Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Najdu jinou Veterinářku hned v pondělí a snad pomůže děkuji holky za rady a zkušenosti ![]()
@katern píše:
Odčervení
Nema toho odcerveni nejak moc? My koupili pastu Caniverm a odcervujeme sami. Zatim tedy 2 krat la to staci.
@katern Tak když mu dáváš maso s rýží, tak se ti na granule vykašle, žrát je nebude
. Stejně tak, když budeš dávat cokoliv jiného kromě granulí, ty oni berou až jako poslední možnost a musí být úplně vyhladovělý, jinak bude čekat na masíčko…
@Monchichik píše:
@katern Tak když mu dáváš maso s rýží, tak se ti na granule vykašle, žrát je nebude. Stejně tak, když budeš dávat cokoliv jiného kromě granulí, ty oni berou až jako poslední možnost a musí být úplně vyhladovělý, jinak bude čekat na masíčko…
Vidis nase zere a vzdy zrala i granule i ostatni. Granule ma rada stejne jako ostatni.
Davame kvalitni Platinum.
Chodíme i ven
ale máme i píseček jelikož byl zvyklí na plenu od chovatele, ale to doma pak jen tahal a trhal tak jsme zkusili tohle.
@katern Tak náš byl taky zvyklý na plenu, ale tu jsme odbourali a chodí jen ven…myslím, že v tom pak mají akorát zmatek, jestli teda dělat bobky doma nebo venku…
@jannina1 Fakt? Ten náš nechtěl granule ani náhodou. Já jsem mu taky vařila kuřecí atd, ale bohužel, nesmí, tak má jen granule…no už si zvykl
ale dokud jsme to střídali, tak raději nežral a čekal a čekal a čekal…
@Markéta80 píše:
@Hanka1 to co je ve zverimexu se taky za kvalitu brát nedá, bohužel. Se starší jsme si užili kvůli průjmu, i na kapačkách byla a to už na tom byla hodně špatně
. Vůbec nic se nezjistilo, nejspíš jí vadí kuřecí takže ani tuk. Ještě větší hnus je drůbeží tuk. Takže rada byla zkoušet co jí sedne. Co se nakonec povedlo a u tak rok je klid ale výběr krmiva dost omezený. I když v těch hodně kvalitních nic kuřecího není. Kachna je ok
no ja nevim, ja to objednavam vždy přes net, ale když se jim jednou zpozdila dodavka a hrozilo, ze granule nedojdou, tak mi v Petcetru poradili, ze asi nejkvalitnejsi tam mají WellnessCore a pak ještě nejake italske granule, svetly obal se zlatavym napisem, ale uplne mi vypadla znacka a ze WellnessCore je nejpodobnejsi Orijenu…
Nasemu borderakovi Orijen chutna, ale barf zdlabne s takovou chuti, ze se to s granulema neda srovnat…a syrove kosti hlodat uplne miluje, takova morkova kost nebo poradny kus hovezi kosti a nevim o nem tri hodiny, zaleze s ni pod tuje a jen jsou slyset zvuky… ![]()
@Monchichik píše:
@jannina1 Fakt? Ten náš nechtěl granule ani náhodou. Já jsem mu taky vařila kuřecí atd, ale bohužel, nesmí, tak má jen granule…no už si zvyklale dokud jsme to střídali, tak raději nežral a čekal a čekal a čekal…
My to stridame, vyzkousela jsem ruzny znacky granuli-nechutna ji ani Orijen, Brit care.
Nejlepsi ji jede to Platinum, jsou to mekky granule, tak to si da rict.
Nedavno jsem tu resila curani na podlozku, to byla naucena jako mala, nyni tam chodi sporadicky, vetsinou uz ceka na ven. Takze to chtelo svuj cas. Zpetne to ale vidim pozitivne, byli jsme usetreni louzicek v byte.
@jannina1 No ten náš byl taky naučený a podložku, ale chodil i ven…jednoho dne si ráno vzpomněl, že konec pleny, už se tam nevyčůral a od té doby jenom ven…granule může jen jedny, to je pak bez problémů, tak má smůlu, nic jiného nesmí, jinak zvrací a má krvavý průjem, to mi za to nestojí…
Děkuji všem
máme zatím píseček jelikož je u nás problém chodit večer ven jelikož mám prcka a nemže být samo doma. Přes den lítáme v parku, ale určitě to do budoucna odbouráme až bude starší a bude stačit k večeru ven a vydrží do rána.
@jannina1
už jsi vyzkoušela ty hovězí? Chci je objednat. Mladší strašně se žrádlem blbne a iberico relativně žere tak chci zkusit hovězí
Iberico skoro sežráno tak stejně musím vzít něco jiného ![]()
@Markéta80 píše:
@jannina1![]()
už jsi vyzkoušela ty hovězí? Chci je objednat. Mladší strašně se žrádlem blbne a iberico relativně žere tak chci zkusit hovězí
Iberico skoro sežráno tak stejně musím vzít něco jiného
Zatim ne, mame vyzkouseno pouze ty steneci kureci.
Myslis tu novinku?