Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
19.10.10 05:19

Dobré, brzké ránko, :-D
Zoiči, utíkej dnes ke gyn.dr., nebo do nějaké te labiny a nech si udělat to HCG, tam ti sdělí přesnou hodnotu a máš to vyřešené! Takhle jsi zbytečně stresovaná a to bobkovi neprospívá!!! MOOOOOCCCC držím pěsti!!!
Peti, vítáme tě tady!!! Tady se určo všechno dovíš, co budeš chtít vědět, třeba já se chystám už na 3.IVF a vždycky, když něco vysvětluji holkám z práce, jen čumí a nechápou 8-o , prý bude ze mně za chvíli takový gynekolog laik.. :-D :lol: :oops:
Tak zatím papa a úspěšný den všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.10.10 07:24

Ahoj holky!!
tak Zoiči jak ses vyspala? jak ses rozhodla , budeš čekat do čtvrtka ?

Jinak hezké ráno holky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.10.10 08:15

Dobré ráno,
Leni, je to tak. V těhle diskusích si zatím připadám jako laik na lékařském kongresu :mrgreen: Už jen jak bravurně všechny používáte ty skratky a terminologii :lol: Hlavně vaše podpisy pod čarou jsou jak opsané z lékařské dokumentace. Přítel mi včera nahlížel přes rameno a divil se jak tomu můžu proboha rozumět :lol:
Jsem ho ujistila, že se zatím taky neorientuju a popravdě, byla bych nejradši, kdybych se k hlubokému porozumění ani nedostala :-(
Psala jsi,že to probíráte s kolegyněmi v práci… My bychom to rádi, co nejdéle utajili. Vůbec se nám to nechce probírat ani s přáteli ani s příbuznými. Vzhledem k tomu, že pracujeme v rodinné firmě, tak si sice můžeme jakžtakž bez problému brát volno, kdy chceme..ale asi se nebudu moct příliš často vymlouvat na zubaře…jak to máte vy ostatní?
pěkný den přeje Petra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
19.10.10 09:03

dobré ráno,
Peti, zdravím nováčka a vítej. Já to kamarádkám řekla, v práci taky, ale tam je nás pár holek, a pracuju u švagra, takže i on ségra to vědí a taťka taky (mamku už bohužel nemám). Já s tím problém nemám, o tom mluvit.
My máme taky tragický spg, jinak já jsem v pořádku. Teda teď mi už chybí jeden vejcovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
19.10.10 10:36

Ahoj Petro, vítám tě mezi námi. Já za sebe doporučuji Fertimed, na Gyncetrum jsem slyšela hodně negativ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
19.10.10 12:07

Peti, k tomu střídání doktorů - taky jsem si myslela, že mi to bude vadit…ale vůbec nevadí, chodíš tam tak často, že střídání doktorů ti úplně přestane vadit a gynekologické křeslo taky…stane se to pro tebe hodně známé prostředí a jsi tam „jako doma“… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.10.10 17:08

Ahoj holky!
Zdravím Petulu jako nováčka.
Nevíte co ta Zoiča? jestli zkusila odběr u toho gyndaře?
Moni tak jak Synarel? v poho ? já jsem po něm vždycky chvíli kýchala.
To máte holky super, že se takto můžete utrhnout na kontroly, když děláte v rodinných firmách.U nás v práci to nikdo neví a je to těžké se uvolňovat na kontroly . Pořád si něco vymýšlím.No není tu nikdo komu by nešlo otěhotnět tak by se v tom asi rýpali a tak o tom raději nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 17:41

Ahoj zlatíčka :mavam: , jste tady :?:
Zdravím Peťku, těší mne :mavam:
Holky potřebuju poradit. Doktor mi dal hormony DIVINA
(neznáte je některá?) na to, at mi pěkně naroste sliznice, ale… Pokud je začnu brát a otěhotním, tak pak je musím brát až do 12 týdne, kdybych přestala tak potratím, protože to embryo na nich bude „závislé“… Tak mám hlavu jak balón, jestli to není nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.10.10 17:48

Dobré odpoledne dámy,
díky za milé přivítání :)
K utajování: My se s A. nechceme stát námětem celorodinných a celofiremních debat a soucitných pohledů. Nejde nám o to, to nějak šíleně TAJIT, ale vím, jak to probíhalo v několika případech v okolí. Za chvíli o tom věděli a řešili to úplně všichni. A není mi příjemná představa, že si omojich vajíčkách a A. spermiích a oplodňování atd. atd. povídá naše sekretářka nebo vzdálená přítelova skoroteta ve středních čechách :-x :oops: Budoucímu švagrovi to nejspíš povím, protože jsem s ním v kanclu a dělíme se o povinnosti, takže bude mýma absencema trochu trpět. Ale je to príma kluk, takže s ním počítám jako se spojencem :) mimoto čeká v únoru kluka, takže bude soucítit…
Monika999: " gynekologické křeslo taky…stane se to pro tebe hodně známé prostředí a jsi tam „jako doma“… :-) " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sluníčko: To vám s hned naordinovali IVF, kdzž jste měli špatné spg? Já zatím nemám za sebou vůbec žádné testy, takže nevím, jak na tom jsem,jediné co víme je to spg a doufáme, že možná nebude nutné jít rovnou na IVF…ikdyž mám pocit, že gynekolog něco takového prohodil, když ty výsledky viděl.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.10.10 17:54

Ahoj Ivčo,
můžu se zeptat, ke komu chodíš v Gyncentru? jdeme tam na uvítací :-) pohovor v pátek a další středu pro změnu do polanky a budeme se muset rozhodnout, kam pak půjdeme…Jsi tam spoko? dost mě vyděsily všecky ty zkazky co se na netu o gyncentru dají přečíst… :-(
díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
19.10.10 17:55

Janča: zatím synarel nijak nepocituji, jen včera jsem si připadala jako blázen. Stále mi to nějak nechtělo večer stříknout, i přestože ráno v pohodě. Pak se dívám a zjistím, že jsem nesundala víčko :oops: :nevim:

Ivvča: myslím si, že pokud se budeš řídit radami Dr., tak by to mělo být v pořádku…

Zoičo, co je s tebou…ty nás tu všechny napínáš a vůbec nedáš o sobě vědět.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 18:12
PetraFm píše:
Ahoj Ivčo,
můžu se zeptat, ke komu chodíš v Gyncentru? jdeme tam na uvítací :-) pohovor v pátek a další středu pro změnu do polanky a budeme se muset rozhodnout, kam pak půjdeme…Jsi tam spoko? dost mě vyděsily všecky ty zkazky co se na netu o gyncentru dají přečíst… :-(
díky Petra

Chodím k dr. Lachčinovi, dr.Čermák je mi krajně nesympatický a ostatní neznám. No Peťi zpočátku se mi to tam moc nezdálo a manželovi už vůbec ne, hlavně to, že Tě objednají na určitou hodinu, ale třeba jsme tam čekali skoro hodinu a půl, než nás vzali… Takže manžel chytal nerva :mrgreen: . Ale jednou jsme u něj byli skoro hodinu a vše nám od A až po Z pěkně vysvetlil, jaké jsou možnosti, ceny apod. Jestli mluvil pravdu, to nevím :mrgreen: . Takže já zatím negativní zkušenosti nemám, chovají se tam ke mně všichni příjemně. Také jsem četla negativní ohlasy a pá známých se hned rozhodlo jít raději do Olomouce. Já třeba teď s manželem říkám, že pokud se nám nechytí ani ti zamražení, tak půjdem do Olomouce. V Polance pracuje známá, ale asi risknem hned ten Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 18:14
monika999 píše:
Janča: zatím synarel nijak nepocituji, jen včera jsem si připadala jako blázen. Stále mi to nějak nechtělo večer stříknout, i přestože ráno v pohodě. Pak se dívám a zjistím, že jsem nesundala víčko :oops: :nevim:

Ivvča: myslím si, že pokud se budeš řídit radami Dr., tak by to mělo být v pořádku…

Zoičo, co je s tebou…ty nás tu všechny napínáš a vůbec nedáš o sobě vědět.. :srdce:

MONI to víčko :palec: :palec: :palec: , jsi mne teď fakt rozesmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.10.10 18:18

Pro IVVCU.
Tak DIVINU jsem taky brala,ale přiznám se že nejsem si jistá. Šla jsem na zamraž.mimi a tím že to bylo mimo cyklus tak jsem to dostala na užívání. Ale nevyšlo to. Víc t asi nepovím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 18:24
mysani píše:
Pro IVVCU.
Tak DIVINU jsem taky brala,ale přiznám se že nejsem si jistá. Šla jsem na zamraž.mimi a tím že to bylo mimo cyklus tak jsem to dostala na užívání. Ale nevyšlo to. Víc t asi nepovím. :mavam:

Ahoj myšani :mavam:
Aha, i tak děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.