Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@rachele píše:
@Leniczka23 No já jen doufám, že bude mít páteř ok. Nevím kdy se to může projevit, zatím ji má prý dobrou, podle doktorky. Ale bojím se, aby se to neprojevilo až bude větší. Nejhorší je, že jsem jí to fakt ukázali i my a teď jí to nejde odnaučit. Najde si způsob, jak se do sedu dostat.
Ahoj, tak to máme stejné jako Vy, malá se taky začínála přitahovat do sedu už kolem 2 měsíce, teď jí je 5 m a je to taky mazec, držet jí v náručí jako miminko je nadlidský výkon, prostě to nesnáší
.Takže jí taky většinou nosím vzpřímeně a taky doufám, že bude v pořádku ![]()
@rachele píše:
@Miša.F A jak to máte s přetáčením?
S přetáčením je to v pohodě, zvládá to na obě strany, ale mohla by se naučit se vrátit zpátky na záda, páč jí to za chvíli nebaví a kňourá
. ![]()
A jak Vy
??
@Miša.F Z bříška na zádíčka jí to jde perfektně na levou stranu, na pravou jen občas. Ale ze zádíček jí to zatím nejde. Snaží se, ale asi má těžkou prdílku zatím ![]()
@rachele píše:
@Miša.F Z bříška na zádíčka jí to jde perfektně na levou stranu, na pravou jen občas. Ale ze zádíček jí to zatím nejde. Snaží se, ale asi má těžkou prdílku zatím
Tak to je sranda jak každé mimčo zvládá něco jiného a pak umějí všechno všichni
.Já už se těším, až bude chápat co po ní chci, až mi řekne co jí bolí atd. Tohle období je takové trošku složitější, i když samozřejmě krásné ![]()
Ahoj naší mali je 5 měsíců, leze, přetáčí se, už i sedí ne tedy rovné ale sedí a staví se…ale že se přidržuje..napr. postýlky, gauče, skrinky ![]()