Stres v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
21.6.16 18:08

@Renca54 Ja se taky stresuju od začátku těhotenství, s každým píchnutím bych nejraději letěla na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.6.16 18:35

@Oliverka28
Tak to jsme na tom podobne. Myslela jsem ze tak plasim jen ja :D ja mela v prvnim trimestru chripku a atb pak mi bylo stejne porad nejak mizerne z nizkeho tlaku. Nedavno si me doktori prehazovali kvůli testu ogtt poněvadž jsem mela hodnotu 5,0 a nechteli mi delat krivku ze hned budu vedena jako diabeticka nakonec mi krivku delali znova i kdyz hodnota na lacno byla stejna ale krivka vysla v poradku tak mi doktor rekl ze je to negativni. No a ted to kliste zatraceny. Bydlime v baracku a ja mam strach jít na zahradu. Uz aby to bylo za mnou.. Ve vsem hledam katastroficke scénáře.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.16 20:28

@Renca54 Neplašíš jenom Ty, já si poslední dobou připadám jak krkavčí matka, místo toho abych se těšila, tak se bojím, že se něco stane, myslela jsem si, jak to s postupujícími týdny bude lepší a lepší, ale vůbec ne, spíš naopak. Vždycky když jsem na mimi něco koupila tak jsem byla mrtvá strachy, jestli jsem něco nezakřikla, no děs ve čtvrtek jdu poprvé na monitor, tak jsem vyplašená, co když tohle a podobně, no prostě katastrofiké scénaře jak píšeš Ty, prostě musíme věřit, ale ono to moc nejde no. To klíště bude v pořádku, neboj se, tohle by si doktor pohlídal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.6.16 20:42

@Oliverka28
Ja jsem mu to prave hned rikala a dokonce jsem mluvila i s obvodakem a rikal ze mam prijit kdyz budu mit teploty a bolesti hlavy a nebo se udela flicek. Ani jedno nemam tak snad to bude v poradku…Jen mam trochu divny pocit v krku jakoby zahleneny ale to je asi tim pocasim co je ted… Musim se nejak uklidnovat. A jak pises ty taky si rikam ze uz je neco zamnou a dopadlo to dobre tak ted uz budu stastna a vesela ale vzdycky si najdu neco jineho :roll: A ty jsi kolikaty tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.16 20:46

@narcisek Stresu se nevyhneš, tohle není nějak velký stres. Já jsem na začátku těhu měla zkouškové a to bylo o nervy, před porodem budu mít druhé nervy. Pak jsem do 6tt měla nervy, protože jsem se to bála říct rodině (jde o mé druhé těhu), protože mi krátce před otěhotněním umřel bratr a bála jsem se, jak tedy rodina miminko příjme. A to je dost velký stres, ale je v pořádku. Miminko ví, že je milované a chtěné a tak se nás drží. Máme z něj radost, žijeme pro něj a ono to cítí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1378
21.6.16 20:52

@Renca54 To je tím počasím, taky mě od včerejška škrabe v krku, ono jeden den je zima, teď zase straší s tropy. Právě člověk příjde od doktora nadšený, že je všechno dobré a vydrží mu to hodinu, než zase najde něco jiného a tím se trápí do další kontroly, nejraději bych tam chodila denně. Jsem ve 35tt, přesně 35+3 a taková ta klasiká vysterovaná prvorodička :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.6.16 21:00

@Oliverka28
Tak to jsi kousek predemnou. Ja jsem dnes 31+2 na kontrolu jdu v pondeli a to mi bude vypisovat materskou a ukonci mi marodni. Ultrazvuk mi delal minulý tyden a vse v poradku. Malá mela 1600g a doktor rikal ze to odpovida. Ja jsem ted tehotná podruhé teda. Ale poprve jsem to takhle neprozivala teda. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.16 21:06

@Renca54 Já byla na kontrole před dvěma týdny, malý měl 1945gramů doktor na to nic neříkal, ale já hned byla vyplašená jestli to není moc málo, začala jsem hledat různé diskuze, no a to člověku taky moc kolikrát nepřidá, ten internet je někdy peklo. Já byla na neschopence od začátku těhotenství, takže zavřená doma a člověk má čas na to všechno myslet a šťourat se v tom, někdy se divím, že přítel má se mnou ještě trpělivost, sice mi pořád vyhrožuje, že mi vypne net, abych nečetla ty špatné věci, já je nechci číst, ale to se nedá :zed: No vidíš a to mě každý uklidňuje jak to podruhé bude už pohoda, že mě ten první zaměstná a nebudu na to mít čas myslet, ale já jsem ve stavu, že druhé už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.6.16 21:48

@Oliverka28
Teda tak to jsme na tom fakt stejne :-) Ja jsem doma taky od zacatku tehu a presne jak rikas ty ten net je peklo. Vzdycky si chci najit nejake informace a pak jsem z toho vic vyplasena nez pred tim :-D Manzel taky vyhrozuje ze blokne net do porodu :-) A memu synovi jsou roky a chodi do skolky takze jsem doma do trech sama a to je peklo. A ten utz s touhle vahou jsi mela v 33tt? Ja myslim ze to odpovida :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.16 22:00

@Renca54 Jj,byla jsem 33+4,ale den před tím jsem zase nějak pročítala net a maminky se tam chlubili, že mimčas už mají přes dvě kila, no net je peklo :zed: Zvládla jsi to jednou, zvládneš to i po druhé :srdce: Psala jsi, že čekáš slečnu, tak to budeš mít doma krásný páreček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.6.16 22:04

@Oliverka28
JJ čekáme holcicku uz se na ni moc tesim. Ja doufam ze bude trosku mensi nez byl Matysek ten mel 53cm a 4.060kg takze zadny drobecek.. Ale rodila jsem necelych 5 hodin. Tak snad bude princeznicka o neco mensi a pujde lepe ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.16 22:07

@Renca54 Téééda,tak to Tě obdivuju. Já mám jít na císaře, na jednu stranu jsem možná i ráda, ale na druhou mě to zase štve. A už máte jméno pro slečnu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.6.16 08:16

@Oliverka28
Jj syn si pral Barborku tak je rouhodnuto :-) no uvidime co me ceka. Uz je hlavickou dolu tak to vypada vse v poho tak anad to bude v poradku vsechno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.16 14:08

@Renca54 Tak to je hezké, že to syn vybral za vás :srdce: Určo bude neboj :kytka: Dneska se známé narodila holčička a já místo toho, abych jí to přála tak jí to vlastně závidím, jsem opravdu hrozná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.6.16 16:43

@Oliverka28
To se ti nedivim. Ja dneska z toho vedra umiram. Uz se taky tesim az to bude za mnou. Jsem jak skvarek :D Zitra jdes na tu kontrolu vid? At ti to dobre dopadne. A napis jak se prcek ma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí