Standard či nadstandard?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3169
18.1.11 16:39

A co se návštěv týče, u nás v porodce jsou povolené dvě osoby najednou ke každé. Neříkám, že se to vždycky podařilo dodržet, ale pokoj plný cizích lidí jsem nikdy nezažila. Ale i tak musím říct, že po těch dvou návštěvních hodinách už mi pak šla hlava kolem a byla jsem ráda, když všichni odešli. Takže chápu, že plný pokoj lidí musí být na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
27.1.11 04:10

ahojky, já jsem teda zásadně pro nadstandart, je pravda, že teď se tak jako tak platí 100 kč za den v nemocnici a u nás v porodnicic stojí nadstandart 300 kč na den, takže to není zas tak hrozný. Ještě je tam možnost apartmá, kde s tebou může být i manžel a to je za 700 na den, ale to je zase zbytečný. Každopádně určo nadstandart. Jsem z oblasti, kde žije plno tzv. „nepřizpůsobivých“ občanů (všichni víme o kom je řeč že? :mrgreen: ), kteří rodí jako o život a vážně nestojím o to, aby se mi do pokoje s nějakou takovou nahrnula 20ti člená rodina. To si radši vezmu do nemocnice notebooka a vůbec mi nevadí, že tam budu sama pěkně v klídku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
28.1.11 23:00

Ten regul. poplatek budeš ale platit taky - navíc- to jde na „jinou“ hromadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.1.11 23:11

Tak ja byla stastna,ze jsem mela nadstandart,sice az druhy den po porodu,ale byl k nezaplaceni.Prvni den po porodu me vrchni dala na polonadstandart,ale koupelna a wc spolecne s jinym pokojem a muj muz musel jit vycistit zachod po mamince,ktera po sobe nejak zapomnela uklidit h*vna. :roll: :poblion:
Nadstandart parada,vlastni wc,koupelna,neomezeny pocet navstev,nebala jsem se jit najis a nechat malou samotnou na pokoji,kdyz jsem se sprchovala,tak jsem si zamkla,nechala otevreno a mela malou pod dohledem a hlavne jsme se obe vyspaly.
Naproti byla maminka,ktere miminko rvalo nonstop cele noci,ona na nej rvala,no s nekym takovym byt na pokoji tak me trefi slak.
Jinak regulacni poplatek se plati tak ci tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
31.1.11 09:53

Jednoznačně doporučuju nadstandard. Já ho měla taky a nemůžu si vynachválit. Taky jsem ho nechtěla, protože jsem nechtěla vypadat jako nějaká fiflena, ale všechny kamarádky, co ho neměly mi řekly, že příště už by ho braly. Já za něj byla šťastná. Jednak za mnou mohl přijít kdokoliv a kdykoliv a být tam jak dlouho chtěl. Pak já vstávala k malý i několikrát za noc, třeba se v noci i po toaletě sprchovala a to by mi asi na normálním pokoji bylo vůči ostatním blbý, protože bych je rušila. Prostě jsem si v noci mohla svítit, jak jsem chtěla, klidně mít i puštěnou televizi a nemusela jsem mít výčitky, že někoho rušim. V jeden den jsem měla třeba i pět návštěv a to si nedovedu na normálním pokoji, kde jsou třeba ještě dvě další maminy přestavit. Fakt jdi do nadstandardu, nebudeš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková