Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lys píše:KPKristy píše:právě to jsem měla na mysli, že je k němu akorát.
Mě je právě tím sympatická, že už má děti a je to taková dospělá ženská. K němu by nešla nějaká dvacítka
Jenom bych ji jinak oblíkla
Určitě to vymakají na příště ![]()
http://www.super.cz/…onoklem.html
No hlavně tam píšou o Rašilovovi jako o „horkém favoritovi“
To se teprv uvidí ![]()
A ja to dneska neuvidim
, musim si to nahrat, do patku bych nevydrzela.
KPKristy píše:
Tak co? Jak se dneska těšíte? Já teda na tango mooooc!!
No strašně! ![]()
Ráno jsem se vzbudila po blbé noci a když jsem si vzpomněla, co je večer, hned je mi líp
![]()
Jo ale teď, jak to píšu, jsem si zas vzpomněla, že manžel lobbuje za Indiana Jonese na Nově… hm, to ještě bude boj ![]()
No, můj manžel má v plánu putyku, takže já se zašiju k našim a budeme koukat s mamkou a ségrou. Aspoň v klídku ![]()
holky,
s Indy JOnesem to tedy udělali, co? ![]()
naštěstí my na něm byli v kině, takže - stejně by zvítězil Stardance
![]()
těšíme se moc, dnes jdeme na oslavu k rodičům a ti též naštěstí koukají na Stardance
![]()
u nás vyhrála už minule nad tou ptákovinou. Dnes tomu nebude jinak. By jeden neřekl, jak mám kulturního muže ![]()
Tak my jsme u našich a mamka má Stardance rezervované od začátku do konce, ať dávají jinde, co chtějí ![]()
No já získávám pocit, že dělá jen myšky a dívá se od komplu na StarDance s chutí. Ale před tím má kecy, abych jako měla pocit, jak je hodnej a úžasnej manžel, že mi ustoupí ![]()
Tak první pocity při nástupu - Rašilov je ostříhanej! Aneta vypadá jak upírka.
Ale jinak dneska bomba!!
opět jsem unešená Anetou a Absolonka teda byla taky famózní.
U Pavla Kříže mi vadilo, že byl místama mimo rytmus, ale choreografii měli fakt skvělou. Dneska se mi to obecně všechno moc líbilo.