Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, omlouvám se za pozdější zprávu,ale nějak nemám čas. Kontrola proběhla v pořádku, byl tam dr. Čepelák, který mi řekl, že na utz se nic ukázat nemůže, je brzy. tak mi vzali krev a výsledky až v pondělí po 10h. tak že nevím nic.Musím být napjatá až do pondělka.
zoiča píše:
Holky, omlouvám se za pozdější zprávu,ale nějak nemám čas. Kontrola proběhla v pořádku, byl tam dr. Čepelák, který mi řekl, že na utz se nic ukázat nemůže, je brzy. tak mi vzali krev a výsledky až v pondělí po 10h. tak že nevím nic.Musím být napjatá až do pondělka.
ZOIČI
, to je škoda, ale co se dá dělat, tak budem napjaté všechny až do pondělka, ale určitě to bude ![]()
Leni ti chlapi by fakt zasloužili.Mě ten můj taky rozčiluje,já si připadám,že jsem v jednom kole a to jsem na nemocenské a on jen chodí do práce.Sice ráno odejde a přijde až večer,vím že to je náročné,ale na mě je všechno to ostatní,starost o dceru,vozit do školy, ze školy do kroužků, domácnost, vaření, nákupy......však to znáte.A ho zajímá jen ten sex
Fakt jsou to sobci a někdy mě to pořádně naštve.
Zrovna odešla moje babi,byla tady na čájík,tak jsme ji nábídli pozdní oběd a ryhcle jsem upekla z listového těsta špenátové a šunko/syrové rolády.No a těď už odešla do svého bytečku a já budu užívát nedělní relax.Už nehodlám nic dělat.Doufám, že o nádobí se podělí manža s dcerou. Dávám nohy na stůl.
Jinak někdo se tu ptal na ceny za ICSI a AH.Já platila 8tis. za ICSI a 3tis. za AH.Je úplně jedno jestli máš 1 vajíčko,za 1-6 je to stejná cena a pak se za další připlácí.
Holky z Ovy a okolí,měli bychom spáchat seznamovací večírek a někde se brzy sejít a poklábosit,co???
Ahojky holky,
jdu vám jen říci, že ke mně ráno dorazila MS
no máme ještě dva pokud
![]()
Marki- to je mi líto .Marki a je to už ms , nenáš jen špinění ? Ale třeba i ms není konečná a může to vyjít .
Zoiči - ty by ses měla trošku šetřit a trošku víc doma ležet, víš že nemáš ještě vyhrané,ať manža trošku zaskákne za tebe . ![]()
Jani
díky za povzbuzní, ale je to MS a ráno jsem si zkusila test a negativní ![]()
Marki slova jsou na prd,zamrzí,ale přebolí.Šance tady ještě jsou.Jsme s tebou ![]()
Ahojky holky,
no, když jsem tu psala ten příspěvek ráno, manža odešel pryč, k známému něco pořešit.. ani neřekl ahoj a šel.. Ale naštěstí pak žehlil, když přišel.. donesl mi krásnou kytičku tulipánků a omluvil se.. tak mně to moc potěšilo a uklidnilo..
To už se dlouho nestalo, že by donesl kytičku sám od sebe..!!!
No, já ve středu začnu brát ten Norethisteron, tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne..
Holky, v pátek za mnou přišla kolegyně, že se jí prý o mně zdálo(je taková trošku zvláštní, tak to beru s rezervou..
), že jsem mně potkala s holčičkou.. a ještě že se tam pak objevil i chlapeček.. a že prý to není jen tak
, že když už se jí něco zdá, že to fakt výjde
, tak jsem se zasmála, jak vtip dne to nebylo špatné..
!!!
Zoiči, držím na zítřek pěsti, jen jsem zvědavá, co ti nahlásí, ale určo přesně hodnotu ne.. Nebo už možná i překvapí a řeknou!!!Škoda, ale myslím si, kdyby ti už udělal UZ, že dutinka by už šla vidět.. ![]()
Markisku, to mně teda moc mrzí!!! Jsi holka statečná, že to tak bereš, ale myslím, že jinak to ani nejde, je to prostě boj a nesmíme se vzdávat!!! Držím pěsti na další pokus, určo už úspěšný!!! ![]()
Moni, držím pěsti, ať se IVF nemusí konat a výjde to samo, přirozeně!!!
Zoiči, s tím srazem to je super nápad!!! Jsem pro, určitě si toho máme spostu co říct!!! ![]()
Tak pěkný večer a dobrou!!!
Ahoj holky,až teď nejak pročítám včerejší a dnešní diskuze.
Leníčku to je mi líto, že tě manža trošku dost vyšťávil,je to jak holky píšou ,fakt to není pro každého, je to záhul. Leni už jenom, že jde chlap do té kabinky a…, atd. je pro ně záhul, Leni a pak nezapomeŃ , že Tě manža už viděl tolikrát ok, cos všechno podstoupila , chlapi by to nedali. Proto si myslím, že i on už třeba na to nemá a řekne takovou tvrdou větu, že děti nechce , ale spíš je to obrana.Víš máme známé a ti se pokoušejí asi 4 roky ale ještě nikde v žádném centru nebyly , prostě ten její řekl nebudu si h…, v nějaké kabince. A fakt nešel.A dítě chce. No jsem ráda, že přišel manža s kytičkou , neboj určitě to spolu zvládnete a dotáhnete to do zdárného konce.
Ivuško-a jak to máte s přítelem , chodí jeho malá k vám ? neboj určitě výjde ten KET , určitě bude sliznice už vyšší.
Marki - jsi statečná , je to škoda, ale jak píše Zoiča přebolí to.
Zoiči - držím zítra palce ať je hcg co nejvyšší.
Jani jo malá k nám chodí, nemáme žádný problém. A už to není přítel, ale manžel
. A s jeho bývalou manželkou taky vycházíme v pohodě. Ona pak taky měla přítele, ale rozešli se, a my jsme s manželem 3 roky a jeho dceři je 7, takže holka už je rozumná a má v tom taky jasno ![]()
Ivi- to je super, že tak vycházíte, víš jak to někde chodí. Ivi a manža s bývalou otěhotněl hned? Ivi v kolik máš kontrolu ?
Sluníčko - ať ti ta ms už dojde.Ta si dává na čas ![]()
Moni- ty čekáš taky na ms ? a pak už začneš se stimulkou ? a nemůžeš být těhu, když ms ještě nemáš ? už se v tom nějak ztrácím. Promiń jestli jsem to nějak popletla.
No ono je to trochu divné, ale to se jaksi neví, ona totiž tvrdila, že bere antikoncepci a pak otěhotněla a pak řekla, že si ji jednou či dvakrát zapoměla vzít, takže asi tak. Takže manžel si doteď myslí, že na něj udělala boudu a vlatně neví, jestli to bylo bez problémů, nebo ne. Chodili spolu asi 2 roky a pak se teda museli brát.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.