Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dobrý den. Včera jsme si dovezli domu 9ti týdenní štěně. Štěně bylo u cikánské rodiny, je strašně moc hubené cítím jen kostí. Prej je 2× odčervené, ale vůbec jim to nevěřím. Takhle nevypadá odčervené štěně. Není očkované i když očkování dávno mělo mít. Dneska ráno jsem mu dala čtvrtku prášku na odčervení nemá ani 2 kg. Je to německy ovčák. Teď vůbec nejí. Včera jedl normálně. Teď jen pije. Pohybuje se normálně, má průjem a teď pořád spí. Máme doma 4 létě dítě a s dětmi má Dobrý vztah. A chci se zeptat co bych mohla udělat aby se cítili líp jestli zajít k veterináři nebo počkat. Pošlu vám sem i foto pejska. Prosím fakt moc o radu. Teď jsou velikonoce takže veterinář nebude k dispozici.
Veterina, jinak bude za duhovým mostem. Štěněti patří na odčervení pasta, ne prášek, myslím, že je rozhozený z toho, ale je to miminko. Prosím za něj, jeďte hned.
Tak i kousek od nás ordinuje nonstop veterinářka. Na zavolání. A to je vesnice
![]()
Tohle je hrozny a nikdy takovy lidi nepochopim. Kdyz si poridim zvire, tak s tim, ze jsem schopna a ochotna poskytnout mu veskerou peci, kterou zrovna potrebuje. Jako cekat do utery, protoze nejsem ochotna stravit dve hodiny v aute nebo priplatit za veterinarni pohotovost ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den. Včera jsme si dovezli domu 9ti týdenní štěně. Štěně bylo u cikánské rodiny, je strašně moc hubené cítím jen kostí. Prej je 2× odčervené, ale vůbec jim to nevěřím. Takhle nevypadá odčervené štěně. Není očkované i když očkování dávno mělo mít. Dneska ráno jsem mu dala čtvrtku prášku na odčervení nemá ani 2 kg. Je to německy ovčák. Teď vůbec nejí. Včera jedl normálně. Teď jen pije. Pohybuje se normálně, má průjem a teď pořád spí. Máme doma 4 létě dítě a s dětmi má Dobrý vztah. A chci se zeptat co bych mohla udělat aby se cítili líp jestli zajít k veterináři nebo počkat. Pošlu vám sem i foto pejska. Prosím fakt moc o radu. Teď jsou velikonoce takže veterinář nebude k dispozici.
Proč si bereš zvíře z množky? Akorát je ponoukáš k dalšímu množení. Zaplatila jsi jim? Jela bych ho nechat zkontrolovat a připravila se na velké výdaje do budoucna. Opravdu nechápu tohle chování.
@Anonymní píše:
@mackA159 teď začal jist. Snědl celou misku. U nás v okolí žádný veterinář není k dispozici o svátcích
Kde to bydlíte? To je hloupost nebo spíš výmluva? Jasně budete možná muset 30- 50km dojet.
@Eemii píše:
Tohle je hrozny a nikdy takovy lidi nepochopim. Kdyz si poridim zvire, tak s tim, ze jsem schopna a ochotna poskytnout mu veskerou peci, kterou zrovna potrebuje. Jako cekat do utery, protoze nejsem ochotna stravit dve hodiny v aute nebo priplatit za veterinarni pohotovost
Paní si pořídila nejspis psa z množiny. Evidentně celá nadšená jak byl levný. Mám blbé tušení, že až zjistí co je bude stát veterina penez chudák skončí v utulku
Je mi z tohoto na nic. Ale teď to musím napsat jsem 16ti léta holka, já chtěla na veterinu hned, ale moji rodiče mají jiný názor. Prej řeším kraviny, že je to normální u štěněte který přišlo do nové domácnosti. Řekla jsem jim, že těm lidem nevěřím, že ho 2× odčervili. Nevěděla jsem, že to je cikánská rodina. Levný určitě nebyl. To mi dalo praci je přemluvit aspoň na kvalitní stravu a nekupovat ty hnusy z kaufu. Já chtěla na veterinu hned. Jedna je tady v okolí otevřená. Říkal jsem jim to prej si tam mám zajít sama když mám takový starosti, já bych tam zasla, ale je to 1,5 hodiny cesty. Myslela jsem, že mu tím práškem aspoň trochu pomůžu. Stydím se za svoje rodiče. Já mám zvířata ráda a mrzí mě to.
napsala jsem tuto diskuzi, abych měla nějaký informace co dělat. A mrzí mě to všechno. Nechci mu ublížit, ale pomoct a moc mi to nejde. ![]()
@Anonymní píše:
Je mi z tohoto na nic. Ale teď to musím napsat jsem 16ti léta holka, já chtěla na veterinu hned, ale moji rodiče mají jiný názor. Prej řeším kraviny, že je to normální u štěněte který přišlo do nové domácnosti. Řekla jsem jim, že těm lidem nevěřím, že ho 2× odčervili. Nevěděla jsem, že to je cikánská rodina. Levný určitě nebyl. To mi dalo praci je přemluvit aspoň na kvalitní stravu a nekupovat ty hnusy z kaufu. Já chtěla na veterinu hned. Jedna je tady v okolí otevřená. Říkal jsem jim to prej si tam mám zajít sama když mám takový starosti, já bych tam zasla, ale je to 1,5 hodiny cesty. Myslela jsem, že mu tím práškem aspoň trochu pomůžu. Stydím se za svoje rodiče. Já mám zvířata ráda a mrzí mě to.napsala jsem tuto diskuzi, abych měla nějaký informace co dělat. A mrzí mě to všechno. Nechci mu ublížit, ale pomoct a moc mi to nejde.
Nechala bych zodpovědnost na rodičích. A dala jim přečíst diskuzi.
@Anonymní píše:
Je mi z tohoto na nic. Ale teď to musím napsat jsem 16ti léta holka, já chtěla na veterinu hned, ale moji rodiče mají jiný názor. Prej řeším kraviny, že je to normální u štěněte který přišlo do nové domácnosti. Řekla jsem jim, že těm lidem nevěřím, že ho 2× odčervili. Nevěděla jsem, že to je cikánská rodina. Levný určitě nebyl. To mi dalo praci je přemluvit aspoň na kvalitní stravu a nekupovat ty hnusy z kaufu. Já chtěla na veterinu hned. Jedna je tady v okolí otevřená. Říkal jsem jim to prej si tam mám zajít sama když mám takový starosti, já bych tam zasla, ale je to 1,5 hodiny cesty. Myslela jsem, že mu tím práškem aspoň trochu pomůžu. Stydím se za svoje rodiče. Já mám zvířata ráda a mrzí mě to.napsala jsem tuto diskuzi, abych měla nějaký informace co dělat. A mrzí mě to všechno. Nechci mu ublížit, ale pomoct a moc mi to nejde.
Jestli je to pravda tak to je masakr. Koho ten nápad pořídit psa vůbec byl? Jestli rodičů tak to je hnus, když se o něho nechtějí teď ani postarat. Jestli tvůj tak ve svém věku už si měla s touto variantou počítat, když sama ještě nemáš příjem. Pes je nejen velká radost, ale i dost drahá starost.
No apeluj na rodiče dál. Nebo to ten drobek taky nemusí dát.
Upřímně je mi z toho zle.
@Anonymní píše:
@Russet právě že nemůžu oni ho vezmou až v úterý.
No, u těch předchozích majitelů taky nežralo K9. Ať pije a kontroluj ho. Takové rodiče bych fakt nechtěla. Je div, že ses dožila 16 let ![]()
@Russet píše:
No, u těch předchozích majitelů taky nežralo K9. Ať pije a kontroluj ho. Takové rodiče bych fakt nechtěla. Je div, že ses dožila 16 let
Seš normální? tohle psát 16ti lety holce? ![]()
@Anonymní píše:
@Russet právě že nemůžu oni ho vezmou až v úterý.
Klid, třeba to bude dobrý
za svý rodiče nemůžeš.
@holka_z_hor píše:
Seš normální? tohle psát 16ti lety holce?
Jestli se o psa starají jako o ní… Nechápu dotáhnout domů psa v takovém stavu. Co je to za lidi???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat