Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ránko holky,
je tu nějak mrtvo přes víkend. Kde jste všechny???
A hlavně Zoi, kde se nám touláš??? Jak jsi dopadla??? Doufám, že je vše v pořádku a užíváš si pozitivních výsledků!!! Moc na tebe myslím a držím pěsti.
Jani, pokud si to pamatuji s těmi výsledky, ráno jdeš na Ko+UZ, vemou ti krev a někdy po obědě si zavoláš do labiny, jenže ti vůbec neřeknou hodnotu HCG, jen POZITIVNÍ/NEGATIVNÍ.. Což je průser, protože když si vzpomeneš, jak blbě to všechno u mně probíhalo, krvácela jsem, testy //, dutinka na UZ a to bylo všechno, tak já si to vyřešila sama, zašla do nemocnice, no a známá v labině mi přesně řekla hodnotu, bohužel neodpovídající, takže bylo jasno, že to nebude OK!!! ![]()
Holky, mám teď nějaké nervy s manžou..
dokonce se už někdy pohádáme kvůli toho našeho snažení, že on vlastně ani děti moc nemusí mít, že se bez nich obejde.. tak to mně totál dostane a nejraději bych ho poslala někam.. Vidím to tak na poslední pokus a vykašlu se už asi na všechno.. Nějak na to přestávám mít nervy, hlavně s ním!!! Vím, že on to tak vždycky vystřelí při nějaké té hádce.. pak se bavíme normálně, ale strašně mi to ublíží!!! Já si prostě život bez dítěte neumím představit!!! Ach joo… někdy by bylo třeba ty chlapy někam vystřelit a mít aspoň na chvíli pokoj…
Omlouvám se,.. trošku jsem se vám tu vybrečela..
Ale potřebovala jsem to tu aspoň napsat..
Všem krásnou neděli a hlavně pohodu a klídek…
Ahoj LENIKU
Úplně Tě chápu, já to mám sice trochu jiné, ale taky jsem někdy z toho na nervy. Každá ženská chce mít dítě, to je jasné… U nás je to tak, že manžel už dítě má… z prvního manželství… Když jsem ho poznala už byl rozvedený a malá měla 4 roky. Neviděla jsem to jako problém, říkala jsem si, že budeme mít taky přece svou rodiu a ejhle, ono to nejde. Tak mně někdy chytne taková depka, jestli to nikdy nevyjde, že se asi nesmířím s tím, že on dítě má a já ne… Je to asi hnusné, ale je to tak.
Leni drž se, bude líp, doufám teda
A jinak jaký máš víkend?
Ahoj Leni, taky si říkám, že je tu ted nějak mrtvo…S tím manželem je mi to líto, takové věci by ti říkat neměl - potřebuješ ted hlavně jeho psychickou podporu, tak snad se vzpamatuje…Já stále čekám na MS, měřím si teplotu a i dnes jsem ji měla vysokou…no tak uvidíme, pokud to ani ve středu nedostanu, tak si ve čtvrtek udělám test…no, ale jak to znám - tak to dostanu pěkně zítra v práci ![]()
Přeji hezkou neděli - jdu ted vařit - zavařovat dýni, a k obědu máme dýnovou polévku, brambory a okouna (přítel je rybář ![]()
monika999 píše:
Ahoj Leni, taky si říkám, že je tu ted nějak mrtvo…S tím manželem je mi to líto, takové věci by ti říkat neměl - potřebuješ ted hlavně jeho psychickou podporu, tak snad se vzpamatuje…Já stále čekám na MS, měřím si teplotu a i dnes jsem ji měla vysokou…no tak uvidíme, pokud to ani ve středu nedostanu, tak si ve čtvrtek udělám test…no, ale jak to znám - tak to dostanu pěkně zítra v práci
Přeji hezkou neděli - jdu ted vařit - zavařovat dýni, a k obědu máme dýnovou polévku, brambory a okouna (přítel je rybář
Ahoj MONI, teda Ty se máš, rybičku bych si taky dala, mňam ![]()
No, já taky doufám, že se trochu vzpamatuje a někdy si to uvědomí, co říká..!!!
Ivči, je to trochu jiná situace,ale naprosto ti rozumím!!! Uvidíš, že se taky dočkáš, já taky stále věřím!!! ![]()
Ale Moni,.. že by??? No to by byla paráda, kdyby jsi byla ušetřena toho procesu koolem IVF a vyšlo to přirozeně!!! I to je možné, vypustíš to úplně, myslíš už jen na IVF, tělo se trochu zklidní a pak.. //!!! ![]()
Kéž by to tak bylo, držím pěsti!!!
Já teď koukám na netu na recept na koláčky, co teď pekli Kluci v akci, v pondělí.. tý jo, ale ta příprava je pěkně zdlouhavá.. už te´d se mi nechce!!!
Já už mám oběd ze včerejška, takže vyřešeno.. ![]()
Zatím papa..
Ahoj holky ![]()
Leni, mrzí mě, jak to doma máte. On je to nápor na psychiku i na vztah. Mně po neúspěšném IVF dr. řekl, že je to zkouška pro vztah, že ho to prověří. U nás se nic nezměnilo. Přítel děti moc chce, ale i tak nechápe, proč bych o tom měla pořád mluvit a rozebírat to. Holt chlap, no. Třeba ten tvůj říká, že děti nechce jen v obraně, aby ho neúspěch tak nebolel. Snaží se přesvědčit sám sebe a tím se vyrovnává s neúspěchem. Nebo to dělá i kvůli tobě, aby ses tak nenervovala. Mimi chceš pro sebe, ale i dát mimi jemu, tak tě třeba chce takhle „chránit“. Chlapi to mají prostě jinak…
Leni, tak to máš super - oběd ze včerejška. My jsme včera byli na oběd v globusu
, tak dnes musím vařit…no bylo by to super, kdyby se to povedlo přirozeně, ale mám z toho taky i strach, protože jsem ted brala 10dní Norethisteron a všude čtu, jak je to pro mimčo nebezpečné!!!
Dneska mám nafouklé břicho, jak bych to měla dostat, tak uvidíme..
Dnes jedeme k přítelovým rodičům a budeme (tedy přítel bude
) měnit na zimní pneu…
Holky, co ta Zoiča? Že by slavila mimi romantickým víkendem??? Snad se brzo ozve.. ![]()
Holky já taky vařit nemusím, mám ze včerejška a manža mi udělal snídani do postele ještě než odešel- míchaná vajíčka na cibulce ![]()
Moni taky doufám, že to má dobré a slaví, né naopak.
monika999 píše:
Holky Ostravačky, nevíte o nějakém bytu 3+1 na prodej?
Já bohužel ne, nesú z Ostravy, tak Moni nevím.
Hlásím, že já mám taky uvařeno a upečeno ze včera. Jen uvařím brambory. ![]()
Holky, tak to máte všechny super…naštěstí už mám všechno v hrncích a jen se to vaří…a pak na rychlo usmažím toho okounka… ![]()
Sluníčko28 píše:
Hlásím, že já mám taky uvařeno a upečeno ze včera. Jen uvařím brambory.
Sluníčko28 píše:
Hlásím, že já mám taky uvařeno a upečeno ze včera. Jen uvařím brambory.
SLUNI tak už vím, co máš, jsem si to blbka nepřečetla jinde
![]()
ivvča píše:Sluníčko28 píše:SLUNI tak už vím, co máš, jsem si to blbka nepřečetla jinde
Hlásím, že já mám taky uvařeno a upečeno ze včera. Jen uvařím brambory.![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.