Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Gizel a netrefili jste se přímo od ovulace?
To je možné. Já to nijak nesledovala ![]()
Tady jsou nějaké „babské rady“ na pohlaví http://rodina.cz/…/journal.asp?… nejlepší je ta poslední - 5 zásad pro holčičku
Já myslím, že to ovlivňuje hrozně moc faktorů a vědci ani pořádně neví, co rozhodne o tom, jestli dítě bude chlapeček nebo holčička.
Taky neplatí, že je to všechno jen o mužových spermiích, vajíčko do sebe třeba ty s chromozomem XY nepustí.
Bude to asi pořád vždycky o náhodě, ale jestli chce někdo udělat maximum pro to, aby měl třeba holčičku, tak může
ale výsledek bude vždy nejistý ![]()
No nevím :/ předtím sexu málo a kluk. Ale kdybych chtěla otěhotnět teď (mám týden před porodem) tak by to byl podle tohohohle na 100% kluk
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jen tak pro zábavu. Někde jsem slyšela, že když má muž málo ejakulací narodí se páru spíš děvče a když se sexuje často narodí se chlapec.Jak to bylo u vás, pochlubte se
U nás hodně a holka:-)
A u nás obojí najednou, tak to my vysvětlete ![]()
Jinak jsem někdě četla, že spermie co dělá kluky jsou rychlé, ale taky málo vydrží, zato ty holčičkovské jsou pomalejší, ale odolnější, tak vydrží i když ta klučičí už cípne ![]()
@jazminka27 píše:
A u nás obojí najednou, tak to my vysvětlete
Jinak jsem někdě četla, že spermie co dělá kluky jsou rychlé, ale taky málo vydrží, zato ty holčičkovské jsou pomalejší, ale odolnější, tak vydrží i když ta klučičí už cípne
to jsem psala já ![]()
@jazminka27 píše:
@MarieOVMUC Já to četla v knize Matka a dítě
To je možné, ale už jsem to tady předtím napsala já ![]()
@MarieOVMUC píše:
chromozomy, které jsou uloženy ve spermiich:D xy žijí krátce, ale jsou rychlejší, xx jsou „dlouhověké“, ale líné
Jen jsem nevěděla, že XY je kluk a XX holka. Tak jsem to napsala polopatičtěji, no. Ale jsi chytrá, neboj ![]()
@jazminka27 píše:
Jen jsem nevěděla, že XY je kluk a XX holka. Tak jsem to napsala polopatičtěji, no. Ale jsi chytrá, neboj
lolec ![]()