Stavíme dům

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
22.12.11 11:45

my jsme svépomocí rekonstruovali celý byt a teda ne díky, bylo to strašný, chlapa mám moc šikovného, ale bylo to na palici, to tě obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.12.11 11:47

no já taky předpokládám, že si něco uděláme sami, ale všechno opravdu ne, nemáme na to hlavně čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.12.11 11:52
Martina211 píše:
No ve Faunusu jsme se byli podívat myslím ve Slaným a ten nás tak nenadchl. Přepokládám, že jste jednali s Korellusem ne? No my od nich máme zatím UHS, rozpočet na dokončení z nich doluju složitější cestou. Asi si to necháme udělat lokálními firmami. Ale to ještě uvidíme.

Tak to nebyl Faunus - ty jsou jen dva - v Buši a náš v Roztokách. My i UHS dělali s lokálníma firmama, takže dodělávky taky. Mám šikovnýho elektrikáře co bude dělat i rozvody a stavěl teď komín. Topení (máme podlahovku) roztaháme sami, omítky asi taky a pak jen nechám zalejt podlahy. Fasádu asi taky budem dělat aspoň částečně svépomocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.12.11 11:56
mooch píše:
Martina211 píše:
No ve Faunusu jsme se byli podívat myslím ve Slaným a ten nás tak nenadchl. Přepokládám, že jste jednali s Korellusem ne? No my od nich máme zatím UHS, rozpočet na dokončení z nich doluju složitější cestou. Asi si to necháme udělat lokálními firmami. Ale to ještě uvidíme.
Tak to nebyl Faunus - ty jsou jen dva - v Buši a náš v Roztokách. My i UHS dělali s lokálníma firmama, takže dodělávky taky. Mám šikovnýho elektrikáře co bude dělat i rozvody a stavěl teď komín. Topení (máme podlahovku) roztaháme sami, omítky asi taky a pak jen nechám zalejt podlahy. Fasádu asi taky budem dělat aspoň částečně svépomocí.

No tak to tedy byl, si mě teď zmátla a koukala jsem na webovky a opravdu byl. Asi už nejste jen 2 no.Ale to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.12.11 12:04
Martina211 píše:
No tak to tedy byl, si mě teď zmátla a koukala jsem na webovky a opravdu byl. Asi už nejste jen 2 no.Ale to je jedno.

fakt jo? tak to mi Korellus zatlouk :mrgreen: se na něj jdu podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.12.11 12:05

kde to tam je? Já našla jen Buš.
My potřebovali velkou garáž a dispozici jsem si upravila dle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.12.11 12:09
rybkabezvody píše:
my jsme svépomocí rekonstruovali celý byt a teda ne díky, bylo to strašný, chlapa mám moc šikovného, ale bylo to na palici, to tě obdivuju.

Šikovný chlap se hodí ;) :potlesk:

Můj byl taky šikovný, proto jsme se do toho pustili, svépomocí… ovšem kamarád je ještě šikovnější, bez něho bych byla … :hug:

Nám má akorát kamarádův kamarád nainstalovat mezi svátky kompletně topení s vodou, tak se těším, že bude zase kus hotový :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.12.11 12:10

Cincul, takže vy to vidíte, že tak za půl roku nastěhování? ;) A budete tam mít vše hotové? Tedy jako kuchyńskou linku, koupelnu a tak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.12.11 13:27
mooch píše:
kde to tam je? Já našla jen Buš.
My potřebovali velkou garáž a dispozici jsem si upravila dle svého.

No na webu ho nemají, já se koukala do toho jejich katalogu. My jednáme s Hoškem a ten s náma právě byl na stavbě ve Slaném. Chtěli jsme vidět, jak to vypadá v průběhu stavby, tak nám tohle umožnil. A opravdu to byl Faunus. Třeba to Korelus neví :-)
No ale na webu mají stavbu naší Heleny. :-)
Zkusím vyšťourat mapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
22.12.11 15:26
Ryntyntyna píše:
Cincul, takže vy to vidíte, že tak za půl roku nastěhování? ;) A budete tam mít vše hotové? Tedy jako kuchyńskou linku, koupelnu a tak? :D

pokud je to na mně :) tak my už dávno (cca od února) bydlíme. Hotové to nebude snad nikdy :) V koupelně chybí sprchový kout, v technické místnosti umyvadlo a druhé WC, v jednom pokoji ještě není podlahová krytina. Jinak je to už OK, dneska jsem všude (teda tam kde ještě nebyly) pověsila záclony a už to dávno vypada jako domov a každým dnem, týdnem a měsícem je to ještě lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.12.11 19:24
cincula píše:
Ryntyntyna píše:
Cincul, takže vy to vidíte, že tak za půl roku nastěhování? ;) A budete tam mít vše hotové? Tedy jako kuchyńskou linku, koupelnu a tak? :D
pokud je to na mně :) tak my už dávno (cca od února) bydlíme. Hotové to nebude snad nikdy :) V koupelně chybí sprchový kout, v technické místnosti umyvadlo a druhé WC, v jednom pokoji ještě není podlahová krytina. Jinak je to už OK, dneska jsem všude (teda tam kde ještě nebyly) pověsila záclony a už to dávno vypada jako domov a každým dnem, týdnem a měsícem je to ještě lepší

Ahaaaa :oops: :mrgreen: Já myslela, že se teprv budete stěhovat, tak to se máte, že už bydlíte! :D
Já asi nebudu mít záclony vůbec, nějak jsem si u našich na ně odvykla :lol: A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.12.11 23:45
Martina211 píše:
No na webu ho nemají, já se koukala do toho jejich katalogu. My jednáme s Hoškem a ten s náma právě byl na stavbě ve Slaném. Chtěli jsme vidět, jak to vypadá v průběhu stavby, tak nám tohle umožnil. A opravdu to byl Faunus. Třeba to Korelus neví :-)
No ale na webu mají stavbu naší Heleny. :-)
Zkusím vyšťourat mapu.
ŠŤourej, šťourej, katalog nemám a do Slanýho jezdím služebně. A žádnou Helenu na Kladně taky nevidím? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.1.12 21:29

ahoj, tak jsme dnes opět trochu pokročili :dance: po návštěvě stavebního úřadu jsme zjistili že to není tak černé jak to vypadalo. Partner se vznášel jako obláček a paní Zíkovou moc chválil :) Tak nakonec nás ani nebudou trápit památkáři, hasiči ap. jak jsem si myslela, ale nějaké vyjádření už máme od předchozího majítele, což prý bude stačit, zítra nám připojí elektriku :dance: :dance: :dance: a cca měsíc a kousek bude trvat voda :palec: a snad do 14 dnů podáme žádost o stavební ohlášku. Ani nevíte jak mi to zlepšilo náladu. Jen se teď trochu děsím toho počasí, snad se to nezblázní a nezačne v dubnu sněžit a mrznout :roll: Jsou nějaké stavební novinky u Vás? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
4.1.12 21:46

my jsme dnes vymalovali u kluka strop v pokojíčku hvězdičkama a je to prostě úúúúžasnéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.1.12 22:00

to vypadá moc krásně :potlesk: , ale dle ceníku docela pálka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie