Stále hladová. Co víc dávat?

JM
83
7.6.08 23:41

Stále hladová. Co víc dávat?

Naše skoro roční dcera nám v poslední době strašně křičí. Myslím si, že asi to bude hlady, že se hlásí o jídlo, i když mám pocit, že by jedla neustále. Jen nějak nevím jak se hnout z místa, resp. čím ji více nasytit.
Nyní máme jídelníček:

• Ráno ji nakojím,
  • tak kolem 8,9 hod dostane přesnídávku (kupujeme ty s jogurtem, vločkami, piškoty) nebo jogurt (smetanový - např. Holandia, Florián, Valašský)
  • někdy dostane ještě jednu dávku jogurtu či přesnídavky (záleží v kolik snídala, v kolik usne …
  • na oběd dostane buď domácí nebo kupovaný masozeleninový příkrm (jednu skleničku) někdy ji do toho přidám ty drobné těstoviny (hvězdičky, písmenka). Někdy však ani celo skleničku nesní
  • odpoledne opět přesnidávka či jogurt, podle potřeby opakovaně
  • na večeří dostává kaše (oblíbenou mám Sunarku, ta vydrží nejdéle)
  • před spaním kojím

Dále přes den dostane ještě třeba rohlík, jablíčko, banán … Kukuřičné křupky přestala jíst, ty rozdrobí nebo rovnou zahodí.

Pokud jsme doma, tak ji přes den kojím, pokud jsem jinde (třeba u mamky), tak si malá moc nevezme(asi nemá čas).
V noci kojím 2 - 4×

Mám pocit, že to malé nestačí, že se dožaduje jídla, ale potřebovala bych „nakopnout“ co jiného. Můžu poprosit o rady, tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JM
83
7.6.08 23:42

Abych upřesnila křičí jako řve, ječí, nikoli jako že brečí. Ale hlasivky má pořádne!!! Až se z toho rozkuckává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.08 07:38

Myslim, ze kdyz uz ji je skoro rok, muzes zkusit chleba na kostick y se syrem, pom. maslem, detskou sunkou k snidani plus ten jogurt, k obedu bych se vyprdla na sklenicky a varila bych prijatelna jidla pro celou rodinu, aby mohla jist s vami to same, k svacam muzes taky zavest pecivo s necim, pudink s piskotama, jogurt s piskotama a ovocem… No a k veceri bych nechala tu kasi a kojo. A odbourala bych to nocni kojeni. Vstavat k rocnimu 4× za noc by se mi teda nechtelo :wink: Neprihlasena Ajlili

• Citovat
  • Upravit
andela
8.6.08 09:03

Já si myslím že toho za den sní dost, že hlad nemá. Třeba křičí protože se jí to křičení líbí, nebo tím vyžaduje tvou pozornost … nic jiného nezabere na to aby přestala křičet? Hračky, nějaká zábava, zvuky … ??

• Citovat
  • Upravit
1293
8.6.08 09:20

JM

to bych taky netipovala na hlad…
Třeba se nudí nebo jí rostou zoubky. Máte už špičáky?
My jsme ječeli nudou případně zubama. Plus vzteky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
8.6.08 10:20

Tak, když to tak čtu, tak můj syn asi drží dietu :lol: , protože nesní zdaleka ani polovinu, co tu popisuješ a prospívá dobře :wink: …a pokud bych to do něj nenarvala, jako že jsem to jednou zkoušela - nervat to do něj násilím 8O , tak je schopen prostě celej den skoro nejíst a je v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.6.08 11:56

Tak tenhle jídelníček byl u nás skoro tabu i ve dvou letech :D tedy co se množství týče.
Ječení bych netipla na hlad, ale na nudu nebo začátek vzdoru… :x NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.6.08 12:04
NiKina píše:Ječení bych netipla na hlad, ale na nudu nebo začátek vzdoru… :x NiKi

Souhlasim. U nas to bylo podobne, proste nuda a vztekani kvuli cemukoliv… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.6.08 15:18

Taky si myslim, že to neni hlady. Jinak je teda děťáko pořádný jedlík :D Ale zase na druhou stranu, aspoň že jí chutná. Ale to noční kojení bych taky odbourala, aspoň to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí