Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
my jsme svépomocí rekonstruovali celý byt a teda ne díky, bylo to strašný, chlapa mám moc šikovného, ale bylo to na palici, to tě obdivuju.
no já taky předpokládám, že si něco uděláme sami, ale všechno opravdu ne, nemáme na to hlavně čas.
Martina211 píše:
No ve Faunusu jsme se byli podívat myslím ve Slaným a ten nás tak nenadchl. Přepokládám, že jste jednali s Korellusem ne? No my od nich máme zatím UHS, rozpočet na dokončení z nich doluju složitější cestou. Asi si to necháme udělat lokálními firmami. Ale to ještě uvidíme.
Tak to nebyl Faunus - ty jsou jen dva - v Buši a náš v Roztokách. My i UHS dělali s lokálníma firmama, takže dodělávky taky. Mám šikovnýho elektrikáře co bude dělat i rozvody a stavěl teď komín. Topení (máme podlahovku) roztaháme sami, omítky asi taky a pak jen nechám zalejt podlahy. Fasádu asi taky budem dělat aspoň částečně svépomocí.
mooch píše:Martina211 píše:Tak to nebyl Faunus - ty jsou jen dva - v Buši a náš v Roztokách. My i UHS dělali s lokálníma firmama, takže dodělávky taky. Mám šikovnýho elektrikáře co bude dělat i rozvody a stavěl teď komín. Topení (máme podlahovku) roztaháme sami, omítky asi taky a pak jen nechám zalejt podlahy. Fasádu asi taky budem dělat aspoň částečně svépomocí.
No ve Faunusu jsme se byli podívat myslím ve Slaným a ten nás tak nenadchl. Přepokládám, že jste jednali s Korellusem ne? No my od nich máme zatím UHS, rozpočet na dokončení z nich doluju složitější cestou. Asi si to necháme udělat lokálními firmami. Ale to ještě uvidíme.
No tak to tedy byl, si mě teď zmátla a koukala jsem na webovky a opravdu byl. Asi už nejste jen 2 no.Ale to je jedno.
Martina211 píše:
No tak to tedy byl, si mě teď zmátla a koukala jsem na webovky a opravdu byl. Asi už nejste jen 2 no.Ale to je jedno.
fakt jo? tak to mi Korellus zatlouk
se na něj jdu podívat
kde to tam je? Já našla jen Buš.
My potřebovali velkou garáž a dispozici jsem si upravila dle svého.
rybkabezvody píše:
my jsme svépomocí rekonstruovali celý byt a teda ne díky, bylo to strašný, chlapa mám moc šikovného, ale bylo to na palici, to tě obdivuju.
Šikovný chlap se hodí
![]()
Můj byl taky šikovný, proto jsme se do toho pustili, svépomocí… ovšem kamarád je ještě šikovnější, bez něho bych byla … ![]()
Nám má akorát kamarádův kamarád nainstalovat mezi svátky kompletně topení s vodou, tak se těším, že bude zase kus hotový ![]()
Cincul, takže vy to vidíte, že tak za půl roku nastěhování?
A budete tam mít vše hotové? Tedy jako kuchyńskou linku, koupelnu a tak? ![]()
mooch píše:
kde to tam je? Já našla jen Buš.
My potřebovali velkou garáž a dispozici jsem si upravila dle svého.
No na webu ho nemají, já se koukala do toho jejich katalogu. My jednáme s Hoškem a ten s náma právě byl na stavbě ve Slaném. Chtěli jsme vidět, jak to vypadá v průběhu stavby, tak nám tohle umožnil. A opravdu to byl Faunus. Třeba to Korelus neví ![]()
No ale na webu mají stavbu naší Heleny. ![]()
Zkusím vyšťourat mapu.
Ryntyntyna píše:
Cincul, takže vy to vidíte, že tak za půl roku nastěhování?A budete tam mít vše hotové? Tedy jako kuchyńskou linku, koupelnu a tak?
pokud je to na mně
tak my už dávno (cca od února) bydlíme. Hotové to nebude snad nikdy
V koupelně chybí sprchový kout, v technické místnosti umyvadlo a druhé WC, v jednom pokoji ještě není podlahová krytina. Jinak je to už OK, dneska jsem všude (teda tam kde ještě nebyly) pověsila záclony a už to dávno vypada jako domov a každým dnem, týdnem a měsícem je to ještě lepší
cincula píše:Ryntyntyna píše:pokud je to na mně
Cincul, takže vy to vidíte, že tak za půl roku nastěhování?A budete tam mít vše hotové? Tedy jako kuchyńskou linku, koupelnu a tak?
tak my už dávno (cca od února) bydlíme. Hotové to nebude snad nikdy
V koupelně chybí sprchový kout, v technické místnosti umyvadlo a druhé WC, v jednom pokoji ještě není podlahová krytina. Jinak je to už OK, dneska jsem všude (teda tam kde ještě nebyly) pověsila záclony a už to dávno vypada jako domov a každým dnem, týdnem a měsícem je to ještě lepší
Ahaaaa
Já myslela, že se teprv budete stěhovat, tak to se máte, že už bydlíte! ![]()
Já asi nebudu mít záclony vůbec, nějak jsem si u našich na ně odvykla
A
Martina211 píše:ŠŤourej, šťourej, katalog nemám a do Slanýho jezdím služebně. A žádnou Helenu na Kladně taky nevidím?
No na webu ho nemají, já se koukala do toho jejich katalogu. My jednáme s Hoškem a ten s náma právě byl na stavbě ve Slaném. Chtěli jsme vidět, jak to vypadá v průběhu stavby, tak nám tohle umožnil. A opravdu to byl Faunus. Třeba to Korelus neví
No ale na webu mají stavbu naší Heleny.
Zkusím vyšťourat mapu.
ahoj, tak jsme dnes opět trochu pokročili
po návštěvě stavebního úřadu jsme zjistili že to není tak černé jak to vypadalo. Partner se vznášel jako obláček a paní Zíkovou moc chválil
Tak nakonec nás ani nebudou trápit památkáři, hasiči ap. jak jsem si myslela, ale nějaké vyjádření už máme od předchozího majítele, což prý bude stačit, zítra nám připojí elektriku
a cca měsíc a kousek bude trvat voda
a snad do 14 dnů podáme žádost o stavební ohlášku. Ani nevíte jak mi to zlepšilo náladu. Jen se teď trochu děsím toho počasí, snad se to nezblázní a nezačne v dubnu sněžit a mrznout
Jsou nějaké stavební novinky u Vás? ![]()
my jsme dnes vymalovali u kluka strop v pokojíčku hvězdičkama a je to prostě úúúúžasnéééé