Stravování dítěte na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25218
15.3.14 19:07

@CokeLady Ještě uvidím. Já doma hodně zavařuju, ale v hicech tomu nevěřím - zvlášť když tam bude maso…
Tak dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
15.3.14 19:14

@CokeLady to vypada dobre ;)
Jooo, jak se preference meni, deset let jsme meli pozadavky neco pekneho, klidne malickeho, kde se o nas postaraji, uvari nam, kde bude prostor, abychom si mohli vecer popijet vino, idealne sauna, popripade koupani… jeste jsme byli schopni takovou dovolenou absolvovat s trimesicnetem, s pulrocni uz to bylo horsi, to jsme si normalne na zahradku restaurace prinesli cestovni postylku :roll: A loni (dve dovolene s 15m a pak 18m) - aby byly aspon dve mistnosti, az dite usne, abychom mohli pokecat jinde, aby tam byla aspon rychlovarka a mikrovlnka, aby tam nebyly primo v apartmanu schody a aby tam byla velika oplocena zahrada, kde ji navecer bez obav vypustim. Takze se placame po venkove a prekvapive je to taky moc fajn :) I kdyz teda obcas se mi ale fakt jenom trosicku po tech deseti letech bezdetnych dovolenych styska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
15.3.14 19:18

Jinak tahle hotova jidla muzu maximalne doporucit z Rossmanna, stoji kolem 30 Kc a jsou opravdu vyborna, jsou uz tam pekne kusy, maji i neobvyklejsi chute (losos se spenatem a bramborovymi noky) a vsecky chutnaji nejen diteti, ale prekvapive i nam, coz se o valne vetsine kupovanych prikrmu rict neda. Doma varim, ale na cesty genialni, tohle prihreji v restauraci vsude. Ale pravda je, ze v 18 m uz daleko vic posilhavala po mem taliri se svickovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
15.3.14 19:26

@CokeLady To jo, to je jasný. Tak ještě je čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.14 16:58

Já myslím, že už jsou všude ochotní a vyjdou Vám vstříc. Podle mě je ale daleko lepší, aby dítě mělo čerstvé jídlo, ne lahvičku s výživou. Leckde mívají dětská jídla vdobré kvalitě. Taky s sebou brávám různé oplatky, nejraději Knoppers, ty jsem si poslední dobou oblíbila, protože mají dobré složení. Nebojím se je dávat dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
24.4.14 17:02

@Tea My měli vždy stravování vlastní, ale když jsme byli s miminem, tak mi všude ohřáli, co jsem potřebovala…jak skleničku, tak vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
18.4.18 13:07

Chtěla bych poprosit o radu, jak vyřešit stravování dcerky na dovolené. Chtělibychom jet na 10 dnů na dovolenou v té době dcerka bude mít 18 měsíců. Dcerce vařím každý den a skleničky mi od začátku odmítala. Tak nevím, zda v tom věku může už třeba restaurační jídlo např. polévky, maso s bramborem atp. samozřejmě ne hranolky a smažené jídla. CHtělibychom objednat apartmán s kuchyňkou tak to občas uvařit nebude problém, ale třeba cesta bude dlouhá nebo výlety celodenní atp. Nebo jak jinak řešit hlavně obědy a večeře v tomto věku, abych nestrávila celou dovolenou u sporáku. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.4.18 13:11

Snídani a večeře ma vařené doma a delam to třeba pouze pro ni.kus kus s masem a mozzarellu je na 10min a muže to mít 2×.nebo polivku jsem uvarila vývar do velkého hrnce a ma na dva dny. v restauraci tudíž neva v tomto měsíci nějaký brambor, ryba, ryze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
18.4.18 13:15

V 18 měsících bych neřešila. 10 dní restauračního jídla dítě přežije. Brambor, kousek masa, vývar, rizoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.4.18 13:16

@Isia na dovolenou vždy zavařuji nějaké maso na cibulce ve vlastní štávě, do sklenic. Je to takový univerzání základ a k tomu vždy dováříme jen přílohu. Většinou takto obědváme, na večeři bud nějaké pečivo, polívka nebo restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
18.4.18 13:22

Taky bych neřešila. Určitě se bude dát v restauraci objednat jídlo, co bude moct i malá. Taky se občas stavíme na jídlo, když jsme venku a nechce se nám domů a vždycky jsme vybrali. Nějaký plátek masa s kaší, atd. Naposledy měli děti plněné kuřecí prso bylinkami s hranolkama a jak to v nich zmizelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
18.4.18 13:23
@cverunka píše:
V 18 měsících bych neřešila. 10 dní restauračního jídla dítě přežije. Brambor, kousek masa, vývar, rizoto.

jsem téhož názoru, už je dítě dost velké a 10 dní může jíst restaurační stravu - samozřejmě ne čertův šleh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
18.4.18 13:24

Ahojky, poprvé sme byli v synově roce..Buď jsem mu vařila (ten brambor se zeleninou nebo testoviny jsou hned) nebo v restauraci polevku, brambor, nekde mají dětské menu…je fakt že jsem byla na tu stravu na dovce ne tak přísná tak jedl kde co :D samozřejmě s rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.4.18 13:27

Pokud jí doma uvařené jídlo, tak bych ho zavařila do sklenic a vzala s sebou. Nebo aspoň ten základ, jak píše @pe-terka
A pokud ji chceš dát i něco teplého na výletě, tak klidně restaurace a nebo kolegyně nosí takové ty termosky na jídlo. Tak tam by se asi dal nějaký oběd taky zavřít.
No a když nechceš vařit, tak my vozíme jídlo od Expres menu. Jen se ohřeje a chuťově je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.4.18 13:32

V tomhle věku už jsem s klukem chodila občas na jídlo do restaurace. Takže bych na dovolené bych se s dítětem úplně v klidu stravovala v restauracích.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix