Strach z půjčování miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
29.5.13 17:12

Asi je to normální a připojuji se tu k většině. Taky bych svýho kocourka nejradši nikomu nepůjčila. Nejhorší byla švagrová, pořád chtěla jezdit. Naštěstí bydlí dost daleko a jezdí k rodičům jen občas tak ji nemám za zadkem pořád. A tchyně a tchán by chtěli také pořád jezdit. Kočárem jim teda půjčím, ale nerada. Určím dobu po kterou mohou jezdit, ale stejně ji nedodržují. Manžel má s nimi výborný vztah a navíc je moc hodný a vůbec mě nechápe, když já vyšuluju kvůli tomu, že mají 10 minut zpoždění. Prostě jsou miminka naše srdíčka a chceme je jen pro sebe. Já doufám, že mě to přejde. Je správné se o ně dělit, ale všechno má své meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
29.5.13 17:13

Tak já malého taky nepůjčuju, není to věc, ale babičce ho hlídat nechávám. Od 6 neděl ho hlídává, jak potřebuju. většinou max 1-2h. Ale jenom pro tvoje info, sice je to TVOJE dítě, ale je to JEJÍ vnouče, tudíž je i její :lol: :lol: :lol: a prarodiče mají i zákonné právo na své vnoučata :mrgreen: :lol: kdybys nechtěla aby dítě hlídal kdokoli, ale v čem je tvoje matka lepší než matka manželova. V ničem, jsou to obě babičky a obě své děti vychovaly a asi ne moc špatně, když její dítě je pro tebe ten pravej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.5.13 17:14

@Mauzik2 drsny… prave ze u nekterych lidi clovek nevi co je napadne, a kdyz jsou to prave babicky, proste smula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.5.13 17:15

@Mauzik2 dobře, já chápu, že některé tchyně jsou na ránu, o tom žádná…ale jak je vidno, zakladatelka má normální tchyni, ale bohužel je na ránu ona.
Btw. někdo tu psal, že půjčí dítě až ona bude chtít - jste si jisté, že za dva, tři roky až vy budete připravené, bude prozměnu chtít si dítě půjčit zase tchyně? Aby zase nebyla titulována jako hrozná, protože už dítě hlídat chtít nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.5.13 17:17

@Bramborka85 ty a tobě podobní (zakladatelka…) budete skvělé tchýně!!! Snachy vás budou zbožňovat, protože naprosto budete chápat, že dítě patří pouze a jen jí a že nemáte obtěžovat s návštěvami, protože o vás nikdo nestojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
29.5.13 17:21

@ynax ja nemluvim o navstevach… At prijdou, ok, ale ocumlavani mimnka par dni po porodu…nedejboze v obdobi chripek… Sorry to fakt ne… No u nas je to jeste slozitejsi, pritelovo rodina za nami byla jednou za skoro dva roky co spolu bydlime, takze nemam valne mineni o tom, ze se tu dvere netrhnou… Ja budu mit bohuzel jen jednu babicku, pritel mamku nema :( a s pritelkyni od jeho taty jsme si moc nesedly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.5.13 17:22
@ynax píše:
@Bramborka85 ty a tobě podobní (zakladatelka…) budete skvělé tchýně!!! Snachy vás budou zbožňovat, protože naprosto budete chápat, že dítě patří pouze a jen jí a že nemáte obtěžovat s návštěvami, protože o vás nikdo nestojí :palec:

Neco na tom bude. Pocitam ale, ze kdyz mi snacha rekne delej to nebo nedelej to, tak to budu snad tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 17:22
@ynax píše:
@Bramborka85 ty a tobě podobní (zakladatelka…) budete skvělé tchýně!!! Snachy vás budou zbožňovat, protože naprosto budete chápat, že dítě patří pouze a jen jí a že nemáte obtěžovat s návštěvami, protože o vás nikdo nestojí :palec:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
29.5.13 17:24
@ynax píše:

Tak to sedlo jako prd. l na hrnec :lol: :palec:.

• Citovat
  • Upravit
3183
29.5.13 17:28

:lol: na tohle snad ani reagovat nebudu :lol:… Moje dite by me melo nosit na rukou, ze si uziva detstvi a ze ho smely babicky ocamtavat a ze stale zije a rymicku ma jednou do roka a ze si muze dat cheese s hranolkama a colou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
29.5.13 17:36

@Barčí1411 ale ja tu mluvim o miminkach starych par tydnu a tradicnim prosincovym obdobi chripek… To je fuk, mlcim, myslim si svou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.13 18:02

@Bramborka85 tradicni prosincove chripky na prcka muzou skocit i z okna nebo z tebe, manzela - nebo i ten se nesmi pomazlit… mas pravdu, je to jedno :lol: jen si myslim, ze se to v nektrych pripadech docela prehani. Nezijeme sice v roce 1850, ale taky nejsme roboti, aby vsechno bylo na vterinu presne a dokonale a bio a zdrave… Hanbou bych se propadla, kdybych zakazala babicce, aby dala malicky Emince pusu… Chudak babicka, myslim, ze by ji to bolelo vic, nez prcka, ktery by 3× prsknul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
29.5.13 18:05

@Barčí1411 precti si, co jsem psala nahore, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 18:14

Tak s tim musim souhlasit. Ani nevíte jak mě sral. navštěvy ihned co jsem přijela po opravdu těžkém porodu domů. Doma bordel jako blázen, kupy prádla, nádobí – v tom období jsem ještě neměla ani myčku, ani sušičku a k tomu manžela „ruce dozadu“. Potřebovala jsem spát a za den se vystřídalo x návštěv, každej chtěl kafe a obsluhu – do toho jsem já sotv a seděla na zadku, okolo ten bordel…nikoho nenapadlo ani přinést kus teplýho jídla – bohužel ani mojí matku né. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: tohle už taky nikdy nedopustim… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
29.5.13 18:19

Neboj, je to normalni :) Ja ze zacatku zase mela problem pujcit malou moji mamce a tchyne mi nevadila :mrgreen: tchyne tu totiz s nami byla furt a vedela, jak se o malou pripadne postarat, ale moje mamka vzdycky prisla, na malou se jenom koukala a pak prisla, ze ji chcou vzit s tatkou sami ven. No vyresili jsme to tak, ze jsme sli s manzelem taky :) Poprve ji sami vozili asi v 7 mesicich :mrgreen: S okukovanim male jsem problemy nemela, ale na tchyni jsem alergicka taky, to ale vzniklo pred narozenim male…ted je to jenom furt horsi a horsi. Tchyne ji rika dokonce „pojd k mamince“, „mamincina holcicko“, krasna holcicka, protoze tatinek je krasnej a podobne :mrgreen: Ta „nase“ by mi tak nevadila :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí