Štítná žláza a problém otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2550
6.2.19 22:01

@Janulinka81 pokud je dobrá a byla taková hodnota, že by to mohl být problém, tak ano. Za mě bych do toho nešla, protože problém se štítnou žlázou může velmi negativně ovlivnit úspěšnost IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.19 22:01
@Janulinka81 píše:
Ahoj holky chci se zeptat dnes jsem byla na UTZ kvůli chystajici se IUI ale doktorka mě bohužel odmítla jelikož z krevních testu mi byla zjištěna špatná stitna zlaza..musím na vyšetření a dostanu prý léky mám přijít za měsíc až dva a podle výsledku udělá IUI..Když jsem zkusila zavolat do jiného CARu a řekla jim můj problém řekli mi ze není problém..nerozumím tomu.Na vyšetření štítky jsem objednana na 22.2. Je možné aby doktorka odmítla udělat IUI? :nevim:

Nevím jak je to s odmítnutím IUI, nicméně funkce štítné žlázy je důležitá pro správný vývoj miminka. Pokud nepracuje správně, může dojít k potratu hned ze začátku těhotenství. Radila bych tedy počkat až budeš mít léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.2.19 22:06

@xxMakyxx jasné chápu ale jak je možné ze to někde jde a někde ne?tomu prave nerozumím.. :think: já doufám ze léky zaberou brzy a já budu moct na IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.19 22:12

Zjistili mi snizenou funkci stitne zlazy v dobe, kdy jsme se s manzelem rozhodli pocit, endokrinolozka mi rekla at pockame 2 - 3 mesice dokud se stitna zlaza nezaleci

• Citovat
  • Upravit
1764
6.2.19 22:12

@Katkaje léky bych měla mít od 22.2. Čili za 14dni a 6.3. Chci jít do CARu do gennetu a 18.3. Jsem objednana do jiného CARu..ale aspoň vím příčinu neúspěchu..chyba je na mě straně manžel je v naprostém pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.2.19 22:13
a jak to dopadlo? @Anonymní píše:
Zjistili mi snizenou funkci stitne zlazy v dobe, kdy jsme se s manzelem rozhodli pocit, endokrinolozka mi rekla at pockame 2 - 3 mesice dokud se stitna zlaza nezaleci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.2.19 22:13
@Janulinka81 píše:
@Anonymní píše:

A jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
6.2.19 22:14

@Janulinka81 Janulí, já si myslím, že každé pracoviště má své interní pravidla, kterými se řídí. Já třeba, když jsem minulý rok chtěla darovat vajíčka, tak mě odmítli na jednom pracovišti, protože moje maminka měla rakovinu plic v brzkém věku, na jiném pracovišti to prý problém není, že záleží na genetickém vyšetření, které bylo v pořádku a byla jsem tak vhodnou dárkyní. Takže si tím nelámej hlavu vůbec. Každé pracoviště si své interní pravidla může nastavovat dle svého. Pokud tady mají takové kritérium, tak jdi o dům dál, kde to problém není a zároveň i tak doporučím tu štítnou žlázu řešit i do budoucna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.2.19 22:17

@xxMakyxx takže myslíš ze mám jít do toho iscare nebo pronatalu?22.2. Budu mít snad léky a 18.3. Skoro za měsíc po tom jsem objednana do iscare na konzultaci a vyšetření..manzela prý sebou brát nemusím..Co myslíš? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.19 22:18
@Janulinka81 píše:
A jak to dopadlo?

Pockali jsme tri mesice, pak na to hupsli a na prvni pokus jsem otehotnela :-) V tehotenstvi me na endokrinologii vice hlidali, narodil se mi zdravy syn

• Citovat
  • Upravit
5833
6.2.19 22:20

@Janulinka81 Určitě si zajdi toho 18.3. na tu konzultaci, za to hlavně nic nedáš. Takže bych šla tam, abych měla klid v duši, že se bude něco dít a na tu štítku si taky zajdi, aby se to dalo do běhu… Jdi tam, kde namjí se štítkou problém… Změnit pracoviště můžeš vždycky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.19 22:22

@Janulinka81
Taky mám sníženou funkci štítné žlázy. Prášky se mi hned brát nechtěly, tak jsem našla na internetu hormonální jógu - podporuje ženské hormony, pomáhá k otěhotnění a upravuje funkci štítné žlázy. Říkala jsem si, že budu nějakou dobu cvičit, upravím si trošku tu funkci pak si teda kdyžtak nechám napsat prášky s méně hormony no a pak jsem plánovala miminko..... no co budu povídat, cvičila jsem měsíc a půl a najednou pozitivní test. Vůbec jsem to nečekala nicméně jsem začala rychle brát léky na štítnou ať dám malému ze startu vše co potřebuje.

Určitě ta žláza nebude tak velká překážka a brzy se dočkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.2.19 22:25

@xxMakyxx takže proste na štítku jdu za 14dni dostanu léky a pak 6.3. Zajdu na UTZ do gennetu a 18.3. Do iscaru..stejně podle mě než mě vezmou bude to až někdy v dubnu protože prosvihnu cyklus a tím pádem to budou skoro dva mesice od léčení a mohlo by to jít viď?..Takže co mi radis?Jinak dekuju uklidnila jsi mě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.2.19 22:26
@Anonymní píše:
Pockali jsme tri mesice, pak na to hupsli a na prvni pokus jsem otehotnela :-) V tehotenstvi me na endokrinologii vice hlidali, narodil se mi zdravy syn

A otěhotněla jsi přirozené teda Jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.2.19 22:28

@Katkaje jee gratuluju.Ja mám 5,30 hodnotu takže nevím zda je snížena nebo zvýšena .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí