Stavíme dům

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
6.2.10 19:39

my jsme naprotitomu o ničem jiném než bungalovu (i na doporučení známých bydlících bez vyjímky v patrových domech) neuvažovali. Za hlavní vyhodu považujeme absenci schodů a tím pádem bezbariérovost, což se na stáří hodí. Půda nám určitě nijak neubyla, spíše naopak v bungalowu je toho prostoru v „podkroví“ nepoměrně více (porovnávám s domy kde je podkroví již dokončeno a obýváno). Zastavěná plocha a tím pádem i plocha střechy je větší a to stavbu samozřejmě prodraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JirkaN
8.2.10 22:52

Já vždy chtěl jen bungalov anavíc se nám hodí na parcelu, je rovná. Je ale pravda, že je to dražší - větší deska a střecha. Zase ale nejsou schody. Ta firma mi udělala místo vazníků klasický krov a tak mám obrovskou půdu, kterou budeme využívat jako úložný prostor. Navíc jsem za pochozí strop a klasická krov připlatil jen 80.tis.!!!!!

• Citovat
  • Upravit
15319
9.2.10 16:14
JirkaN píše:
Já vždy chtěl jen bungalov anavíc se nám hodí na parcelu, je rovná. Je ale pravda, že je to dražší - větší deska a střecha. Zase ale nejsou schody. Ta firma mi udělala místo vazníků klasický krov a tak mám obrovskou půdu, kterou budeme využívat jako úložný prostor. Navíc jsem za pochozí strop a klasická krov připlatil jen 80.tis.!!!!!

Dřevostavba a bungalov (a ještě s prostornou půdou)? To je sen. :-D A vešla se vám tam technická místnost, prádelna apod.?
Mimochodem, chtěla jsem se zeptat ohledně dřevostaveb ještě na sklep, staví se vůbec? Taky to tak moc prodraží stavbu? Nebo stačí ta půda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JirkaN
9.2.10 16:43

Jasně je tam technická místnost, ale prádelna ne. Máme pračku v oddělenné koupelně. Jestli stavět sklep? To záleží na každém (a taky na parcele) a nemá to souvislost se stavebním materiálem. Pokud je parcela rovná je to uplně zbytečné a pokud je ve svahu je to naopak skoro nezbytné :lol: !!!

• Citovat
  • Upravit
15319
10.2.10 08:57

Tak a teď jsem se ukázala jako naprostý amatér - neinformovaný amatér. :lol: :lol: :lol: Děkuji za info :kytka: , už nebudu klást další dotazy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JirkaN
10.2.10 09:00

Proč?? Je to v pohodě… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15319
10.2.10 10:01

Dobře, díky, tak když mě ještě něco napadne, napíšu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.2.10 10:29

Pokud je parcela ve svahu, tak je hlavně skoro blbost si ten sklep neudělat - postavit 3 metrovou zeď a pak to vylít betonem… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.2.10 11:22

Eviah, nestresuj se, někdo prostě má prostorovou představivost - a někdo nemá. Já třeba neumím vzájemně kombinovat barvy, ale prostorová představivost mně funguje. No tak se lidi holt vzájemně doplňujou, co je na tom… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.2.10 22:39

No aspoň že umím číst v mapách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.3.10 13:28

TAk už máme kupený projekt od euroline

http://www.euroline.cz/…lov-873.html

takže už jenom zařídit stavební povolení a deme kopat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JirkaN
28.3.10 11:12

Gratuluji :lol: Vypadá to pěkně.....

• Citovat
  • Upravit
50725
28.3.10 11:54

Super, fakt vypadá projekt dobře… My už taky máme koncept projektu, ale budem ještě ladit maličkosti. Jinak to vymyslel bezvadně a jsme nadšení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.3.10 21:27
Angua píše:
Super, fakt vypadá projekt dobře… My už taky máme koncept projektu, ale budem ještě ladit maličkosti. Jinak to vymyslel bezvadně a jsme nadšení :palec:

Tak to je fayn.. Náš domek se mi líbi i kdyř pár uprav tam budem muset dodělat..ale jinak jsem spokojená :) Už se těším jak začnem kopat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JirkaN
29.3.10 07:00

Budete stavět sami nebo s firmou?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat