Stále hladová. Co víc dávat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stále hladová. Co víc dávat?
Naše skoro roční dcera nám v poslední době strašně křičí. Myslím si, že asi to bude hlady, že se hlásí o jídlo, i když mám pocit, že by jedla neustále. Jen nějak nevím jak se hnout z místa, resp. čím ji více nasytit.
Nyní máme jídelníček:
- Ráno ji nakojím,
- tak kolem 8,9 hod dostane přesnídávku (kupujeme ty s jogurtem, vločkami, piškoty) nebo jogurt (smetanový - např. Holandia, Florián, Valašský)
- někdy dostane ještě jednu dávku jogurtu či přesnídavky (záleží v kolik snídala, v kolik usne …
- na oběd dostane buď domácí nebo kupovaný masozeleninový příkrm (jednu skleničku) někdy ji do toho přidám ty drobné těstoviny (hvězdičky, písmenka). Někdy však ani celo skleničku nesní
- odpoledne opět přesnidávka či jogurt, podle potřeby opakovaně
- na večeří dostává kaše (oblíbenou mám Sunarku, ta vydrží nejdéle)
- před spaním kojím
Dále přes den dostane ještě třeba rohlík, jablíčko, banán … Kukuřičné křupky přestala jíst, ty rozdrobí nebo rovnou zahodí.
Pokud jsme doma, tak ji přes den kojím, pokud jsem jinde (třeba u mamky), tak si malá moc nevezme(asi nemá čas).
V noci kojím 2 - 4×
Mám pocit, že to malé nestačí, že se dožaduje jídla, ale potřebovala bych „nakopnout“ co jiného. Můžu poprosit o rady, tipy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Abych upřesnila křičí jako řve, ječí, nikoli jako že brečí. Ale hlasivky má pořádne!!! Až se z toho rozkuckává
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze kdyz uz ji je skoro rok, muzes zkusit chleba na kostick y se syrem, pom. maslem, detskou sunkou k snidani plus ten jogurt, k obedu bych se vyprdla na sklenicky a varila bych prijatelna jidla pro celou rodinu, aby mohla jist s vami to same, k svacam muzes taky zavest pecivo s necim, pudink s piskotama, jogurt s piskotama a ovocem… No a k veceri bych nechala tu kasi a kojo. A odbourala bych to nocni kojeni. Vstavat k rocnimu 4× za noc by se mi teda nechtelo
Neprihlasena Ajlili
- Citovat
- Upravit
Já si myslím že toho za den sní dost, že hlad nemá. Třeba křičí protože se jí to křičení líbí, nebo tím vyžaduje tvou pozornost … nic jiného nezabere na to aby přestala křičet? Hračky, nějaká zábava, zvuky … ??
- Citovat
- Upravit
JM
to bych taky netipovala na hlad…
Třeba se nudí nebo jí rostou zoubky. Máte už špičáky?
My jsme ječeli nudou případně zubama. Plus vzteky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, když to tak čtu, tak můj syn asi drží dietu
, protože nesní zdaleka ani polovinu, co tu popisuješ a prospívá dobře
…a pokud bych to do něj nenarvala, jako že jsem to jednou zkoušela - nervat to do něj násilím
, tak je schopen prostě celej den skoro nejíst a je v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tenhle jídelníček byl u nás skoro tabu i ve dvou letech
tedy co se množství týče.
Ječení bych netipla na hlad, ale na nudu nebo začátek vzdoru…
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NiKina píše:Ječení bych netipla na hlad, ale na nudu nebo začátek vzdoru…NiKi
Souhlasim. U nas to bylo podobne, proste nuda a vztekani kvuli cemukoliv… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslim, že to neni hlady. Jinak je teda děťáko pořádný jedlík
Ale zase na druhou stranu, aspoň že jí chutná. Ale to noční kojení bych taky odbourala, aspoň to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit