhy a zjistí ti oslabené orgány a potravinovou zátěž. To jako alergii. Našla mi zátěž na kravské mléko (jogurty a sýry, tvarohy jsem do sebe cpala jak divá). Začala jsem držet dietu, jím kozí, ovčí a sójové, do 3 měsíců se mi srovnaly všechny orgány a dráhy jsou v ideálu a žádnou zácpou netrpím ani teď. zvláštní, nicméně nelžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
3.2.10 10:45

Ahoj holky,

moc mi chybíte, jsem tu jen na skok, nesla jsem do práce prodloužení neschopenky. Slepák se vesele rozhání, už je mi líp, ale Dr. mě ještě drží doma, protože to není ještě dobré. Mimísek je naštěstí v pořádku. Brali mi krev na vrozené vady a výsledky budou 15.2. a pak mě čeká velký UTZ v Budějicích. Při posledním UTZ jsme poslouchaly srdíčko mimíska, to bylo něco úžasného. Jsem teď 14+3tt. Nestihnu si všechny příspěvky dočíst, tak snad se sem brzo vrátím. Moc vás všechny zdravím, vítám nové maminky a držím palečky aby jsme byly všechny zdravé i vyše :srdce: . papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
3.2.10 11:11

boruvko - tak to je dobře, že slepák je lepší, snad už to bude dobrý a budeš mít klid.

Tak ovoce docela jím, hlavně jablka, piju taky dost, kompoty jsem nezkoušela, ale zrovna švestky můžu, ale počkám ještě kvůli tomu cukru teda do pondělí na výsledky krve. Ale moc sladký nejím, tak by to nemělo vadit přidat.
No ale asi ten pohyb mi vážně chybí, já se pořád válím, procházky mě samotnou nebaví a manžel je pořád v práci, jak jinak.

markos - víš, že tomu i docela věřím? Ale já to mám až v těhu, předtím jsem problém neměla, myslíš, že se to může takhle změnit, že by mi něco vadilo? Nebo je to spíš ten nedostatek pohybu?

Holky co děláte, když jste doma? Já vůbec nevím, nic mě nebaví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
3.2.10 11:15

renatiko - bydliště jsem si přidala.

Holky asi jsem blázen, ale ten seznam se pořád stěhuje 8-o Nejdřív byl na straně 61, včera jsem koukala jak puk, že je najednou na 60, ještě na to se mnou koukal manžel, no a dneska je zas na 61, tak už jsem fakt asi magor. Nenapadá vás, čím to je? Snad už to dá pokoj a nebude se stěhovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.2.10 12:23

Ahojky Martysku, já jsem taky celé dny doma, kluci jsou od rána do tří ve školce a já jsem tady sama. Taky se nudím, hlavně jsem teď navíc strašně líná a nechce se mi nic dělat, protože práce je tady dost! Tři děti a obrovskej barák a zahrada. Už se těším až konečně sleze sníh a bude se dát něco dělat venku protože na kytičky se těším.Doma nevím do čeho píchnout i když si myslím že práce je dost!
Markos- gratuluju k výsledkům
Ten sníh už je fakt strašnej na zahradě máme asi metr možná i víc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.2.10 13:21

Ahojky holky, tak krev odebraná, tak jsem zvědavá, co se dozvím v pátek ráno. vám to sem pak hned písnu
jsem už trochu klidnější, ale do pátku budu mít stejně nerva, aspoň trochu, malýho… :-)
manžel je nějakej nachcípanej, tak snad to na mě neprskne. :-x
tady nádherně svítí sluníčko, ale v tom nejhorším mokrém sněžení jsem zrovna stála na zastávce a čekala a čekala … pak jsem si v tramce sedla a měla mokrý zadek, jak jsem měla mokrý kabát a sedla na něj… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí