Streptokok pyogenes v pochvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
7.2.25 18:26

U nás kromě výtoku nic nebylo, ani zarudnuti, ani vyrážka. Moc si už nepamatuji, ale myslím, že jsem měla pocit ze ten výtok skončil tím Macmirorer a nechtěla jsem aby dostala další antibiotika, ale bylo mi rázně vysvětleno, že je to nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.25 18:56

@zuzden aha, tak dcera má u toho bohužel i vyrážku :,( Snad ji taky ten Ospen pomůže 🙏 Musí. Uz jsem z toho úplně vyčerpaná psychicky. :,( Tak Vám moc děkuji za sdílení zkušeností, mějte se hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.2.25 21:53
@Kateřina2818 píše: Více

Ahoj, můžu se s dovolením pripichnout? Bojuji s něčím podobným už od prosince. Když to zkrátím - během podzimu 3× angina, poslední v prosinci a pak velké potíže gynekologicke. Po posledním odběru v lednu mám napsáno „Streptococus pyogenes masivne“ ve výsledcích.
Gynekolog mi na to napsal, že je nález v normě a dal na týden Naxyl (což je prý spíš taková dezinfekce). Ten jsem dobrala a bolesti znovu…:-(
Nemělo by se to tedy prelecit něčím jiným? Navíc se se mnou gynekolog hádal, že to s anginou nemůže souviset, přitom tady čtu, že může…

Děkuji moc, jsem už zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.25 23:50

@Anule2018 za mě to s angínou určitě souviset může. Dcera teď dostala konečně celkové antibiotikum a musím to “odklepat”, ale vypadá to zatím dobře. Vyrážka mizí i výtok přestal. Mastička byla asi slabá. :nevim: Dcera dostala Ospen, ten jsem tady četla ve více příspěvcích a všem snad pomohl, tak doufám, že pomůže i nám. Pokud Vam nechce napsat gynekolog atb, zkusila bych obvodního. Jestli mate za sebou 3 anginy, klidně Vám to mohlo sednout i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.2.25 09:15
@Kateřina2818 píše: Více

Moc dekuju, zkusím s tím ještě něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí