Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
8.9.10 13:29

Taky držím Zoičo pěsti. Určitě injekce zvládneš. Klid na to je nejdůležitější. Zavřela jsem se v pokoji a pak se šla pochlubit příteli, že už mám první zasebou. On je na tohle srab a nechtěl to nikdy vidět :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.9.10 15:06

Zoiča: moc držím pěsti, z těch injekcí mám taky strach…ale říkám si, že tolik holek to zvládlo, tak mi taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
8.9.10 15:09

Holky nebojte, injekce dáte!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
8.9.10 15:55

Jasně nejsme ani první ani poslední. nejhorší bude ta první, pak to bude brnkačka. Pak se budeme zase strachovat jestli folíky rostou, pak kolik, pak......podle průběhu, prostě pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.9.10 18:41

Ahojky

holky, když vás tu tak čtu, tak už se začínám těšit, jak budu stimulovat, jen si musím ještě tři týdny počkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
8.9.10 19:02

Jen se Markisku těš. Je to příjemné čekání a těšení, že se již něco děje. Zato teď je to šííílený čekání… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.9.10 20:11

Sluníčko
pořád se na něco čeká, co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.9.10 11:08

Sluníčko tak uvažuji, jestli není na škodu po ET někam na týden vypadnout, aby to nebylo tk na palici?? Co myslíš? Je to možné nebo se musíš nějak šetřit, či omezovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
9.9.10 11:28

Zoiča: to není vůbec špatný nápad…nevíš, jak je to s vycházkami během nemocenské? napíše doktor vycházky od 00.00 do 00.00? Ségra to tak měla když byla s rizikovým těhotenstvím doma, tak by mě zajímalo, zda to takto píšou i při IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
9.9.10 11:31

Co znamená zkratka ET? :-) jsem to ale neznalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
9.9.10 11:38

Moni - embryotransfer - umístění embrya zpátky do dělohy. Dělá se to při vědomí, je to jako normální gyn.vyšetření. Úzkým katétrem zavedou roztok s embryi přes děložní čípek do dělohy. Je to nebolestivé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
9.9.10 11:52

Vypadnout po ET asi není špatný. Hlavní je se nějak zabavit. Šetřit se člověk má 3 dny, ale nemusí jen ležet. Hlavní je nic těžkého nezvedat, necvičit, prostě se fyzicky nenamáhat a být v pohodě (ale to je nejtěžší při tom čekání). Někde doporučují ještě týden sex. abstinence (ale při tom nafouklým břiše a zvětšených vaječníkách mě to tedy ani první 4 dny nenapadlo).
Nechci strašit, ale ET nemusí být vždy úplně příjemný. Záleží na zaklonění dělohy. Ale dá se to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
9.9.10 12:19

Holky a nevíte tedy jak je to s těmi vycházkami při nemocenské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.9.10 12:22

Monijak to je s nemocenskou a vycházkami nevím, ještě nejsem tak daleko :wink:
Ali moje gynekoložka mi taky říkala něco o zakloněné děloze, už jak jsme se s manželem snažili o mimi, tak radila abych si při milování dávala polštářek pod zadek. Co to bude obnášet při ET teda nevím, asi budu ležet déle jak ostatní, no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.9.10 12:23

VečKo :mavam: Jak se cítíš?Ještě si netestla?Nebo vydržíš až do 23.9.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.