Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré, brzké ránko, ![]()
Zoiči, utíkej dnes ke gyn.dr., nebo do nějaké te labiny a nech si udělat to HCG, tam ti sdělí přesnou hodnotu a máš to vyřešené! Takhle jsi zbytečně stresovaná a to bobkovi neprospívá!!! MOOOOOCCCC držím pěsti!!!
Peti, vítáme tě tady!!! Tady se určo všechno dovíš, co budeš chtít vědět, třeba já se chystám už na 3.IVF a vždycky, když něco vysvětluji holkám z práce, jen čumí a nechápou
, prý bude ze mně za chvíli takový gynekolog laik..
![]()
Tak zatím papa a úspěšný den všem!!!
Ahoj holky!!
tak Zoiči jak ses vyspala? jak ses rozhodla , budeš čekat do čtvrtka ?
Jinak hezké ráno holky !
Dobré ráno,
Leni, je to tak. V těhle diskusích si zatím připadám jako laik na lékařském kongresu
Už jen jak bravurně všechny používáte ty skratky a terminologii
Hlavně vaše podpisy pod čarou jsou jak opsané z lékařské dokumentace. Přítel mi včera nahlížel přes rameno a divil se jak tomu můžu proboha rozumět ![]()
Jsem ho ujistila, že se zatím taky neorientuju a popravdě, byla bych nejradši, kdybych se k hlubokému porozumění ani nedostala ![]()
Psala jsi,že to probíráte s kolegyněmi v práci… My bychom to rádi, co nejdéle utajili. Vůbec se nám to nechce probírat ani s přáteli ani s příbuznými. Vzhledem k tomu, že pracujeme v rodinné firmě, tak si sice můžeme jakžtakž bez problému brát volno, kdy chceme..ale asi se nebudu moct příliš často vymlouvat na zubaře…jak to máte vy ostatní?
pěkný den přeje Petra ![]()
dobré ráno,
Peti, zdravím nováčka a vítej. Já to kamarádkám řekla, v práci taky, ale tam je nás pár holek, a pracuju u švagra, takže i on ségra to vědí a taťka taky (mamku už bohužel nemám). Já s tím problém nemám, o tom mluvit.
My máme taky tragický spg, jinak já jsem v pořádku. Teda teď mi už chybí jeden vejcovod.
Ahoj Petro, vítám tě mezi námi. Já za sebe doporučuji Fertimed, na Gyncetrum jsem slyšela hodně negativ…
Peti, k tomu střídání doktorů - taky jsem si myslela, že mi to bude vadit…ale vůbec nevadí, chodíš tam tak často, že střídání doktorů ti úplně přestane vadit a gynekologické křeslo taky…stane se to pro tebe hodně známé prostředí a jsi tam „jako doma“… ![]()
Ahoj holky!
Zdravím Petulu jako nováčka.
Nevíte co ta Zoiča? jestli zkusila odběr u toho gyndaře?
Moni tak jak Synarel? v poho ? já jsem po něm vždycky chvíli kýchala.
To máte holky super, že se takto můžete utrhnout na kontroly, když děláte v rodinných firmách.U nás v práci to nikdo neví a je to těžké se uvolňovat na kontroly . Pořád si něco vymýšlím.No není tu nikdo komu by nešlo otěhotnět tak by se v tom asi rýpali a tak o tom raději nemluvím.
Ahoj zlatíčka
, jste tady ![]()
Zdravím Peťku, těší mne ![]()
Holky potřebuju poradit. Doktor mi dal hormony DIVINA
(neznáte je některá?) na to, at mi pěkně naroste sliznice, ale… Pokud je začnu brát a otěhotním, tak pak je musím brát až do 12 týdne, kdybych přestala tak potratím, protože to embryo na nich bude „závislé“… Tak mám hlavu jak balón, jestli to není nebezpečné.
Dobré odpoledne dámy,
díky za milé přivítání ![]()
K utajování: My se s A. nechceme stát námětem celorodinných a celofiremních debat a soucitných pohledů. Nejde nám o to, to nějak šíleně TAJIT, ale vím, jak to probíhalo v několika případech v okolí. Za chvíli o tom věděli a řešili to úplně všichni. A není mi příjemná představa, že si omojich vajíčkách a A. spermiích a oplodňování atd. atd. povídá naše sekretářka nebo vzdálená přítelova skoroteta ve středních čechách
Budoucímu švagrovi to nejspíš povím, protože jsem s ním v kanclu a dělíme se o povinnosti, takže bude mýma absencema trochu trpět. Ale je to príma kluk, takže s ním počítám jako se spojencem
mimoto čeká v únoru kluka, takže bude soucítit…
Monika999: " gynekologické křeslo taky…stane se to pro tebe hodně známé prostředí a jsi tam „jako doma“…
"
![]()
Sluníčko: To vám s hned naordinovali IVF, kdzž jste měli špatné spg? Já zatím nemám za sebou vůbec žádné testy, takže nevím, jak na tom jsem,jediné co víme je to spg a doufáme, že možná nebude nutné jít rovnou na IVF…ikdyž mám pocit, že gynekolog něco takového prohodil, když ty výsledky viděl.. ![]()
Ahoj Ivčo,
můžu se zeptat, ke komu chodíš v Gyncentru? jdeme tam na uvítací
pohovor v pátek a další středu pro změnu do polanky a budeme se muset rozhodnout, kam pak půjdeme…Jsi tam spoko? dost mě vyděsily všecky ty zkazky co se na netu o gyncentru dají přečíst… ![]()
díky Petra
Janča: zatím synarel nijak nepocituji, jen včera jsem si připadala jako blázen. Stále mi to nějak nechtělo večer stříknout, i přestože ráno v pohodě. Pak se dívám a zjistím, že jsem nesundala víčko
![]()
Ivvča: myslím si, že pokud se budeš řídit radami Dr., tak by to mělo být v pořádku…
Zoičo, co je s tebou…ty nás tu všechny napínáš a vůbec nedáš o sobě vědět.. ![]()
PetraFm píše:
Ahoj Ivčo,
můžu se zeptat, ke komu chodíš v Gyncentru? jdeme tam na uvítacípohovor v pátek a další středu pro změnu do polanky a budeme se muset rozhodnout, kam pak půjdeme…Jsi tam spoko? dost mě vyděsily všecky ty zkazky co se na netu o gyncentru dají přečíst…
díky Petra
Chodím k dr. Lachčinovi, dr.Čermák je mi krajně nesympatický a ostatní neznám. No Peťi zpočátku se mi to tam moc nezdálo a manželovi už vůbec ne, hlavně to, že Tě objednají na určitou hodinu, ale třeba jsme tam čekali skoro hodinu a půl, než nás vzali… Takže manžel chytal nerva
. Ale jednou jsme u něj byli skoro hodinu a vše nám od A až po Z pěkně vysvetlil, jaké jsou možnosti, ceny apod. Jestli mluvil pravdu, to nevím
. Takže já zatím negativní zkušenosti nemám, chovají se tam ke mně všichni příjemně. Také jsem četla negativní ohlasy a pá známých se hned rozhodlo jít raději do Olomouce. Já třeba teď s manželem říkám, že pokud se nám nechytí ani ti zamražení, tak půjdem do Olomouce. V Polance pracuje známá, ale asi risknem hned ten Olomouc.
monika999 píše:
Janča: zatím synarel nijak nepocituji, jen včera jsem si připadala jako blázen. Stále mi to nějak nechtělo večer stříknout, i přestože ráno v pohodě. Pak se dívám a zjistím, že jsem nesundala víčko![]()
![]()
Ivvča: myslím si, že pokud se budeš řídit radami Dr., tak by to mělo být v pořádku…
Zoičo, co je s tebou…ty nás tu všechny napínáš a vůbec nedáš o sobě vědět..
MONI to víčko
, jsi mne teď fakt rozesmála ![]()
Pro IVVCU.
Tak DIVINU jsem taky brala,ale přiznám se že nejsem si jistá. Šla jsem na zamraž.mimi a tím že to bylo mimo cyklus tak jsem to dostala na užívání. Ale nevyšlo to. Víc t asi nepovím. ![]()
mysani píše:
Pro IVVCU.
Tak DIVINU jsem taky brala,ale přiznám se že nejsem si jistá. Šla jsem na zamraž.mimi a tím že to bylo mimo cyklus tak jsem to dostala na užívání. Ale nevyšlo to. Víc t asi nepovím.
Ahoj myšani ![]()
Aha, i tak děkuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.