Štěňata u mladé fenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.15 16:45

@Bejbyy Vám se nestalo. Mě jo také jsem nepočítala s tím že budu mít dveře s dírou a toto řešit. A můžu se zeptat kupujete a konzumujete maso?

• Citovat
  • Upravit
10248
3.8.15 16:46
@Anonymní píše:
@Bejbyy Vám se nestalo. Mě jo také jsem nepočítala s tím že budu mít dveře s dírou a toto řešit. A můžu se zeptat kupujete a konzumujete maso?

Ano kupuju a konzumuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 16:49

@Berousik papíry jsem viděla právě. A i pár chovatelů co sice produkují, jinak se ani nazvat nedá, zvířata s PP ale hodně se dá dnes zařídit. Díky za názory

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.15 16:55

@Bejbyy a nevadí vám že prasnice mají selata na 7-8mesici a mají jich tak 10 průměrně??? Divoká zvířata se taky neptají lidí kdy můžou mít potomky. A podívejte se někdy na pejsky jak jim člověk šlechtěním ubližuje a dělá z nich paskvily, to je v pořádku? Podle vás asi ano, hlavně že mají PP

• Citovat
  • Upravit
26716
3.8.15 16:55
@Anonymní píše:
@Berousik papíry jsem viděla právě. A i pár chovatelů co sice produkují, jinak se ani nazvat nedá, zvířata s PP ale hodně se dá dnes zařídit. Díky za názory

Nastesti mame kazdy volbu si chovatele vybrat ze ;) a ne se pak divit, co nam z „papiroveho“ psa vyrostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
3.8.15 16:56
@Anonymní píše:
@Bejbyy a nevadí vám že prasnice mají selata na 7-8mesici a mají jich tak 10 průměrně??? Divoká zvířata se taky neptají lidí kdy můžou mít potomky. A podívejte se někdy na pejsky jak jim člověk šlechtěním ubližuje a dělá z nich paskvily, to je v pořádku? Podle vás asi ano, hlavně že mají PP

vůbec jste mě nepochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 16:59

@Berousik ano máme. Jen jsem chtěla říct že ani PP nemusí být zárukou kvalitního pejska. A bohužel nezaručí zdraví jedince ano dá se snížit riziko genetických chorob, ale ne úplně eliminovat.

• Citovat
  • Upravit
1724
3.8.15 17:01
@konice20 píše:
@Nikolllet také mám psa a fenku. A nezvládla jsem uhlídat. Právě jsem také přemýšlela nechat porodit nebo císaře a rovnou vykastrovat.

Ale určitě počítejte u cs s pěknou pálkou, nás to vyšlo na 8 000,– jen cs. Plus očkování, granule, um, ježdění po veterině. A to jsme z menšího města, tudíž to nebylo ještě tak drahé jak např v Praze. No potrat vyjde levněj. Jo a ještě vlastnep kastrace v těch 8 000,– byla zahrnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
3.8.15 17:07

Proto ne každý má fenu i psa doma. Chovatelka od které máme fenku mě sama říkala že má jen feny už 30 let že by se psem to bylo složité je uhlídat a raději si vždy vybere nějakého pěkného psa a s fenou za nim zajedou. Fenka je sama ještě štěně tak bych jí štěnata nenechala, to jsou fajn vyhlídky x let řešit možné nechtěné nakrytí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
3.8.15 17:09

@Berousik :palec: asi tak, já taky hledala nějakou dobu a ted manžel všude jak jsme pěkně vybrali :mrgreen: :mrgreen:, jo manžel max řekl at se jedu na štěnata podívat a zaplatit zálohu, že on tomu stejně nerozumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 17:11

@Markéta80 pejskovi necháme udělat chemickou kastraci jestli se rozhodneme jen pro potrat. U nás byl dříve pejsek a pak jsme chtěli i parťáka.

• Citovat
  • Upravit
59403
3.8.15 17:16
@Anonymní píše:
@Markéta80 pejskovi necháme udělat chemickou kastraci jestli se rozhodneme jen pro potrat. U nás byl dříve pejsek a pak jsme chtěli i parťáka.

já myslela že jsou oba na uchovnění :think:. Třeba se to nepovedlo, to se asi nikam nezapisuje ne do průkazu? nevim jak je to pak s bonitací :roll:, prokouat dveře to teda muselo být žhavé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.8.15 17:22

@Markéta80 jj podvodnici jsou vsude, ale prumerne inteligentni clovek si dokaze diky dostupnym informacim vybrat toho spravneho. Je toho plnej net :roll:
Pak jsou psu plny utulky, je to proste spatne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
3.8.15 17:29

@Berousik on je problém v tom že lidi chtějí jakoby čistokrevné ale levně což nikdy dohromady nejde. bud chci levně tak jdu do útulku nebo chci čistokrevné a pak vyberu chovatele který tim žije což se mě povedlo, sice dražší než jsme původně počítali ale zase co je pár tisíc :lol: a vlastně já se pevně rozhodla až na místě, viděla jsme štěnata, mámu ještě jejich starší sestru, v jakém prostředí žijí a chovatelka na vše odpověděla, no byla jsme tam skoro 4h a na honem jsme pak sepisovaly smlouvu :mrgreen: :mrgreen: jinak bych tam byla asi do večera :lol:, do ted chovatelka volá, ted naposled v 6m kvůli váze že do roka si o štěnatech vede záznamy a kdykoliv jí mam volat klidně o půlnoci :lol:. Ale dobrého chovatele věřim že poznam ne že mě štěně dají mezi dveřma a už na pohled je štěně nemocné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 17:33

@Markéta80 oba jsou na uchovnění. chemická kastrace je dočasná. Žhavé určitě nejlepší by bylo kdyby březí nebyla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný